Pont ma...mikor simán benne volt pár %,ez pech!
Mikor megreklamáltam egyszer,kivizsgáltak,hogy sikerült belépnem...igaz órákkal később!
Ma lemondtam a dbrókert...ez pech!
Igaz nem a mai nap miatt!
Egy kis analógia: Emlékeztek, pár hete volt az alapkezelők teljesítményérről egy szép összefoglaló cikk. Az elmúlt évben a legrosszabbul azok az ügyfelek jártak, akik az OTP-t választották, ha jól emlékszem talán 10-15% mínusz lett az eredmény. Aztán olvasom tovább a cikket, és felsorolják, a legtöbb bevételt hozó alapkezelők listáját. Na ki kereste a legtöbb pénzt? Természetesen az az alapkezelő, akinek a legrosszabb volt a teljesítménye: az OTP :)
Abszurdisztán. Váltsatok szolgáltatót, a legdrágább szolgáltatónál vagytok, aki a legrosszabb szolgáltatást nyújtja.
Egy darabig úgy tűnt, hogy tényleg működik, de pár perc után kivágott.
Vehetjük úgy is, hogy az ögyfélkiszóró modul tökéletesen működik. Ezzel szemben azért fizetek, hogy tranuakciókat hajthassak végre.
Ja, a díjfizető mudul is működik. Annek sem hut eszébe, hogy a működésképtelen időszakok díját automatikusan levonja vagy önműködően fizessen kártérítést.
Én csak használom, de nem én döntöttem az OTP szoftvere mellett. Amúgy azért elég sokat is tud, csak k..vára lassú. A help desk is mindig elérhető, meghibásodás elég ritkán van (de elő-előfordul).
Az egyik konkurens banknak sem volt tökéletes pl. a mobilbankja eleinte, aztán megjavították. Paradox módon az Android 4.4.2 alatt mindig jól futott, és 5.0-tól felfelé voltak benne szarvashibák. Aztán kijavították...
Az OTP nem ennyire gyors :)
sz* l* az összes g* banda az otp nél. Ekkora bitang medve fos céget nem b*am. Nem lenne tbsz em úgy ott hagynám őket mint a szél. Az egész bankot. komolyan mondom. Elegem van belőlük.
Semmit nem lehet cscinálni normálisan, minden bevezetés alatt, meg fejlesztés alatt áll (duma) mégis ókor ótta áll a rendszer. Már lassan időt utazunk ezek meg be vannak ragadva fejjel előre a ***
Nálam működik.
Óvatosságból adtam néhány limitáras megbízást, ha mégis kivágna rendszer, azért még benn legyek a könyvben.
Viszont az erste kivágott. Ott is szorgosan adtam be a megbízásaimat, de azt írta ki, hogy állítólag 30 percig inaktív voltam.
OTP Direktbroker problémák