A patkány ezekhez képest úriember.Csak az idén 7 jegyű a profit kiesésem a szarháziságuk miatt.Privát ügyfél vagyok, ez abban merül ki, hogy még nagyobbat szopok mert többet kell fizetnem. Ja és semmilyen következménye nincs ennek a szolgáltatási hibának.Tényleg nem tudom ,hogy mit kellene másképp csinálnunk. Mindez akkor, egészen véletlenül,amikor a mol elszáll.
Èn 2.5 ève szìvok velük,sokszor jeleztem a hibàt,de szarnak rà.A vàlasz àltalàban az,hogt èn vagyok az első aki jelzi,persze a fòrumokon tele van beìràsokkal,hogy mindenkinek leàllt. El kell menni tőlük!
Áljunk össze. Reggel beadtam piacin mol vételt.Semmi infóm nincs róla.És a tegnapi vételemet 2604-eseket se tudtam eladni búsás haszonnal.Egy másfél milla hozamot nem tudtam realizálni.
LEgszívesebben beperelném ezt a a f*sszopó társaságot, a fosuk miatt komoly profitról maradtam le megint. Hogy kúrná telibe őket egy orosz rakéta. Elmondani nem tudom mennyire ideges vagyok.
Köszi a választ. A zárójelben lévő 5m csak elírás (már nem tudtam javítani mikor észrevettem) a konkrét költség helyes. Vételi megbízás: 35 000 Ft (10 000 000 Ft * 0,35%) Eladási megbízás: 35 280 Ft (10 080 000 Ft * 0,35%)
Sziasztok ! OTP részvény vásárlásán gondolkodom az OTP eme csodás felületén és mivel még nem csináltam ilyet ezért megköszönném ha valaki megerősíteni az alábbi matekot. Példa: Tőke: 10 M Ft Vétel ár: 12500 (800 db) Eladási ár : 12600 (800 db) Nyereség: 80 000 Ft Költségek: Vételi megbízás: 35 000 Ft (5 000 000 Ft * 0,35%) Eladási megbízás: 35 280 Ft (5 040 000 Ft * 0,35%) Adózás (15 % majd tárgyévre): 12 000 Ft OTP direktbróker: 2411 Ft Szumma: 84 691 Ft Jól számolom, hogy ebben az esetben pl. 4691 Ft bukóban vagyok. Van esetleg további költség amit kihagytam? Előre is köszi a választ
Lehet, hogy épp most Sanyibácsi vásárol és szeret egyedül lenni a közértbe, csakhogy most ne zavarja senki! Picit lázárták az üzletet, de ha végez megint kinyitják! (Remélem.)
és ráadásul mindig a nap végén fagyott le nálam, amikor nem árt figyelni az eseményekre. Hihetetlen hogy egy OTP szintű intézmény megengedi ezt magának, ez egy vicc.
Sziasztok! Azt tudja valaki ha OTP brokeren adtam egy megbízást ami ma lejár, de valószínű már nem fog teljesülni, azért is számítanak fel valamilyen díjat? Sajnos a hirdetményben nem találtam erre választ. Módosítani egyelőre nem szeretném, ahogy törölni se. Köszönöm
egyébként a nyitó és záró szakaszba hogy lehet ajánlatot bevinni? Ugyanúgy mint a napközbeni kereskedés? Tehát a záróra is érvényes a megbízás, amit napközben adunk? Köszi előre is.
lehet ilyenkor valamit tenni érdemben? 500db otp-t akartam eladni de lefagyott a tranzakció jóváhagyásakor és semmi 15 percig. aztán zárás után mutatja hogy nem teljesült, pedig árban benne voltam :( de hogy bizonyítom be nekik?
Sziasztok! Nekem is hasonló gondom volt, fiókban nem tudtak segíteni, mire kiderült. hogy az OTPDIrekt felületen az Ügyfél tájékoztatás módja és a kereskedési helyszín vizsgálata menüpontban nem voltak beállítva a helyszínek A/1...B/1. A hibaüzenetek nem erre utaltak, de beállítás után megy a kereskedés....
En mar rutinos panaszkodo vagyok naluk.Eleinte odamondogattam nekik rendesen.Nem tetszett nekik a vulgaris resz.Most Sanyi Batyam is fo a leveben azert.
A direktbròker felülete nem vàltozik,nincs vele tennivalò (èn csak ezen tőzsdèzek,laptopon ugyebàr),a telefonos app. vàltozik csak,abbòl kell az ùjjat letölteni. Ezt fel is ajànlja a smartbankod a belèpèskor. (Màr egy màsik otp-s dolgozò is megerősìtette.)
OTP Direktbroker problémák