.Én még mindig a következő telefonos ügyintézőre várok.Legalább látnám,hogy elindul a direkt brókeres óra és akkor talán lehet ma kereskedni.De nekem volt olyan tapasztalatom,hogy leállt és aznap már nem is jjavult meg.Szóval szkeptikus vagyok.
Most egy hölgyet kaptam aki nem értette mi a baj az otpdirekt internetes felületével.Mondom neki áll a direkt bróker.Ő nem kapott ilyen jelzést.Mondom neki továbbítson egy direkt brókeres kollégához.Most várom ,hogy valaki felvegye.Felháborító!
Ezt en megkerdeztem a unicreditnel es az volt a valasz hogy 1000 ugyfelbol kb 2 az aki naponta kereskedik es eszreveszi a hibat. A tobbi 998 eszre se veszi. Szoval direkt ok nem fogjak felhivni a hibajukra a figyelmet mindenkinel mert felesleges.
Törölt felhasználó2021. 09. 10. 10:44
Hulyere vasznek beszelgetes kozben. Undorito, mintt minden mas
Ezt emlitettem en is a telefonba. Nem is emlekeztek arra a napra,hogy rossz lett volna. A vicc az hogy en a unicredittol jottem el a hibas netes feluletuk miatt. Ott 2 hetig nem lattam a tbsz-eimet.Semmit! Utana jottem el,de meg akkor is javitottak a rendszert es nem tudtak megmondani hogy mikorra sikerul.Ott meg a brokerem is azt mondta hogy sajnalja de igazam van. Ja es tolem tudtak meg hogy gebasz van.Pont svedben voltam es onnan jeleztem nekik.Vicc!!!
Mert akkor elismernék,hogy dilletáns módon üzemeltetik az ország legnagyobb bankjának a számítógépes rendszerét!E helyett kifogásokat keresnek és minket néznek hülyének!
Azzal probaltak szepiteni a dolgot,hogy talan a nyugdijkifizetes kozre jatszhat,ha mindig ho elejen van ez a leallas.Mondtam hogy pont hidegen hagy hogy az evi tobbszazezremert amit naluk hagyok,miert szarakodik evek ota a rendzser.
Az a vicc, hogy velem akkor csinálták ezt 2017-ben amikor alsó limiten akartam venni Opust, de nem tudtam emiatt a fos miatt, utána felső limit lett...akkor több millió bukóm lett miattuk így...és ez vannal letudják
Ne is mondd, az OTP a legpechesebb szolgáltató. Máig emlékszem, hogy pont Április 1-én amikor a MOL (az a cég amiben az OTP 5% tulajdonos és Csányi igazgatósági tag, de ez most mindegy is, semmi köze az egészhez, nem is értem minek írtam ide :) ) alapítványos történetet bejelentették lehalt a rendszer és délutánig nem is nagyon lehetett lekereskedni a hírt. Szóval velük mindig pont a legrosszabbkor babrál ki a technika ördöge, roppant balszerencse!
Igen,de a kiesett kereskedés miatt bukott nyerődet,vagy elszenvedett bukót senki nem írja jóvá.Volt már ebben részem párszor!És még mindig nem megy ez a xar.Nyitnám az otp shortot,de nem tudom.Longolnám a daxot de nem tudom.Bosszantó!
Most végre visszahivott a brokerem. Semmirol nem tudnak,de koszoni hogy jeleztem. Majd hiv ha tud mar valamit mondani. Ja es elnezest kert,hogy 1-2havonta ezt csinaljak velunk. (Montdam hogy mar vagy 8an irtunk a forumra hogy nem megy)
Nálam 9.26 óta nincs adat. Írogatok a chaten egy Tamarával meg egy Brigittával. Nulla előrelépés.Semmiről nem tudnak.Ja és nekik nincs ott kimeno hívás lehetoseguk,en telefonaljak.
Jelenleg minden ügyintézőnk foglalt.Hívása fontos számunkra,kérjük,hogy kollégánk jelentkezéséig tartsa a vonalat!Megértését és türelmét köszönjük! Ezt a szöveget hallom ötpercenként.És közte meg az idióta komolyzene szól. És majd megint egy nem várt technikai probléma lesz a ludas,már hallom előre,ez szokott lenni általában. Szánalmas!
Már 20 perce várom a direktbrókeres ügyintéző jelentkezését.Eddig semmi.Nálam 9:25 óta áll a rendszer. Ez lett a számítógépes továbbfejlesztés eredménye,gratulálok az OTP vezetésének!
Vételnél és eladásnál be lehet pipálni hogy árfolyamfigyeléssel szeretnénk-e tranzakciót indítani. Tudja valaki, hogy mit jelent ez számszerűsítve? Ez hasznos vagy csak az OTP-nek, mert visszavonás esetén úgy tudja behúzni a 250Ft-ot, hogy az igény be sem kerül a BÉT rendszerébe?
SMS késés már nekem is előfordult egyszer, meg amikor egyszer felrobbant az OTP árfolyama, akkor kifogyott elég hosszú időre (1-2 óra). De ezek tényleg csak ritka alkalmak voltak, szerencsére nálam működik rendesen.
Köszi. Firefoxot használom. Na de ma: többszöri próbálkozásra engedte, hogy beírjam a jelszót, stb, de a kód az SMS-ben órákkal később érkezett meg... 4db egyszerre! Kizárt, hogy másnak nincs problémája.
Köszönöm. Ma este nyolckor se engedett be, csak éjfél után a privát lapon. Ez nem beállítás szerintem.
Törölt felhasználó2021. 08. 13. 20:44
Ejtsetek az OTP direkt brókert. Jó pár OTPs ismerősöm van. Amit hallottam, hogy eléggé méltatlan körülmények között csináltak az OTP direkt weblapjat. Érdeklodes esetén irhatok többet is.
OTP Direktbroker problémák