Haladunk a kb. (Nem tudtam visszakeresni sajnos, pedig próbáltam) 11.5k táján beírt èv vègi záró várakozásom felè: 15.5-16.000 Ft🙂 Elvileg a juniós pènzes zsákok meglökhetik majd 💰 Drukkoljunk ma magunknak is,h.legyen EU-s Ámen🙂 Jó 7vègèt!
14780 - 4M Egyen meg a fene ha nem keresem vissza ha jól emlékszem 14-15 közé írtam, ha jól emlékszem Pomperj indította a szavazást, na megyek beletúrok :D és kifényképezem
A rajzmester nálam hitelét vesztette gyorsan, így nem foglalkozom az "absztraktjaival".. igaz az elej3n kb.7-8ève hibahatáron belül (+-1%) eltaláltam az adott èvi min/max árfolyamèrtèkèt OTP-nek, amivel nyertem az éves versenyen. Nekem kb.János azon egyetlen mozdulata volt hiteles! Van akik nem ismerik,isszák szavait. Ő dolguk,bár most tèli álmát alussza valószínű, mert pocsèk a találati aránya..
Szerintem a mai mozgás már a pánikfraktál része, csak nem lefelé, hanem felfelé... :) Nem vagyok chartnál, de ha jól látom ismét új lokális csúcsra ment ma az ár? Vagyis a trend folytatódik, ami naposon! nálam továbbra is long. Ha véletlenül a ma este a minősítést nem változtatják, újabb rali indulhat felfelé...
Hathor gondolom azért mert lezártad a trollmentes topicot ezt csak olvasod azért. Nem kellene ennyire megsértődnöd,de csak látod hogy ha emelkedik az otp el vannak tűnve a "nagy"elemzők pomperj,dniel stb. Ez az ami nagyon felba... néhányunkat akik longozunk jobbàra.
Mégpedig a jogállamisági eljárás keretein belül megfogalmazott 21, úgynevezett szupermérföldkövet kell teljesíteni, ami tulajdonképpen a korrupcióellenes intézkedéseket jelenti. Ameddig valamennyit nem teljesíti a kormány, addig csak az előleget kaphatja meg Magyarország.A tagállamok egy éve döntöttek a magyar helyreállítási források befagyasztásáról és a feltételrendszer pontjairól. Azóta tulajdonképpen semmilyen érdemi előrelépés nem történt ezek kapcsán. Az Európai Bizottság erről egy értékelést készít a tagállamoknak, amelyet a jövő héten már be is mutatnak, ebben a jelentésben információink szerint megerősítik, hogy a zárolás feloldásának a feltételei nem valósultak meg.🙄 erre a nagy öröm!🤪
Ertem mit mondassz , ellenben hetvegen sok viz lefolyik a dunan , 10 forint hijjan ott zartunk ahonnan beestunk , certi arazasa megy feljebb kb 30 forinttal. Szoval itt lehet lesz egy pillanatnyi szunet. Tenyleg csak egy lelegzetvetelnyi , egy kicsit megpihen majd megyunk 16 k ig legkesobb januarig, ha a minosites is jo lesz. Hetfon visszaveszem a certiket . Hozzatennem hogy inkabb legyen kevesebb a hasznom 50 ft al certinkent , de gyanus szinten zartunk penteken.
Hát egy biztos :D A karácsonyt ahogy minden évben idén is Csányi papa állta (imádom ezt a csávót) :D de természetesen nem bánom ha még egyszer rá tudok még bővíteni :D Rakéta lesz ez Mister - rakééééta :D
10K alól mondjuk páran, hogy kisebb, nagyobb kitérőkkel az irány: fel. Az árfolyam szépen, lassan leköveti a fundát, politikai-gazdasági történések és EU lóvé korrelációban persze. Az OTP lassú, kisebb-nagyobb korrekciókkal zajló emelkedő trendben van, ezt írtuk itt már sokan, és azt is, hogy csak a vak nem látja. Meg az Elliott-buzik, mondjuk ők nem pénzt keresni járnak a tőzsdére, hanem önigazolást keresni.
de ennek ellenére ez pozitiv. Hiszen az EUs pénzek körüli bizonytalanságok (együtt az inflációval, gazdasági visszaeséssel 2023-ban és rekord magas költségvetési hiánnyal) akár egy leminősitést is kiválthattak volna. Különösen azért mert orbán a napokban is folytatta ámokfutását. Pedig ezt az elhúzódó pókerpartit már régen bebukta. Sorra minden vitás kérdésben be fogja adni a derekát.
Csak nevetni tudok, hogy mekkora visszhangja lett egy kommentnek! 😃😃 Az egyből elővett rakéta miatt írtam amit írtam! Abban remélem egyet értünk, hogy nem a topik hangulata mozgatja az OTP árfolyamát? Még egyszer ide teszem mi volt a várakozás az adatok alapján! Gondolom ez volt a többiek várakozása is az adatok alapján! Erste: "S&P felülvizsgálat Az S&P Global Ratings ma teszi közzé a felülvizsgálat eredményét. Jelenlegi hitelbesorolásunk BBB- stabil kilátással, melyben nem várunk változást."
Farkasfu hogy latod most meddig mehet el? Nem kellene egy korrekcio hogy nagyobb lendülettel vigye at a 15k ? 15percesen 77 rsi naposon is 68 rsi vagy ha 15k ig elmegy onnan egy korrri? Köszi
Van itt olyan aki meg otp smart brokert hasznal? Nállam napok ota nem működik eddig be sem lehetett lepni, most mar be lehet de par nappal ezelőtti adatot mutat amit nem is frissit! Jeleztem azt irtak vissza hogy múködik jol ! Csak nallam a hiba vagy masnal is? Több keszüleken probaltam mindegyiken ugyanolyan szar! Ha masnak sem müködik legyszi irjatok mar ti is nekik kószi !! En sokat kúzdök velük nem telik a sok mrd ból egy informatikusra? Illetve egy normalis appra? :)
OTP részvényesek ide!