Azért a portfolió is ledhatná, hogy az otp direkt bróker egész nap levan fagyva, diszkriminálták a kisbefektetőket a bét forgalmából.Pont.Nem a szupemutánsal kell ötpercenként ijesztgetni, félelmet kelteni az olvasókban.
Nekem 3 órával ezelött annyit tudott mondani a nő a telefonba,hogy javítják és remélik,hogy a mai nap még menni fog.Ezzel úgy felbaszta az agyam,hogy mondtam neki hogy a legszarabb banknak dolgozik és kurva idegesítő már amit művelnek. Jeleztem a brókernél is,hogy idén ez már a sokadik és én odébbállok inkább mert nem ezért jöttem ide a unicredittől (az dettó ez volt,de így utólag már ez a szarabb). Szerintem ez ma már nem fog menni.
Én az előbb irtam nekik,a rendszer visszajelezte, sikeres volt az üzenetküldés, kollegáink hamarosan email -ben felveszik önnel a kapcsolatot.Irtam nekik, hogy az erre a hónapra járó havidíjat ne vonják le,az ilyen hasznavehetetlen szolgáltatásért.
Ezt az Idióta rendszert, van rajta egy üzenet küldő funkció, ott jelezném a hibat, de az sem működik. Kérdezem akkor ezt hogy engedi az MNB, mert magyarisztanban ezt lehet, szörnyű
Állítólag ez az OTP legújabb technológiai újdonsága ez a mostani eset, az idei évzáró eseményen fogják ünnepélyesen felavatni: a szuperkésleltetett árfolyamadat. :D
Be kéne ismerni, hogy nem megy nekik ez. Vagy hagyják abba és ne legyen internetes felület vagy bízzák rá egy cégre aki ért is hozzá. Megint folyamatosan 5-10 perces késéssel mutatja az árfolyamokat. Már csak úgy lehet használni ha mellette nézem a Randomon az árfolyamot.
Igen, azt kéne tudni, hogy az adóoptimalizáló riport mint szolgáltatást, meg akarják szüntetni,a külföldi index adatközléssel együtt, mert szerintem a hiba kijavítása nem tarthat ilyen sokáig.Itt mind a két eshetőség miatt járna valamiféle kompenzáció a havidíjból az előfizetőknek.
így igaz, nevetséges egy cég ez az OTP!! a hibaról írni akartam nekik de még az üzenet küldő sem működik!! Vicc hogy egyaltalan élesben megy ez a szar De a díjakat azt leszedi csanyi papa, hogy az íz egye ki a szemét:)
Konkrétan harmadik hónapja nem lehet letölteni. Utoljára Augusztusban tudtam. Remélem a navnak majd el tudják küldeni és nem nekünk kell összeírogatni.
Nevetséges, hogy az adóoptimalizáló riportot hónapok óta nem engedi letölteni és a külföldi indexeket is képtelenek megcsinálni. Hogy lehet ilyen impotens egy banda? Hát korábban működött, nem hiszem el, hogy ennyire nehéz legyen megcsinálni.
Ha van olyan részvényed amit eladtál volna ebben az időben és a Direkt Bróker működésig károd keletkezett akkor a két ár közti különbséget ( veszteséget) kifizetik. Ehhez persze a pontos időpontokat, a szándékozott eladási árakat amin el tudtad volna adni, és a végül realizált árat le kell írni.
Vajon mit reagálnak egy kártérítési igényre, ami nem csak a havidíj jóváírása? Az egy dolog, hogy az értékpapírokhoz nem fér hozzá az ember, de hogy se forintot, se devizát nem lehet utalni, az már gáz.
Ha irsz nekik egy panasz levelet akkor a kovetkezo honapban jovairjak a befizetett havidijat.En megtettem ujbol.Evente 2-3 honapban nem kell fizetnem,mert ezek a balfekek nem tudjak megcsinalni a szar rendszeruket.Mikozben sufni cegek sokkal jobb rendszerrel rendelkeznek.Sanyi ba fiacskaja felel ezert a fosert.Ot meg nem lehet kirugni,igy marad minden a regiben.Kicsit sem erzik cikinek,hogy a vilag minden penze az oveke,de egy filleres rendszer kifog rajtuk.
