A bankszámla kezdőoldal gyorsan betöltödik, de a direktbróker kezdőlapja már öt perce lelkesen homokórázik. Viszont nem azért fizetem a díjat, hogy homokórát nézegessem, hanem kereskedni akarok.
a röhej az, hogy én minden nap 7 órakor belépek és onnantól 08.31-ig ma is működött....tudtam nézni a portfóliómat, mindent láttam, csak pont mikor az első megbízást be akartam vinni, akkor lefagyott
Nem vagyok megértő.
A hét napjaiból csak ötben kellene működnie és nem egész nap, hanem főleg a kereskedési időben.
Ez még az otpdirektnek is sikerülhetne. Az utóbbi hónapban nem volt különösebb fennakadás.
Azért az furcsa, hogy egy pénzintézet nem vesz komolyan olyan dolgokat, ahol pénzről van szó. Nem is kevésről.
én mindig ugyanazt a böngészőt használom, és 08.31-09.10 között nem működött a direktbróker, azóta ugyanúgy megy, mint ma 08.30 előt és bármikor, amikor működőképes
én mindig ugyanazt a böngészőt használom, és 08.31-09.10 között nem működött a direktbróker, azóta ugyanúgy megy, mint ma 08.30 előt és bármikor, amikor működőképes
Hát bassza meg a qrva anyját az OTP! Kiküldték 02.12-én az szja bevalláshoz szükséges kimutatásukat. 03.15-én megcsináltma az SZJA bevallásomat, és még Isteni szerencse, hogy nem nyújtottam be. Most 5 perce hívtak, 05.02-án, az SZJA bevallás beadási határideje előtt 3 héttel, hogy bocsi, de elqúrtuk, és küldjük az újat.....és még az ügyintéző volt felháborodva, hogy mi a gond, be tetszik adni egy revíziót......jól elküldtem a náthás éghajlatba!
Szeretnék letölteni néhány korábbi ÉP szla. kivonatot, de ez a rühes tetves gennyes fos szarláda otp direkt mindenre azt mondja, hogy a "banki rendszer pillanatnyilag nem elérhető". Nálatok működik ?
Egyre inkább az az érzésem, hogy az OTP-nél az IT-t valamiféle vicces divatos játéknak tekintik, amit jó mutogatni ha éppen működik, de túl sokat nem foglalkoznak vele, mert csak egy múló hóbort..
Amikor meglátom azt a reklámot, amiben az otp-s programozó örömködik azon hogy mindig valami új szolgáltatást fejleszthet, szétrobban a fejem. Először azt csinálnák meg rendesen, ami már megvan.
Érdeklődnék "sorstársaimnál". Ma 16.20-kor próbáltam belépni, az OTP Direkt-be be is tudtam lépni, de a DirektBróker immár 2 órája azt írja "Kis türelmet, a tranzakció végrehajtása folyamatban". Nem lép be, így se a portfóliómat, se a múlt heti tranzakcióimat nem tudom megnézni. Telefonon érdeklődtem, de állítólag nem tudnak hibáról. Több böngészővel is próbálkoztam, mindegyikkel ugyanez az eredmény. Más is ezt tapasztalja??
Láttam, hogy valaki beírta az induló árat még az ajánlati szakaszban. Gondolom ez ilyen virtuális induló, ami a könyv szerint alakul. OTP-ben én nem látok ilyet, van valahol? Ajánlattételi szakaszban az előző napi zárót mutatja végig.
Reggel ota ost lato eloszor az Opi könyvet, csak 80 percet vartam ra. Irtam panaszlevelet, majd visszaadjak a havidijat, sokra megyek vele. Fostalicska
Penteken írtak vissza, hogy átmeneti kommunikációs hiba volt es kijavitottak. Most elkuldtem az anyjukba oket de sajnos ez sem valtoztat a tényen hogy egy kalap szart nem er a rendszerük
Azért nem mentem el eddig, mert itt biztonságban érzem a pénzem szemben egy rc, kbc-vel, amikről azt sem tudom, hogy milyen cégek. Nem szeretnék Quastorra ébredni egy ilyen kis céggel kapcsolatban, míg az OTP-nél ez a veszély nem áll fent, de kíváncsi vagyok, hogy ki mit ajánl helyette, ami hasonlóan megbízható, tőkeerős hátérrel rendelkezik.
Erre nem szoktak vàlaszolni, ezt màr pàrszor én is kérdeztem , úgy vélem ez valami perverzítàs lehet otp brokernàl lenni , mert sz@r is dràga is ,csak ez lehet a magyaràzat ;)
A KBC Európa egyik legstabilabb bankja , belga. Leánya a KBC Security. Nem magyar BEVA védi, hanem belga és csak 20.000.- Eur-ig. Lassú ajánlat bevitel, ritka az abszolút leállás, nem rossz költség 0,11-0,15 % DT
Erste : gyors bevitel , kevés leállás, 100.000 Eur, magas költség 0,15 % DT 0,3 % napon túli , számlavezetés , és újabban 0,1 % / hó állomány díj
OTP Direktbroker problémák