Hat igen biztos hogy vannak akik tudtak!! A mai naprol mi a velemenyed 6mrd forgalommal ne. Csinaltunk semmit egy dojit a tegnapi zarohoz estünk ez nem győz meg az emelkedesről :) meg akkor sem ha ilyet nem szabad itt irni ?:)te hogy latod? En szerinted jol gondolom?
ööööööööövekeeeeet becsatolniiiiiiiiii :D A BRÜSSZELI TESTÜLET IS ARRA JUTOTT, HOGY FELOLDJA MIND A KÖZEL 22 MILLIÁRD EURÓNYI KOHÉZIÓS FORRÁS KIFIZETÉSÉT BLOKKOLÓ TILALMAT......ÍGY MOST ÖSSZESEN 10,5 MILLIÁRD EURÓ VÁLIK LEHÍVHATÓVÁ. Ki mer velem fogadni, hogy a kis törpe behúzza az összeset az utolsó fillérig :D Sállllááááláááááá-sááááálálálálálááááááláá
A certi rezisztens az osztalékra. A kötési árat változtatják az osztalék nagyságával, olyan mintha mise történt volna. A részvény árfolyam nyereségéből származó hozamot viszont növelik a közben kifizetett osztalékok. Azt meg ugye fel lehet használni a darabszám növelésére. Írom, lehet ezt a kérdést cizellálni az osztalékkal, de az biztos, hogy jó tőkeáttételnél elhelyezett befektetés sokáig előnyösebb certiben mint részvényben. Az pedig csak hab a tortán, hogy a certiben át lehet ugrani egy másikba, így megduplázva a darabszámot. Pld most át lehet menni TL08-ból TL23-ba, duplázva a darabszámot. Még egy kis pezsgőre való is marad. Az már másik certi, újabb számítást igényel a részvénnyel szemben a jövőre vonatkozóan. . Csodálatos világa van a certinek, megéri a felfedezése. Tudom, van negatívuma is. Árjegyző aljassága, kiüthetik, de ha "jó helyen" sikerül venni és beleülni az bizony szépen-szebben hoz a konyhára mint a részvény.
Így alakulnak a napi maximumok és a napi minimumok. https://invst.ly/12nkdo Szerintem ez nem fordulós helyzet. A mai napi visszajövetel csak a napi minimumot tette helyre.
A 2015-ös befektetés az 2015-ben történt. Az eredeti kérdés az volt, hogy certibe vagy részvénybe érdemesebb-e befektetni ugyanazt a tőkét? Meddig érdemes tartani a long certit? Teljesen független, hogy mikor mennyit ér 1000 forint. A válasz egyértelmű. A certi előnyösebb befektetés mint a részvény és nem az idő, hanem az emelkedés mértéke annulálja ezt. Akkor is át lehet ugrani másik certibe és lehet elölről kezdeni a gazdaságossági számítást.
Szerintem holnap mehetunk egesz sokat is a hir hatasara. Vagyis elmeletben :) 800 certi mar raktaron , reggel még bovitenek. Ha meg nem araztak be a hirt akkor 15600 vagy 16 rovid tavon meglehet.
Szia na?? Weber meg a "kis banda" próbát torpedózni.. Bukott politikusok mint írtam. Más szelek járnak már az EU-ban. Európában júniusban parlamenti választás!!!!! Lehet majd figyelni az eseményeket. Lásd szlovákia , hollandia , német káosz, Ursula von der Leyen és sza*kavarós társai számomra leszerepeltek és akár távozhatnak is. Jöhet a pénz és remélem a lengyelek is megkapják. Szép estét neked és mindenkinek. UI: Ez most nem kevés pénz!! A pénzek pedig szuper időben érkeznek meg a kasszába. Lassan lekerülhet a "kolonc" is az OTP nyakából!!!
En egyaltalan nem orulok ennek a hirnek. En nem adnek egy centet sem ennek a szemet rablo maffia bandanak. Teljesen biztos vagyok, hogy az osszes unios penz at fog vandorolni valamilyen formaban orban, meszaros, tiborcz meg a tobbi mocskos rohadek fereg szamlajara.
Érzelmek, érzelmek, érzelmek! A tényekre kell figyelni, az érzelmek félrevisznek! Hollandiában van már kormány? :) Láttad mi történt Lengyelországban? Ursula von der Leyen esetében nem valami óriási orbáni diplomáciai művelettel sikerült a helyére ültetni, mert mindenki más soros ügynök volt? Annak idején tele volt vele a kormánymédia (sajtót szándékosan nem mondok). Kell is a kasszába a pénz, mert az MVM befizetése nélkül 800 MRD hiányt csinált a kormány egy hónap alatt, éves szinten pedig ~4000 MRD! 13 év 2/3 után az állam működése, a költségvetés attól függ, hogy az utált Európai Unió utal -e? Én ezen elgondolkoznék a karácsonyi beigjli mellett! Szerencsére az OTP vezetésében van szakértelem, nem úgy, mint a kormányzatnál, de kell is a tudás kimanőverezni a kiszámíthatatlan gazdaságpolitikai irányítás kátyúi közül! Nem úgy volt, hogy már kivezetik a különféle külön adókat? Pedig átmenetinek mondták, akkor, régen, amikor bevezették! Hiszem, ha látom, kinyomtatva a közlönyben!
Azért azt tedd hozzá attól függ hogy mire játszol :D mert annak aki valósan képbe mindig mindennel, napizik centizik longol-shortol stb...stb egyikből csoportosít a másikba, annak működik, de egy mezei kisbüfinek ez igen nem jó tanács :D mert az életbe nem találja el a ki és beszállási pontokat :D .......jó tanács a kissbüfiknek, hogy ha nincs működő kereskedési mintájuk, időnként azért monitorozzák saját magukat x idősíkon, hogy mekkora befektetett munkával mekkora hozamot értek el, majd párosítsák azt egy egyszerű hosszú távú befektetési mintával
Valóban, ez egy rossz hír... Az ingatlan árak azonnal emelkedni fognak, kezdődik az osztogatas, mint 2 éve, ami megviselte a költségvetést. Újra emelkedni kezd az infláció...
Így igaz. masszív ez a papír az is lehet én se adom el. Nem mindig jó az ugribugri. Jól hoznak a turbolongok. A Richter miatt fáj a szívem viszont nagyon. :(
Szerintem az OTP ezt árazta 13500ról a rakétával...én már olyan extra durrantást Otpben nem várok.... Richter és MOL lemaradó a hetekben...na azokban várok egy rallyt inkább, Otp realizálásra pont jó lesz a vételi erő
10%ot ugrott, mikozben a MOl és Richter tulajdonképpen egy helyben állt ... Ezt árazták, tudta megint a krém....és dobják is holnap a shortzárás+vételi erőre
OTP részvényesek ide!