Nem lehet őket kizökkenteni.. Macus a TA rabja,Shorttime meg a shortolásé... Pedig jót akar az ember,én legalábbis nem cikizésből írom,amit írok,dehát ez van..
Lehet ok mar tudnak a "szokasos" ev vegi extraadokrol. Jo nagy lyukat kell betomni a koltsegvetesben es elvenni meg - a mai nap utan foleg - ugy latszik van mibol.
Holnap erdekes lesz. Majdnem 80 az rsink szoval reggel szerintem delelott visszanezunk , ellenkezo esetben mar 80 fole ugrunk nagyon gyorsan. 2021 ben ahogy maci is utalt ra nagyon hasonlo volt a helyzet, innen meg mentunk fel , ellenben pattogtunk a 600 as es 400 as szintek kozott. Szerintem ez ismet siman elkepzelheto. Szoval egy kicsi tenyleg csak kicsi visszanezes utan certi vetel lesz.
Mínuszban Amerika, emelkedik az arany és az olaj Portfolio2023. december 14. 19:54A BUX ma ismét új történelmi csúcsra emelkedett van, a blue chipek közül az OTP vitte a prímet, miután a tovább javuló nemzetközi hangulat mellett a hazai piacra kedvező hatással volt az is, hogy az Európai Bizottság mintegy 10 milliárd eurónyi forrást szabadít fel Magyarország számára. A Fed után ma az EKB is kamatdöntő ülést tartott, ahol a várakozásoknak megfelelően változatlanul hagyták az irányadó rátát, Christine Lagarde elnök azonban meglehetősen szigorú hangnemet ütött meg, melynek hatására gyorsan alábbhagyott a lelkesedés a vezető európai tőzsdéken, és vegyesen alakult a zárás.▾hirdetés
Orbán Viktor bebizonyította, hogy hazudott és az egész nemzeti konzultáció egy színjáték, mrdos pazarlás...Csütörtökön saját korábbi ígéretével ellentétesen nem gördített akadályt sem az Ukrajna további pénzelésére, sem Ukrajna eu-s csatlakozása elé... Hülyére vette az egész magyar népet....
Gondolom ez volt a feltetele hogy orban megkapja a 10 milliard eurot. Ha a maradek 21 milliard euro feltetele az lesz, hogy telepitsen az orszagba 3 millio afrikai bevandorlot, akkor a bevandorlas ellenes politikaja is meg fog valtozni hirtelen. Ennek a feregnek minden tevekenysege kizarolag a penz miatt van.
Azt mondom a nap folyaman stagnalas lesz , meglehet iden 16 de ahhoz rsinek nyugodnia kene . El tudok kepzelni ilyen napon beluli visszanezest es aztan emelkedest is.
En barmit el tudok kepzelni, de az arfolyamot az hidegen hagyja 😃 Szerintem most az van, hogy hirtelen megindult felfele 2 hete, es otp-re nezve csak jo hirek jonnek azota, igy nem akar kimaradni senki az emelkedesbol es koltoznek at masbol otp-be. Szerintem ez kissebb szunetekkel fog tartani 18ezerig, mivel 20ezer feletti arfolyamot josolnak, igy 18ezernel meg mindig lehet 2ezer feletti haszon amiert megeri ebbe rakni penzt. Ezt a mostani emelkedest csak egy ujabb "covid" vagy szomszedos haboru torheti le. Bar mostanaban egyre tobbszor olvasom, hogy itt-ott emelkedik a covid veszely.
Viktor vétozott, az 50 milliárd nem megy az ukránoknak. Ki fogja hajtani a maradék beszorult pénzünket is cserébe az igenért, ahogy a 10 milliárd euróért is tette. Ügyes. Nagyon ügyes!!! Jó év elé nézünk!!!!! Ömleni fog az unios pénz. ( és egy gyors tipp: Opust kell venni? lesz mit lenyulni).
Félek is tőle, de azon a szinten betolom a ház árát. Lehet nem certibe ... :). Azt sajnálom, hogy a nagy rohanás előtti figyelmeztetésed - teljesült a fejváll célára 13 500-on - nem vettem elég komolyan. Vettem én az induláskor long certit, de el is adtam még napon belül, mondván el kell még töltsön alul néhány napot. Hát nem töltött. Élesen fordult. Pedig szépen mutatna az a pakk.
Addig jár az orsó korsó ... . Az biztos, ha valaki velem szemben így viselkedne előbb-utóbb úgy orrba kompromittálnám, hogy az ég is barna lenne. Már ha van hozzá elég erőm. Ha nincs, akkor elkerülöm. Egy társaságban viszont nem lennék vele. Ha a nyugatiasabb vezetők ugyanígy gondolják, akkor az egyszer nagyon rossz lesz az OTP-nek. Valszín nem jövőre. Birkatürelmük van ott napnyugta felé.
GyF meg mindig kamu! Azt várom, hogy francia holland belga német ország omoljon össze minél több nem dolgozó migrans megérdemlik az arab sokkal nemesebb mint egy szivarvanyos német! Inkabb bass. meg a jurgen 15 éves lanyat mint német szivarvany a nemet szivarvanyt!😂
GyF meg mindig kamu! Azt várom, hogy francia holland belga német ország omoljon össze minél több nem dolgozó migrans megérdemlik az arab sokkal nemesebb mint egy szivarvanyos német! Inkabb bass. meg a jurgen 15 éves lanyat mint német szivarvany a nemet szivarvanyt!😂
Karácsony Gergely 2021. július 20. · "...Az Orbán-kormány nem egyenlő Magyarországgal. Megengedhetetlen, elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány által intézményesített korrupció miatt a magyar emberek és vállalkozások elessenek az őket megillető európai támogatástól. Hiú ábránd abban reménykedni, hogy ez a kormány képes lenne változtatni a működésének lényegét jelentő korrupciós rendszeren..."
OTP részvényesek ide!