Vicces, hogy pont a Karácsony Gergely mond ilyeneket? Kerületi polgimesterként a parkolóautómaták botránya, amit meg Budapesten művel az meg kiver minden biztosítékot! De itt ne politizáljunk, jó?
nem vétózott a lényegi kérdesben, az lényegtelen, hogy azért vétózott valami másban, látom, téged sikerült összezavarni. Az a támogatás amit megvétózott az most a kisebb fajsúlyú dolog volt éppen, nem véletlen a sajtóviszhangban is amit látunk.
" 100 évvel korábban Francesco Guicciardini marsall is így felelt XII. Lajosnak arra, hogy mi kell a milánói hercegség meghódításához: "Felség, három dolog szükséges: pénz, pénz, s megint csak pénz!" (forrás: Gian-Giacopo Trivulzio - Az üdülés órái) " https://www.citatum.hu/idezet/57093
... továbbá mindenben engedett az Orbán kormány a cca. 10 md Eu-ért: az elvárt jogszabály módosításokat mind végrehajtotta, amit ezért elvártak A többi pénzről még nincs szó. Az Oroaszország elleni szankciók megerősítéséről OV is együtt szavazott a többi államfővel a Bizottságban. Hiába, kell a pénz!!!
A certiket én is eladtam, de a részvények maradnak még. Az gondolkoztatott el, hogy tegnap pár milliárdból felhúzták 15700-ig, aztán a nap hátralévő részében a 12 milliárd csak arra volt elég, hogy egy szűk 200Ft-os sávban oldalazott. USA sem tudott érdemben hozzátenni. Ma is 3 milliárd elment már és 100Ft-ot emelkedett. Most rengeteg pénz kell a további meneteléshez, talán majd egy kis pihi után könnyebb lesz.
True story bro.... :( De beraktam egy stopot tegnap mert jött villanyszerelő és pont kistopodott amig elment :D Gondoltam csak nem esik le, de nem így lett és benézett a stop szint alá :D Amúgy volt a fejemben egy napon belüli fel le fel esélye , de csak fel volt kb.
Okosan csinálta, ez nem tűnt fel neked, hogy a szavazás előtt gyorsan megcsináltak mindent, és megkaptuk a 10 milliárdot, ez volt az alku, hogy nem vétózta meg a csatlakozást, most jön a második kör, az 50 milliárdos játék. Ne legyen kétséged afelől, hogy ki fogja hajtani a maradék 20 milliárdot is. Politika egy sakkjátszma. Jó reggelt!
Király, de nem idén ! Saját tőke alapon már nem indokolható 16 fölött nagyon. P/E alapon bármi indokolható. 17 ezer egy 5 ös szorzó lenne. Véleményem szerint addig jön még korrekció, de ha részvényben vagy akkor várd ki, ha certiben akkor a korrekciót még meg akarom én is játszani.
OTP részvényesek ide!