Nem egészen. Eladtam 10.250-en, amit két napja 10.030-on vettem. Kicsit korai volt. 10.350-en eladtam ugyanannyit mégegyszer a gyűjteményemből. Ez átlagosan 10.300-on eladás 10.180-on vétel ma. Nem nagy business valóban (két nap alatt átlagban 200 Ft részvényenként jutalék levonás után), de legalább teszteltem, hogy jól látom-e a számokat. Be is írtam mindig előre mi lesz. Dumálni könnyű, kell némi rizikó is. Most megint éppen úgy alakult, ahogy számítottam. Lesz majd nagyobb mozgás is, kell az önbizalom addigra, bár ha minden két nap csak ilyen semmiség lenne az 200%/év.
és ebben mi a titok? álnéven beírni a valóságot, ne viccelj már...bírom ezt a nagy titkolózást...mintha 100 milliókkal kereskedne itt valaki....tudjunk nagyon jól, kb. pár százezertől pár millió forintig vannak itt fórumozók....
Eddig azt gondoltam viszza megy ma, még mindig így látom, de ott még nem adnám el újra. 10.350-en esetleg. Este majd megnézem mit gondoljak holnapra. Garanciát nem vállalok.
Ket tetelem van.110 db, es 150.Ez nem nagy penz, de tobbszor bejon,ha mar a gep elott vagyok, es latom a kereskedest.De ha mar 50 ft al feljebb rakom nem teljesul.Megfogadtam pedig, hogy szigoruan betartom a 200 at.
kinek mi a tétel.. ha 100db-al csinálód akkor még egy pizza sincs..ha 1000el akkor már megvan a napi betevő.. ha 10k-val akkor kifizeted a benzint a hajódba.. Befhiteled a pakkod arányában van... ha van egy stratégiai pakkod annak a fedezetével is nyomhatsz szép számokat.
brókercégtől függ..nincs az annyi.. 0,2-1% között vannak a brokidíjak.. attól is függ milyen régi ügyfél vagy és mekkora pénzt mozgatsz. ha napiban csinálod akkor csak egy kötést fizetsz.
OTP részvényesek ide!