A trükk az lehet, hogy mindenkit kivág a rendszer, akinek egyáltalán sikerült bejelentkeznie és a leggyorsabb visszatérők csak kis terhelést jelentenek, ezért egy darabig villámgyors válaszidőket kapnak.
1 óra alatt 5 utalást tudtam leadni, de félórája egyet sem... már kiír hibaüzenetet, hogy dolgoznak a problémán... node nekem még nem kevés járulékot kellene elutalnom...
Nálam annyi volt,hogy nem töltötte a BÉT kereskedési adatait ezért kiléptem a Direkt Brókerből.Ezután pár perc gatyázás után újból betudtam lépni a BÉT adatokhoz.Most megy normálisan...Én is azt hittem,hogy valamelyik bluet lebaxxák,de szerencsére csak kisebb zavar támadt az "erőben".És most újították meg a rendszert...
Most működik.A Firefox menüjében a Beállításokban megnyitottam a Speciálist.Itt megnyitottam a Hálózatot.Itt van egy olyan,hogy Kapcsolat,alatta a Firefox internet kapcsolatának megadása.Ennek a végén Beállítások.Na erre rákattintottam és a Rendszer beállítások használata helyett a Nincs proxyt választottam és OK-t nyomtam.Talán csak ennyi volt a hiba....
Vannak napok, amikor simán működik anélkül, hogy bármit kattintgatnék a firefoxban vagy egyáltalán tudnék arról, hogy egy böngészőnek nemcsak alapértelmezett beállításai lehetnek.
Igazad van nem a böngésző beállításain múlik,hanem azon hogy az OTP internetes felülete a xarakodik.Ez itt a fő probléma.Amit alább leírtam az csak mentőöv,többször is segített már Rajtam...
:-)
Van a lótépének egy terméke, amit még én is gyakran használok, na az is egy kalap sz..r (nem én döntöttem mellette btw.)
Az viszont csak kb. 2 havonta vacakol, amúgy viszont mindig lassú és körülményes.
Gondolom ma reggel mindenki OTP-t akar venni mert közel 10000 Ft-os céláremelés jött rá.Szerintem az új rendszer még szarabb mint a régi volt.Azt hiszem váltani fogok másik befektetési szolgáltatóra.,csak az a kérdés,hogy hova.
"Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az OTPdirekt valamint a WebShop szolgáltatás csupán részlegesen érhető el. Arra törekszünk, hogy minél rövidebb idő alatt helyreállítsuk a rendszerek működését, ezen szakértő kollégáink nagy erőkkel dolgoznak."
Én meg arra törekszem, hogy az utolsó fillérig kifizessem azt a díjat, amiért csak megbízhatatlan szolgáltatást kapok.
Az a röhej, hogy tegnap este 23 óra után még hibátlanul működött. És reggel még legalább küldött SMS kódot, de annak a rögzítőfelülete már nehezn jelent meg, de még legalább működött. Most teljesen halott..
Nekem a folyószámlám és az értékpapírszámlám is az OTP-nél van jelenleg.Kérdésem az lenne,hogy melyik befektetési szolgáltatónál van lehetőségem a két számla együttes megnyitására.Elsősorban A Random Capital vagy a KBC Equitas vagy az ERSTE érdekelne engem.
:-)
Gyenge a rendszer. Nem tud sok felhasználót kezelni.
Mindig hónap elején, fizeteskor, nyugdijnapok környékén általában hétfőn áll le az a fosch.
Hétvégén vagy este kell használni utalásokat indítani. Tőzsdei ügyleteket meg brokercegnel végezni.
10 óra és akadozik ez a szar.Újabb levelet küldtem.
Két vételi megbízásom benn van a rendszerben.Nem látom a kereskedést.Mi a faxom van már? Követelem vissza az OTP Direkt havidíjamat és az OTP DirektBróker havidíjamat.Baxxák meg a rendszerüket az OTP vezetésével együtt!
Ennyi.
Reggel 7 óta egyszer 9 előtt sikerült 2 vételi megbizást adnom.Azóta 2-szer volt real-time adatom amikor tudtam nézni,hogyhol áll a részvénypiac.Otp-t és Richtert akartam venni,de pont akkor állt le 9-kor.Most benne vagyok és nyomogatom a gombokat,
esetleges ez az egész.Újabb levél ment az ügyfélszolgálatnak.Íme a tartalma:
Két vételi megbízásom benn van a rendszerben.Nem látom a kereskedést.Mi a faxom van már? Követelem vissza az OTP Direkt havidíjamat és az OTP DirektBróker havidíjamat.Baxxák meg a rendszerüket az OTP vezetésével együtt!
Nem tudtam reggel OTP-t és Richtert venni,azóta már nyereségem lett volna.Csak azért mert nem működik normálisan ez a fos!Fáj a fejem,szúr a szívem a vérnyomásom a plafonon.Felháborító,hogy reggel 7 óta nem sikerült a hibát elhárítani.Nem avezetők fizetéséra hanem a számítógépes rendszer korszerűsitésére kéne többet költeni.Vissza követelem a direkt és a direktbróker havidíját.Csesszék meg!
Na én írtam ezeknek még egy levelet:
Az ügyfeleknek okozott kár miatt remélem kapnak egy pár százmilliós büntetést és kötelezni fogják arra a díszes csapatot,hogy modernizálják ténylegesen a rendszerüket.Bár a két futtballbarát Csányi és Orbán majd ezt is elsikálja.Én csak abba bízom,hogy nemzetközi jog szintjén valaki igazat ad többszázezer becsapott OTP-s ügyfélnek,csak ehhez kéne egy jó összefogás. Ha a Deutsche Bankot megbüntethette egy amerikai bíróság,akkor az OTP se legyen kivétel!Bár ez már politika!
__
Sajnos igen.PSZÁF-nél lehet feljelenteni őket?Kivédi meg az ügyfeleket a saját bankjuktól?Egy pár 10k nyerő Nekem benne maradt a mai napban.Valaki üssön már az orrukra!
OTP Direktbroker problémák