Az a szép ebben, hogy 14000-14500 között 1 hónapon keresztül zsákolták a papírt, semmi nem változott, a cég ugyanolyan jó, mint volt. Egy plusz 20 milliárdos adó sem vágná földhöz, akkor is rekord eredménye lenne.
Ez az otp pont ugyan az mint egy hete ,, nyugi egy éve emelkedik , nagy szar nem történt. Aki fosik eldobálja ,nekem jó mert fel tudom szívni.Max egy év 15645 és nagy profit.Áldani fogom az eszem hogy bele vettem. Kitartás!!
Egyesek észvesztve dobálták rá a pakkjaikat a vételi ajánlatokra. És nem a kicsik, 20 perc alatt volt majdnem 3 milliárd forgalom. Ekkora tételekben vajon ki az, aki úgy gondolta, éppen most kell kitárazni? Fura. Tavaly a molban voltak ilyenek, nagy forgalom indokolatlan eséssel csütörtök-péntek, majd keddre kiderült, hogy nem jön az olaj csütörtök óta. Akkor beszakadt, majd bejelentették, hogy nincs itt semmi látnivaló, mindenki nyugodjon meg, máskor is volt ilyen. Szépen visszament az árfolyam. Csakhogy aki Csüt-pént eladott, a pánikban meg visszavette, keresett 10%-ot vigyorogva. “Véletlenül” éppen “szerencséjük” volt. Nem lennék meglepve, ha most is valami ilyesmi folyna.
Es mit fog csinalni? Csanyi Mikor allt ki a reszvenyesekert? Mikor szolt vagy vitte jogi utra barmilyen extra adot? Sanyi bacsinak mar nem kell a balhe.
Mit is tudnak? ..azt hogy nagyon erős lesza jelentés illetve nem emelik abnkadót vagy ha emelik is ugy teszik hogy az OTP is jól jöjjön ki belőle -ezt tudjk-a többi spekuálció..
Ja, csak nehogy négyezer legyen… Nem tudom, mi van ma itt, de az az érzésem, vannak akik sokkal többet tudnak, mint mi. És az alapján játszanak. Mi meg ülünk itt kukán, csóváljuk a fejünket, aztán majd pár nap múlva megértjük, mi folyik itt, és hogyan vernek át minket kisbüfiket.
az sem lepne meg ha hasonló játék menne csak több nap alatt zajlik le, mint ami a Richternél 1 nap alatt láttunk. Bezúzták a ricsit hirtelen 8600ig, majd visszaveszegetik sokaktól és 1-2 hét múlva azaz ma, majdnem új csúcson van. A ricsi 8600as szintje az az Otpnél 12500nak felelne meg.
Az eddigi 5-6 milliárdos napihoz képest óriási forgalom van. És nem azért, mert sok a vevő. Gyakorlatilag minden mindegy alapon dobálják rá a vételi ajánlatokra.
OTP részvényesek ide!