A trükk az lehet, hogy mindenkit kivág a rendszer, akinek egyáltalán sikerült bejelentkeznie és a leggyorsabb visszatérők csak kis terhelést jelentenek, ezért egy darabig villámgyors válaszidőket kapnak.
1 óra alatt 5 utalást tudtam leadni, de félórája egyet sem... már kiír hibaüzenetet, hogy dolgoznak a problémán... node nekem még nem kevés járulékot kellene elutalnom...
Nálam annyi volt,hogy nem töltötte a BÉT kereskedési adatait ezért kiléptem a Direkt Brókerből.Ezután pár perc gatyázás után újból betudtam lépni a BÉT adatokhoz.Most megy normálisan...Én is azt hittem,hogy valamelyik bluet lebaxxák,de szerencsére csak kisebb zavar támadt az "erőben".És most újították meg a rendszert...
Most működik.A Firefox menüjében a Beállításokban megnyitottam a Speciálist.Itt megnyitottam a Hálózatot.Itt van egy olyan,hogy Kapcsolat,alatta a Firefox internet kapcsolatának megadása.Ennek a végén Beállítások.Na erre rákattintottam és a Rendszer beállítások használata helyett a Nincs proxyt választottam és OK-t nyomtam.Talán csak ennyi volt a hiba....
Vannak napok, amikor simán működik anélkül, hogy bármit kattintgatnék a firefoxban vagy egyáltalán tudnék arról, hogy egy böngészőnek nemcsak alapértelmezett beállításai lehetnek.
Igazad van nem a böngésző beállításain múlik,hanem azon hogy az OTP internetes felülete a xarakodik.Ez itt a fő probléma.Amit alább leírtam az csak mentőöv,többször is segített már Rajtam...
:-)
Van a lótépének egy terméke, amit még én is gyakran használok, na az is egy kalap sz..r (nem én döntöttem mellette btw.)
Az viszont csak kb. 2 havonta vacakol, amúgy viszont mindig lassú és körülményes.
Gondolom ma reggel mindenki OTP-t akar venni mert közel 10000 Ft-os céláremelés jött rá.Szerintem az új rendszer még szarabb mint a régi volt.Azt hiszem váltani fogok másik befektetési szolgáltatóra.,csak az a kérdés,hogy hova.
"Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az OTPdirekt valamint a WebShop szolgáltatás csupán részlegesen érhető el. Arra törekszünk, hogy minél rövidebb idő alatt helyreállítsuk a rendszerek működését, ezen szakértő kollégáink nagy erőkkel dolgoznak."
Én meg arra törekszem, hogy az utolsó fillérig kifizessem azt a díjat, amiért csak megbízhatatlan szolgáltatást kapok.
Az a röhej, hogy tegnap este 23 óra után még hibátlanul működött. És reggel még legalább küldött SMS kódot, de annak a rögzítőfelülete már nehezn jelent meg, de még legalább működött. Most teljesen halott..
Nekem a folyószámlám és az értékpapírszámlám is az OTP-nél van jelenleg.Kérdésem az lenne,hogy melyik befektetési szolgáltatónál van lehetőségem a két számla együttes megnyitására.Elsősorban A Random Capital vagy a KBC Equitas vagy az ERSTE érdekelne engem.
:-)
Gyenge a rendszer. Nem tud sok felhasználót kezelni.
Mindig hónap elején, fizeteskor, nyugdijnapok környékén általában hétfőn áll le az a fosch.
Hétvégén vagy este kell használni utalásokat indítani. Tőzsdei ügyleteket meg brokercegnel végezni.
10 óra és akadozik ez a szar.Újabb levelet küldtem.
Két vételi megbízásom benn van a rendszerben.Nem látom a kereskedést.Mi a faxom van már? Követelem vissza az OTP Direkt havidíjamat és az OTP DirektBróker havidíjamat.Baxxák meg a rendszerüket az OTP vezetésével együtt!
Ennyi.
Reggel 7 óta egyszer 9 előtt sikerült 2 vételi megbizást adnom.Azóta 2-szer volt real-time adatom amikor tudtam nézni,hogyhol áll a részvénypiac.Otp-t és Richtert akartam venni,de pont akkor állt le 9-kor.Most benne vagyok és nyomogatom a gombokat,
esetleges ez az egész.Újabb levél ment az ügyfélszolgálatnak.Íme a tartalma:
Két vételi megbízásom benn van a rendszerben.Nem látom a kereskedést.Mi a faxom van már? Követelem vissza az OTP Direkt havidíjamat és az OTP DirektBróker havidíjamat.Baxxák meg a rendszerüket az OTP vezetésével együtt!
Nem tudtam reggel OTP-t és Richtert venni,azóta már nyereségem lett volna.Csak azért mert nem működik normálisan ez a fos!Fáj a fejem,szúr a szívem a vérnyomásom a plafonon.Felháborító,hogy reggel 7 óta nem sikerült a hibát elhárítani.Nem avezetők fizetéséra hanem a számítógépes rendszer korszerűsitésére kéne többet költeni.Vissza követelem a direkt és a direktbróker havidíját.Csesszék meg!
Na én írtam ezeknek még egy levelet:
Az ügyfeleknek okozott kár miatt remélem kapnak egy pár százmilliós büntetést és kötelezni fogják arra a díszes csapatot,hogy modernizálják ténylegesen a rendszerüket.Bár a két futtballbarát Csányi és Orbán majd ezt is elsikálja.Én csak abba bízom,hogy nemzetközi jog szintjén valaki igazat ad többszázezer becsapott OTP-s ügyfélnek,csak ehhez kéne egy jó összefogás. Ha a Deutsche Bankot megbüntethette egy amerikai bíróság,akkor az OTP se legyen kivétel!Bár ez már politika!
__
Sajnos igen.PSZÁF-nél lehet feljelenteni őket?Kivédi meg az ügyfeleket a saját bankjuktól?Egy pár 10k nyerő Nekem benne maradt a mai napban.Valaki üssön már az orrukra!
Pont ma...mikor simán benne volt pár %,ez pech!
Mikor megreklamáltam egyszer,kivizsgáltak,hogy sikerült belépnem...igaz órákkal később!
Ma lemondtam a dbrókert...ez pech!
Igaz nem a mai nap miatt!
Egy kis analógia: Emlékeztek, pár hete volt az alapkezelők teljesítményérről egy szép összefoglaló cikk. Az elmúlt évben a legrosszabbul azok az ügyfelek jártak, akik az OTP-t választották, ha jól emlékszem talán 10-15% mínusz lett az eredmény. Aztán olvasom tovább a cikket, és felsorolják, a legtöbb bevételt hozó alapkezelők listáját. Na ki kereste a legtöbb pénzt? Természetesen az az alapkezelő, akinek a legrosszabb volt a teljesítménye: az OTP :)
Abszurdisztán. Váltsatok szolgáltatót, a legdrágább szolgáltatónál vagytok, aki a legrosszabb szolgáltatást nyújtja.
Egy darabig úgy tűnt, hogy tényleg működik, de pár perc után kivágott.
Vehetjük úgy is, hogy az ögyfélkiszóró modul tökéletesen működik. Ezzel szemben azért fizetek, hogy tranuakciókat hajthassak végre.
Ja, a díjfizető mudul is működik. Annek sem hut eszébe, hogy a működésképtelen időszakok díját automatikusan levonja vagy önműködően fizessen kártérítést.
OTP Direktbroker problémák