15 éve vagyok náluk, céges, magán, biztosítások minden! Eddig nem volt bajom velük, drága de jó (megbízható, nem egy Marcsika stb..) De most lila köd szemeim előtt!!!
Nem lehet, hogy a gépetekkel, hálózatotokkal, stb. van a hiba?
Csak azért kérdem, mert nekem az egyik laptopomon ugyanilyen "kalap szar" volt a netbroki, aztán kiderült, hogy a felhasználó készülékében van a kalap szar :-)
ugyan-ugyan Öcsisajt....490K HUF laptop intel i7-es procival 1 TB SSHD-vel, 8 GB RAM-mal :))), 240/20 internet....érdekes, hogy a portfolió financial terminál hibátlanul hozza a real time-ot....tegnap meguntam az otp gecizését, és előfizettem ott is.....otp a kibaszott faszszopó geci szar....múlt pénteken MNB-nél is feljelentettem, kaptam válasz e-mailt, hogy már vizsgálják...
api szinten karbantartott gép, jogtiszta win 10 pro.....érdekes a stooq-tól kezdve minden fill real time jön, csak ez a paraszt csányi geci rendszer nem működik
Nekem is késik, most is (hogy 9 nap teljes leállás után megy megint - ezt nem kivánom senkinek) 12 perc minuszban a real time!
Ha ennyi embernek késik és más szolgáltatóké meg nem, az nem lehet saját gép hiba :)
Én két gépen használom, másik napközben és másik délután, más oprendszerrel, és a működés/ nem működés azonos.
Így az árfolyamokat már máshol nézem...
jelen pillanatban már 14 perc késés! arra vigyázzon aki használja, hogy piaci áras megbízásnál a rossz, késett adat alapján viselkedik, viszont limitáras megbízásnál a tényleges ár alapján köt....a bux értékét is jól mutatja, csak a kötéslista és a prompt ár késik, de az nagyon!
Én még akkor kapok agybajt, mikor módoítok egy megbízáson, sietnék meg ott az árfolyam és dobni akarom, erre nem elég hogy levon 250 ft -ot, de még kiirja hogy "ellenőrizzem a készletem".... áááá
Gyorsan ki be jelentkezés, óra míg betölt, és hu épp sikerült betenni az uj megbízást. pfffffff
Az a bosszantó hogy ez nem egyszeri eset,hanem idén szinte minden nap így van.Ha elviszem az Otp Direkt-es számlámat,akkor a többi számlámat is átviszem máshova az összes pénzemmel,az biztos,de szerintem így van vele mindenki!!!
Nekem is ragadtak még részvényeim az otp directnél (bár aktív kereskedésre már nem igen használom), a részvények transzferálása vajon mennyire macerás folyamat?
nyomjátok nekik az e-maieleket....informacio@otpbank.hu....én azt csinálom, óránként 50-60 válogatott káromkodásokkal tarkított e-mail....minél többen nyomjuk, annál jobb
Mostmár nagyon nehéz elhinni, hogy ne lenne valami szándék a hiba mögött. Kérdés, hogy csak egy sértődött alkalmazott piszkálgatja, vagy többről van szó...
OTP Direktbroker problémák