Én cseten szoktam reklamálni. Néha vitatkoznak a lányok-fiúk, hogy hívjam a brokis csapatot, de miután közlöm, hogy már 10 perce vitatkozik és csak 1 perc lett volna szólni a főnökének, hogy jelezze a bajt, általában megteszik...
"A Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) tájékoztatja a piaci szereplőket,
hogy a mai (2020.07.01.) tőzsdenapon a tőzsdei kereskedés - a
Származékos Szekció Határidős és Opciós Deviza Piac kivételével – a
kereskedési rendszer meghibásodása miatt leállításra került. A jelenlegi
helyzet a BÉT Általános Üzletszabályzata alapján ún. technikai
szünetnek (trading halt) minősül."
Azért az is szexi, hogy a BÉT adatoknál viszont a webes felületen a PRIME teljesen hiányzik és a többi is elég hiányos... https://i.imgur.com/W4rPeUR.png
Korai volt az ujjongás, megint nem megy a Saját Árfolyamlista. Chat-et indítottam, vagy 10 perce várom, hogy jelentkezzen valaki. Biztos a hiba elhárításán dolgoznak..:(
Üdv mindenkinek! Néhány napja frissítettem az OTPDirekBróker (android) alkalmazást és azóta az értékpapírok nevein kívül semmiféle hozzájuk tartozó adatot nem tölt be/le. Induláskor nincs hibaüzenet sem. Ötlet, vélemény, hasonló tapasztalat valakinek? Esetlet valaki bejelentette-e már? (persze mire reagálnak lejár a naptár)
No hasit mar rendesen. A belepes-kepernyon fejlesztettek egyet, hogy kozvetlenul is lehessen a QR-kodos kepernyore ugrani, es ne kelljen a szamlaszamot/jelszot bepontyogni. En megvoltam ezzel is, engem csak az erdekel, hogy mukodjon.
...bár amazoknak a tőzsde még aprópénz se, ilyen lezsírozott közbeszerzések mellett. Ilyenkor sírom vissza az Inter Európa máig világbajnok kereskedési felületét a hihetetlen überkirály grafikonokkal, szemre elképesztő tetszetős dizájnnal, ilyen azelőtt nem volt, és már nem is lesz ebben az életben soha!
Vagy mégse viszi...Sanyi bá biztos ezen keresztül srv-zik, vagy az egész magyar oligarcha banda - a.k.a. 1% - foglalja a sávszélességet, és kereskedik bennfentesen ma..
megfeneklett a brezsnyev-atomjégtörő. nagy nehezen sikerült beregelni. saját árfolyamlista gyorsan bejön, de a portfólió értékelése konyec. ez a probléma, ha egy amúgy jól hasító low graphics felületről átállnak high graphics-ra. tegyék, de akkor kell hozzá sávszélesség, meg szerverkapacitás. tényleg, az elmúlt időszakban elég jó volt, remélhetőleg csak egy apróbb csuklás, a.k.a. "hiccup" az egész jelenség.
Biztos volt valami "nyomós oka" van, hogy kell treasury szerződést kötni. Egyébként jó, hogy a béta piacra vonatkozóan ez semmilyen tájékoztatóban nincs leírva. Első a fogyasztók megfelelő tájékoztatása...
Közben kinyomoztam ha esetleg valakit érdekel, szóval a Béta piachoz Treasury szerződést kell kötni, ahhoz meg olyan 40 millió HUF a limit, azt mondták.
Sziasztok! Végül sikerült elintézni a dolgot! Össze kellett kapcsolni a devizaszámlát az értékpapír számlával! Mai napon 2x voltam bent a bankfiókban mire sikerült megoldani.. Vásároltam részvényt, a megbízást teljesítették. Mennyi idő mire tényleg az értékpapír számlán lesz? Mert már egy ideje csak az átvezetési számlán van...
Próbáltam 5x de mindig ezt írta. Felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondták ha euróért akarok venni részvényt akkor kell csinálnom deviza számlát. Csináltam... Haza jövök próbálok venni megint. Fedezetlen.. Felhívtam megint azt mondja hogy hozzá kell kapcsolni a bankfiókban, és kell hogy legyen rajta 1000 euró.
Többször előfordult, hogy rendszerhiba okán írja, hogy fedezetlen! Legutóbb 5milla volt a számlámon, de 1,5-ért nem tudtam venni. Kiléptem, de vissza már nem tudtam, mert kidobta, hogy "hiba a letöltés közben"
Sziasztok! Ha külföldi tőzsdén szeretnék kereskedni direktbrókerren, akkor kell nyitnom deviza számlát? Illetve ha nyitottam akkor, hogy tudom hozzákapcsolni a direktbrókerhez? Köszi
Én reggel 7-kor léptem be,Google Chrome böngészőben két helyen külön-külön lapon van megnyitva,azóta is megy folyamatosan.Az egyikben adom a vételit és elküldöm,aztán a másikra azonnal kattintva látom az ajánlatot a könyvben.Aztán ráérek bezárni az előzőben a megbízást.Ez a technika ma is bevált nekem,mert amit ti írtok én abból semmit nem vettem észre a direkt brókerben.
Technikai okokból az OTPdirekt és a SmartBróker értékpapír funkciói jelenleg nem elérhetőek. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán. Köszönjük türelmét.
igen a daytrade napon belüli trade-nél jön létre ugyanazon a felületen kereskedve ugyanazon a dbszám-ra és t+2 nap után kapod vissza vételi díjat. az aktiválási ár az vételnél alacsonyabb legyen mint a vételi ár. eladásnál/stop loss pedig magasabb mint az eladási árad h aktiválódjon. ezen kívül csak az megbízás érvényességi idejét kell kitölteni. most jó mert van egy rublika h visszavonásig.
Sziasztok, Tudtok abban segíteni, hogy ennek a direktbróker app-nak van-e "használati" leírása? Egy ideje keresgélek, de sehol nem találok. Nézzétek el nekem, de még új vagyok a kereskedésben. Nem tiszta a programban a daytrade. Itt gyakorlatilag a napon belüli vétel és eladás révén létre is jön? Illetve a megbízási ár és az aktiválási ár helyes használatára szeretnék valami infót. Előre is köszönöm a segítséget.
Neki címezd a panaszt ő irányítja ezt a digitális katyvvazt. Csányi PéterVállalat: OTP BankBeosztás: ügyvezető igazgatóCsányi Péter közgazdász, vállalatirányítási és pénzügyi szakértő. 2016 augusztusa óta ügyvezető igazgatóként vezeti az OTP Bank digitális értékesítésért és fejlesztésért felelős igazgatóságát, valamint tagja az OTP Mobil Szolgáltató Kft. Felügyelő Bizottságának. A szakember a McKinsey and Company nemzetközi tanácsadó cégtől érkezett a hitelintézethez. MBA diplomáját a Kellogg School of Management-en szerezte, tanácsadói tapasztalatai mellett banki és projektmenedzseri gyakorlattal rendelkezik, amelyet a Deutsche Banknál és a Merrill Lynch-nél szerzett.
OTP Direktbroker problémák