Én írtam nekik egy reklamációt, hogy a mai záróár és a 10:45 körüli "legfrissebb" árfolyamok közötti különbséget térítsék meg. Az már nem csak a 2500 Ft-os havidíj.
Szerintem szándékosan csinálják. Mindig akkor áll le a rendszer, ha valami gáz van és nagy esések vannak. Most az OTP beszakadását akarták mérsékelni szerintem, a Direkt Bróker nélkül is esett 4,62%-ot.
Ezúton jelzem elégedetlenségemet az Önök Direktbróker nevű szolgáltatásával kapcsolatban...nem elég, hogy mostanában heti szinten nem működik, de megbízások elfogadására is alkalmatlan!
Mellékelem legutóbbi malőrt...(legalább be tudtam lépni...)
Nem kevés jutalékot, havi díjat és SMS díjat fizetve nem ezt várja az ember!! Az általános válaszok, hogy dolgozunk rajta tizedszer már unalmas...
Idézném Csányi Sándor Urat: ,,Csináljuk jól vagy inkább ne is csináljuk'' Lehet akkor nem kellene csinálni
Azért a portfolió is ledhatná, hogy az otp direkt bróker egész nap levan fagyva, diszkriminálták a kisbefektetőket a bét forgalmából.Pont.Nem a szupemutánsal kell ötpercenként ijesztgetni, félelmet kelteni az olvasókban.
Nekem 3 órával ezelött annyit tudott mondani a nő a telefonba,hogy javítják és remélik,hogy a mai nap még menni fog.Ezzel úgy felbaszta az agyam,hogy mondtam neki hogy a legszarabb banknak dolgozik és kurva idegesítő már amit művelnek. Jeleztem a brókernél is,hogy idén ez már a sokadik és én odébbállok inkább mert nem ezért jöttem ide a unicredittől (az dettó ez volt,de így utólag már ez a szarabb). Szerintem ez ma már nem fog menni.
Én az előbb irtam nekik,a rendszer visszajelezte, sikeres volt az üzenetküldés, kollegáink hamarosan email -ben felveszik önnel a kapcsolatot.Irtam nekik, hogy az erre a hónapra járó havidíjat ne vonják le,az ilyen hasznavehetetlen szolgáltatásért.
Ezt az Idióta rendszert, van rajta egy üzenet küldő funkció, ott jelezném a hibat, de az sem működik. Kérdezem akkor ezt hogy engedi az MNB, mert magyarisztanban ezt lehet, szörnyű
Állítólag ez az OTP legújabb technológiai újdonsága ez a mostani eset, az idei évzáró eseményen fogják ünnepélyesen felavatni: a szuperkésleltetett árfolyamadat. :D
Be kéne ismerni, hogy nem megy nekik ez. Vagy hagyják abba és ne legyen internetes felület vagy bízzák rá egy cégre aki ért is hozzá. Megint folyamatosan 5-10 perces késéssel mutatja az árfolyamokat. Már csak úgy lehet használni ha mellette nézem a Randomon az árfolyamot.
Igen, azt kéne tudni, hogy az adóoptimalizáló riport mint szolgáltatást, meg akarják szüntetni,a külföldi index adatközléssel együtt, mert szerintem a hiba kijavítása nem tarthat ilyen sokáig.Itt mind a két eshetőség miatt járna valamiféle kompenzáció a havidíjból az előfizetőknek.
így igaz, nevetséges egy cég ez az OTP!! a hibaról írni akartam nekik de még az üzenet küldő sem működik!! Vicc hogy egyaltalan élesben megy ez a szar De a díjakat azt leszedi csanyi papa, hogy az íz egye ki a szemét:)
Konkrétan harmadik hónapja nem lehet letölteni. Utoljára Augusztusban tudtam. Remélem a navnak majd el tudják küldeni és nem nekünk kell összeírogatni.
Nevetséges, hogy az adóoptimalizáló riportot hónapok óta nem engedi letölteni és a külföldi indexeket is képtelenek megcsinálni. Hogy lehet ilyen impotens egy banda? Hát korábban működött, nem hiszem el, hogy ennyire nehéz legyen megcsinálni.
Ha van olyan részvényed amit eladtál volna ebben az időben és a Direkt Bróker működésig károd keletkezett akkor a két ár közti különbséget ( veszteséget) kifizetik. Ehhez persze a pontos időpontokat, a szándékozott eladási árakat amin el tudtad volna adni, és a végül realizált árat le kell írni.
Vajon mit reagálnak egy kártérítési igényre, ami nem csak a havidíj jóváírása? Az egy dolog, hogy az értékpapírokhoz nem fér hozzá az ember, de hogy se forintot, se devizát nem lehet utalni, az már gáz.
Ha irsz nekik egy panasz levelet akkor a kovetkezo honapban jovairjak a befizetett havidijat.En megtettem ujbol.Evente 2-3 honapban nem kell fizetnem,mert ezek a balfekek nem tudjak megcsinalni a szar rendszeruket.Mikozben sufni cegek sokkal jobb rendszerrel rendelkeznek.Sanyi ba fiacskaja felel ezert a fosert.Ot meg nem lehet kirugni,igy marad minden a regiben.Kicsit sem erzik cikinek,hogy a vilag minden penze az oveke,de egy filleres rendszer kifog rajtuk.
OTP Direktbroker problémák