aki ügyes volt az betudott lépni, megnézni hogy meg van minden...most pedig folytatódik az agónia...ez csak egy megnyugtatásra szolgáló rövid bevillantás volt az az 5 perc amíg működött :D
Korai volt az öröm! . Belépek az egyik számlámra: tényleg működik, ott a menü, pénz megvan. . Kilépek, belépek a másik számlámra: nincs meg a menü! :O . Kilépek, visszalépek az első számlámra: ott sincs! Volt nincs a menü! . Másnál is van így?
Droid alkalmazás is működik. Persze a többszörös fedezettel beadott "fedezetre vár" jelzésű megbízás még ugyanúgy ott figyel. Mai napra szól, remélem holnap törlik és nem kell e miatt is írnom...
Üdvözlöm, igen egy technikai hiba van jelenleg ezzel kapcsolatban munkatársaink dolgoznak az elhárításán, sajnos nem kaptunk pontos információt, hogy mikor hárul el a hiba, a türelmüket szeretnénk kérni, és elnézést kérünk a fennakadások miatt.
Ja ... csak éppen nem 2 fillérrel van szó... És mindig ott van hogy nem jó ha Nekem teszik fel a sz..o álarcot... mert ha mégse veszik le? Tegyék fel Annak aki havi több millát vesz fel ezért a pozi ért...
ez azért 1 fokkal több ...gyakorlatilag megnyitom a számlámat és nem hogy nem tudom eladni a részvényeket meg s certiket hanem nincs semmi !!!!!!! Vót pénz eltűnt pénz.....
Ha D'Broki élő-adatbázisa sérült is, akkor még mindig ott van valamelyik párhuzamosan mentett biztonsági másolat... de ha mégse... akkor még ott van a Keler, ami mindent nyilvántart, kivéve amit nem érkezett menteni...
sz@r...én így jártam tavaly augusztus 9.-én...tudom miről beszélsz...otp csak esett én meg nem tudtam eladni a certit ugyancsak az otp balf@szkodása miatt...
Vész esetére van értékpapírszámlám egy másik cégnél is... de a tartós befektetési számlán lévő cucc nem vihető át... innen egy ideig még nem szabadulhatok olcsón...
Olyan ez már mint a MÁV, már akkor kell rendkívüli közleményt kiadni, ha valami működik. " Kedves utasok, a járat időben elindult. Megértésüket előre is köszönjük."
Kedves Mindenki ! Nekem ugy működik a OTP direkt broker hogy pl a set részvényesek köött valaki dobott egy set group könyvet és annak a anapi kötés listája be hozza z éápp aktuális arfolyamokat mást nem tudunk csinálni csak nézni az épp aktuális árfolyamtot de ehez természetesen be kell legyünk lépbe .... :) hát ennyire jöttem rá... Nem segitség .. tudom mert kereskedni nem lehettett vele.. igy
Szép napot,ezért fizetni fognak!!!!!!! Én ezt nem hagyom annyiba,nekik fizetek nem érdelnek a kifogások!!!!! NORDTELEKOM 11000DB.X 7FT.-T.=77000FT.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én beszéltem velük, azt mondták, hogy ha bemennék egy fiókba akkor sem tudnék megbízást adni, mert az értékpapír rendszer romlott el... szerintem beázott...
OTP Direktbroker problémák