Egyelőre az látszik, hogy 13 050 alatt nem igazán érzi jól magát az árfolyam. https://invst.ly/11o3q0 Legrosszabb (legjobb?) esetben szerdán nyitást követően kellene aljat fogni valahol 12 800 környékén. Már ha megismétli azt a kék csatornában való mozgást. Egyelőre gyanús. Megindulhat fölfelé ebből a sárga támasz zónából is. Hamarosan ki kell derüljön a folytatás.
Ennek a balhénak is lehetnek externáliái, amire kevesebben gondolnak, így csontvázként eshetnek ki a szekrényből és amikor kiderül, csak akkor kapcsol a többség, hogy hát tényleg. Szerintem aki nem hiszi el magáról, hogy mindent is tud tovább kivár, mint korábban várt volna, de legyen igazad a szerdával.
Még kihagytad hogy siman beszakadhat az arfolyam zarasig. Szerintem dupla alj lesz es bevasarolok long certibol vegyesen 87 es 85 bol. Kevesebb 87 tobb 85
-Erste:-A 13.550-es szintről leütötték az OTP-t gyakorlatilag a 12.800 forintnál látható támaszig. A támasz megtartotta az árfolyamot, és ha a nemzetközi hangulat nem fog jelentősen romlani, akkor a következő napokban emelkedéssel próbálkozhat az árfolyam.Támasz és ellenállás szintek
Elliottal az a bajom , hogy nem is érdekel. A fraktálok meg egyenesen traktálnak! A 3 szögeket meg kéne tanulni a csatornákat fel kéne tudni rajzolni! A kv csésze hol kilötyög hol nem. A fej váll is jó lenne, de fordítva........nyakvonal nélkül. Van itt gond, de nem kevés!!!!!
Sracok , 2021 ben a 13130 ellenallas volt igencsak es ezen a szinten pattogtunk egy par napot , utana kilott az arfolyam. Szoval telintve jelentes elott vagyunk , preferalnam ezt a forgatokonyvet :D
Par napot alatt majd fel evet ertek :D viszont most vagy felmegyunk rovid tavon egy kicsit 13600 kornyekere , vagy lemegyunk 12300 kore , mondanam ma20 alatt vagyunk szoval inkabb le lenne az irany , de a forgalom olyan alacsony hogy igazabol barmerre mozdulhatunk.
Hat szerintem jelentes elott felmegyunk , most nincs forgalom , nincs hir , max kivaras az adotorvenyekig, jelentes lehet egy trigger , ami hoz forgalmat , es hat egy varhatoan jo jelentesre nem eladnak az emberek . Szoval szerintem bohockodunk még a heten meg jo oheten esetleg utana belehuzunk.
Ez a forgalom nagy nulla, viccnek is rossz. Itt én fordulatot egyelőre nem látok, legfeljebb stabilizálódást 13K felett. Ne legyen igazam. Az egész BÉT teljesen érdektelen, csomó papírban nem volt kötés, MOL 16M forgalomnál tart. Továbbra sincs impulzus, kivárás van.
Egyetértek! Ez a forgalom a korábbiaknál is gyatrább...várni kell egyértelműbb jelzésre, mert sajnos még az a scenario is benne van, hogy ez a dupla alj csak egy bikacsapda...
Igen lehet az is vagy bázis építés ahonnan indulhatunk felfelé (jó ideje oldalazunk itt) szóval nem tudjuk de az biztos, hogy egyszer elindul lefelé vagy felfelé.:) Elég erős a bizonytalanság de a véleményem szerint éves szinten 3500 Ft/részvény körüli éves eredmény ami várható szerintem előbb vagy utóbb feljebb viszi az árfolyamot..
OTP részvényesek ide!