Dúrván 11 lehet a P/EPS ráta, ha van sajátrészvény, akkor kevesebb, terjeszkedik, ez szép, de egy nagy reccsnél viszont átok a minél több kíntlévőség, olyankor a visszafogott hitelexpanziósok árfolyama nem zuhan be, ezt láttuk a válság után a drágán vett leányoknál történt leírásoknál. A digitális bankok térhódításánál, viszont a belépési küszöb lefelé megy, mert nem kell annyi alkalmazott, illetve fiókhálózat, én erre számítok. Az NPL90 lefedettsége párját ritkító, ez is mellette szól, mert az egy bújtatott profit a mérlegben.
A pénteki nap egy Neutral High Wave - Shooting Star hibrid, lehet Shooting is, mert az árnyék kisebb mint a kanóc. Alakzatilag zászlót keresnék benne, lobogtatás sávját tradelném 12,600-13 közt, kérdés különválik-e az INDEX-ektől mint ősszel, az csoda volt, konszolidáció jön, ezt erősíti a gyertya is.
Abból már semmi nem lesz, felesleges rá várni is, már Allergánék is leírták, mint nagybevételű originálist, könnyen lehet soha nem vezetik be. A Vraylar bevétel viszont szép, a Ricsit az húzza ki a xarból, ha az nem lenne akkor profit is csak mutatóba, 470millió $-on áll most, de a felírások rendületlenül 60-70%-al nőnek év/év alapon, még sok van benne.
Van, Allergan/AbbVie MYLAN is, akkor a az utóbbi idők történései. Allerganban a BOTOX konkurenciát kapott, viszont a felírhatóságot kiterjesztették pár hete gyerekenek is, ha jól értelmeztem végtagsorvadásos betegségre. AbbVie-ben a Humira kapott konkurenciát. Mind a kettőben azt feltételezik, hogy a zászlóshajók bevétele nagyobb mértékben csökken, mint a meglévő, meg a jövendő bevezetések originálasainak bővülése, fundásan alúlértékeltek. MYLAN generikus gyártó, azt meg a 2019 2,2 mrd $ profit konszenzust hűtötték 1,9 mrd $-ra a 2018 Q4 konferencián. Az outstanding db-számmal osztottam azt a 1,9-et, P/EPS ráta 7,5, padlón az is. 2019 Q1-re emelkedést várok mind a 3-ban.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..