"Csányi Sándor: csináljuk jól, vagy inkább ne is csináljuk, gyűlölöm a középszerűséget!" Gondolom végre belátták, hogy egy kalap szar a drága szolgáltatásuk és inkább nem is csinálják tovább... :D (idézet forrása: https://www.portfolio.hu/bank/20211112/csanyi-sandor-csinaljuk-jol-vagy-inkabb-ne-is-csinaljuk-gyulolom-a-kozepszeruseget-510364 )
Tisztelt Ügyfeleink! Technikai okokból jelenleg több szolgáltatásunk sem elérhető. Nagy erőkkel dolgozunk a probléma mielőbbi megoldásán. Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk. OTP Bank
Sziasztok! Egy részvényhez be akarnék állítani egyszerre stop loss és take profit megbízást, de a Direktbrókerben ez nem megy. IBKR-nél vagy más platformon lehet adni egy instrumentumra egyszerre SL-t és TP-t is, de az OTP-nél nem. Az OTP Direktbrókerhez elérhető valamilyen leírás? Én csinálok valamit rosszul vagy ennyire fapados a felület? Köszi!
Sziasztok! Más is tapasztalt olyat az elmúlt kb. 2 napban, hogy nem mutatja a portfóliót, sőt már venni és eladni se tudok, csak az árfolyamot tudom figyelni...
Baromságokat mondanak, próbáltam már mindenhonnan, más böngészőn, másik gépen, stb. Azért is zavaró, mert így nem tudom a havi statisztikáimba belevenni az OTP számlát, egyenként meg nincs kedvem kibogarászni a kötések eredményét.
Köszi a választ, kicsit megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. Írtam ez ügyben nekik, amire mindenféle baromságot javasoltak, pl.: frissítsek, töröljem az előzményeket, stb. Természetesen a javasolt lépésektől sem javult meg, ezért végül is azt válaszolták, hogy kivizsgálják. Ez volt két hete, azóta semmi válasz és a riport továbbra sem működik.
Valaki hívott le mostanában adóoptimalizáló riportot? Nekem hetek óta nem hoz le listát. Kétféle jelenség van, az egyik, hogy kiírja, hogy a riport elkészítése perceket vesz igénybe, de aztán nem történik semmi. A másik variáció, hogy néhány másodperc múlva megjelenik a táblázatban az excel file, de a megnyitásakor azt írja, hogy rendszerhiba történt, próbáljam később.
Még annyit tudnék hozzátenni, hogy ha nem használja gyakran, nem akar rendszeresen kereskedni akkor nyugodtan mondja le arra az időre a direktbrókert, felesleges fizetni a havi 2500-at.
kell a direkt bróker hozzá...van havi díj, kb 2500 ft...ha van direkt bróker előfizetése, akkor abban tud Xetra piacra megbízást adni, így lufthansara is...
Sziasztok! Ismerősnek kérdezném: az Otp-nél hogyan kell Lufthansa részvényt vásárolni? Az Otp Direktben is lehet vagy mindenképpen kell Otp Direkt Broker? Ott azt használva havi díj levonásra kerül? Vagy még ott sem tud venni? Köszi!
Igen még most is semmit mutatja a direkt bróker.Innentől kezdve ha csak vakon engedne direkt broki kereskedni,akkor viszont alapból kártalanitani kellene minden bentlévőt akik most be vannak lépve.
Kiváncsi leszek ma portfoliós számlámra, mert észrevettem,hogy nem stimmel valami a részvény vételeket egyébként a pézpiaci tőkegarantáltból inditom, ha éppen az alszámlán nincs pénz.Azt vettem észre az utóbbi egy hétben, vírtuális plusz, mínusz rendben,hogy látványosan csökkent a portfoliós tőkém.Bakter.A bankbíztonsághoz küldök most levelet.
Akkor ma reggel is küdheted mert még most is pénteki állapotokat mutat a"megújult" rendszer.Felháborító,hogy péntek óta nem csináltak semmit!Mi a fax van már?Országos Tahó Parasztok,rövidítve OTP!
Az a probléma még mindig a péntek reggeli lefagyott árat mutatja ez a tőzsdei kereskedésre bizonyos időszakokban alkalmatlan selejtes platform.Tennék be hétfőre vételi és eladási megbízásokat csak mi a garancia, hogy hétfőn nem ez lesz megint, miután megveszem a részvényt lefagy megint ez a szar.És teszik az utasításban kiadott hülyét amikor felhívod őket.A telefon végén ők már tisztában vannak a történésekkel.Csak éppen abban a pillanatban megtörténik az ügyfelek félretájékosztatása hivatalból.
OTP Direktbroker problémák