Szerintem boldogabb vagyok, mint Balin, mert én poziból örülök, 1100 körüli ts certikkel! Hogy el ne felejtsem, nagy köszönet a megerősítésben dnielnek, marcinak, és farkasnak! Így könnyebb volt a teher!
Ezt nagyjabol barki sejthette, aki figyeli a magyar politikat. Ja tudom, a politika nem tartozik az otp forunra. Most lathatjatok, hogy igazabol ez hatarozza meg nagy reszben az otp t,
pofátlan ker bankok. meg kell szüntetni a kettős bankrendszert. nincs rájuk szükség. csillogó üvegpalotákból osztják az észt, az oda berakott pénzeink 2-3%-át lenyúlják, nulla kamatot adnak a betétekre, a jegybankot pedig kopasztják. Teljesen jogos, hogy az állam elveszi a profitjuk nagy részét. Legalább 50%-os adó mehetne nekik.
Igazából az élet dönti el majd, de szerintem a kék abc-s pingi az nem ott van! Tegnap feltettem az enyémet, igaz nem jelöltem ABC-vel! Lényege viszont az! A csati fiboja az nem kérdéses, de a pingissel nem fog tökéletesen egyezni, mert abban van egy kis csavar!
Miért is ment el az esze? Mert gazdagszik a magas kamatokon, amit közvetetten te is fizetsz? Nincs szükség ker bankokra. El is kell venni a profitjuk nagy részét. Brutális díjakat terhelnek a számlatulajdonosokra.
Nem hiszem el.... 220... mi történik.... rsi lassan 10 lesz.... tudtam én hogy 13850 jó vétel lett volna , de így nem lesz felkorr , pláne nem varga bejelentése után. Kizsírozott szakadékban nem lehet ekkorát esni.
Komoly mínuszban az egész BUX, nem kell temetni a pappert. Semmi specifikus hír nincs, egy nagyobb korrekció már időszerű volt. Meglátjuk a folytatást, kis TF-eken nagyon túladott már.
Bankadókat, a kamattámogatott hitelek felülvizsgálatát is mérlegelheti a kormányA kormány azt is mérlegelheti, hogy amennyiben a bankoknak jelentős eredményei lesznek, akkor további adókkal javíthatja az államháztartási helyzetét - mondta Varga Mihály.Emellett mérlegelheti a kormány a kamattámogatott hitelprogramok felülvizsgálatát is - mondta.
A 2020 márciusában 8700 alól megindult emelkedés korrekciója érkezhet meg. A hetes gyertya még nem zárt, de az aktuális állapot szerint ez az eddigi legnagyobb méretű eső gyertya (majd péntek zárás után érdemes megnézni, hogy hogyan zár, addig csak feltételezés és ugyanúgy felránthatják, mint a három héttel ezelőttit). Ha valóban ennek a 6000 pontnak a korrekciója érkezik meg, akkor egy 2000-2500 pontos korrekció nem ördögtől való, sőt a leginkább jellemző korrekciós szint egy bull trend aktuális szakaszában. Természetesen lehet, hogy ez még nem a korrekció, csak a nagy menet után a lassulás és befürdenek a shortosok, ezzel együtt újabb lokális csúcsra rántják a papírt, a korrekció pedig majd később indul meg. Volt egy short setup 14440 körül, 60% eséllyel 13600-ot eléri - ez már nincs messze.
Nem értek a TA elemzéshez, de aki 11-12-13k-t gondol jövő tavaszra..... Lehet, hogy valami oda mutat, de józan ész alapján?! Várnám erre a véleményeket!
OTP részvényesek ide!