Már megtettem,majd eldöntik,hogy visszakapom-e a direktbróker díjam erre a hónapra avagy sem.De a trédelés lehetőségének a korlátozása ill a sok ideg amit az ember ilyenkor megeszik az mennyit ér?Persze ezt nagy ívben lexarják a pénzügyi szolgáltatók.A fő baj meg az,hogy ezért semmi büntetést nem kapnak!
Csak azt nem értem miért kereskedési időben kell ezt lerendezni,miért nem lehetett vasárnap hajnal 3 órától ma reggelig demo üzemmódban átállítani mindent.Miért kell ezt élesben csinálva a befektetők idegeivel játszani?Geci banda Csányival az élen!
volt itt egy beirásom ami eltűnt. Lényege, hogy Hétfőre ne hagyj bent semmi olyat amit a választás fuggvényében akarnál menedzselni. szerintem a szokásos fennakadás lesz, mint oly sokszor, itt e topikban is visszakeresheto hogy hányszor dühöngtek miatta. 100% hogy itt fogtok páran anyázni hogy miért lassú miért nem lehet belépni stb. Erre most készülj fel lelkileg is!
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat! SMS-ben kapott azonosító. Nem tudok bejelentkezni, mert hosszas várakozás után sem kapok sms-kódot. Nektek sikerült belépni?
OTP Direktbroker problémák