Ollózás a 6:30-as Csányi interjúból : A technológiai fejlesztéseket szektoron belül, saját bázison, ifjú szakemberekkel oldja meg. A technológiai versenyben az OTP-t a régió élvonalában tartják számon. Hol itt a probléma? :((((((((((
valami hihetetlen milyen bénázás megy!!! komolyan elgondolkodtam, hogy tiplizek az otp-től. kritikán aluli a rendszer stabilitása, vagy inkább instabilitása
Az internetbank sem működik. Igazából én egy elég türelmes ember vagyok, de most már majdnem minden héten van valamilyen probléma. Előbb-utóbb elszakad a cérna. A részvényárfolyam és a szolgáltatási minőség között semmilyen kapcsolat nincs sajnos. :(
Igazad van, de a netbank egyébként szerintem kifejezetten jó. (Persze ha működik.) A mobilos NFC-s fizetés is remekül megy. Szóval úgy általánosságban nem olyan rossz az OTP. Csak sajnos egyre megbízhatatlanabb a rendszerük. :(
Köszönöm a tippeket. Megnézem magamnak őket. Befektetésre természetesen a Random és az Equitas alap. Mezei számlavezetésre rossz tapasztalatom volt az Erstével és az Unicredittel. Az OTP-vel idáig többé-kevésbé elégedett voltam. Kellene egy vezetőcsere az informatika élén! (Tudom, hogy illúzió!)
a vezetőcsere már megvolt. Csányi fia, csányi Péter az informatikai vezető pár hónapja.....azóta se lett jobb a rendszer.....minden hétvégén rendszerfejlesztést írnak a belépskor a honlapon, de sajnos itt a hardware-s háttér túl gyenge, nem bírja a terhelést
Amennyiben tényleg csak a hardware a probléma akkor nem értem. Azt viszonylag gyorsan meg lehetne oldani némi invesztícióval. Ha software gond van, akkor persze évek is elmúlhatnak mire újraírják a problémás részeket.
nem a tőzsdei forgalom miatt aakad ki....minden hónap elején rossz, akkor is, ha nincs kiemelkedő tőzsdei forgalom....az egyéb más banki funkciók, utalások, hiteltörlesztések stb. száma olyan sok a hónap elején, hogy ezt összesen nem bírja az informatikai háttér.....most is volt olyan nap (csüt, pént.), hogy nemcsak a direktbróker, hanem az egész otp-s banki felület nem ment, nem lehetett belépni.....sőt olyan leállás is volt, amikor még a bankfiókban sem lehetett utalni, és az atm-ek se mentek
Nekem azért reggel még vacakolt, lett is fedezet hiányosnak jelölt besült megbízás, levont fedezettel...De már nagyrészben elhagytam azt a gagyi bankot. Új székház helyett előbb kéne egy rendes szerver, meg egy-két jó informatikus. De gondolom az évi 260-280 milliárd haszonból ez nem jön ki. Illetve nyilatkoztak olyat is, hogy nem szeretnék ha egy informatikus többet keresne, mint egy fiókvezető, hát ez meg is látszik.
Hát ja, ez gáz, pedig a jövőben nem lesz szükség fiókvezetőkre, hiszen ennyi sok fióknak a fenntartása óriási költséget emészt fel, semmi szükség tehát éveken belük fiókokra, mindent online kell intézni.
Azt még megérteném, hogy az aki most kezdte nem akar vacakolni, de vannak itt nickek akik régóta kereskednek, nekik nem értem miért jó az, hogy egy rakat pénzt kidobnak az ablakon a méregdrága kötési díjak miatt. Ha én idén az OTP direkt brókerrel kereskedtem volna, akkor milliós tétel lenne amit buknék a brókedíjak különbözetén. A szar, instabil rendszer miatti károkra meg nem is merek gondolni.
telefon 60 percen keresztül volt várakozóban, mire valaki felvette....utána kezdte, hogy rossz a böngészőm....mondom évek óta ezt használom, reggel 7-kor ma is jót mutatott, de utána eltűnt a kapcsolt számlám és ezért minden vételi megbízás fedezetre vár-ral el lett utasítva....eladni nem próbáltam reggel, azóta már igen, akkor ment
A telefonos csaj nagyon kedves volt,egy háttér információs rendszer frissítés a bűnös.Webhelyadatok lekérdezése ill. tanusítványok lekérése alapján az OTP-t nem biztonságos oldalnak minősíti az elavult google chrome a gépemen.Betudok lépni látom az ajánlati könyvet a Brókerben,de adni venni nem tudok.Amikor a megbízást elakarom küldeni akkor ezt írja ki:A tranzakció során hiba történt.Kérjük ismételje meg a megbízását később.Most tabletről androidos rendszerből tudok trédelni végre.Venni fogok egxy új asztali gépet friss operációs rendszerrel,hogy ne ezzel kelljen foglalkoznom.Egyébként az OTP olyan amilyen,nekem megfelel.
A win 10 jelenleg naprakész ,használd nyugodtan! A tabletet meg kicseleztem,kivettem a képernyőzárat és 30 percig nem sötétül el a képernyő és így nem dob ki a rendszer!Régen 10 percenként be kellett jelentkeznem!
és még egy 128 GB-s mSATA is van benne.....sima SSD-n van az op rendszer, msata-ra megy a gyorsmentés, hogy az SSD-t ne terheljem....HDD az egyéb tárolásra
Baxd ki mekkora fax vagyok!Rájöttem én baxtam el.Tegnap óraidőt frissitettem a gépen és véletlenül elállitottam a napot december 31-re.Most már jó minden tudok adni venni.A hiba bennem van!Bocs a kirohanásért. :-)
Visszatérően így van minden hónap 4-én. A "korszerű" rendszer nem bírja a megnövekedett forgalmat. Ez pedig minden hónapban meglepetésként éri az OTP-t. Nagyjából úgy, mint a decemberi hó a Közútkezelőt!)))
Beléptem és -98% ot mutat a számlaegyenleg majdnem szívinfarktust kaptam. Minden -100% a beragadt TWDInwest na az persze 10 Forinton áll. Vicc. Reggel óta nem lehet kereskedni
Még nincs is munkanap és máris összeszarta magát az OTP Direkt!http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/otp_ugyfelek_figyelem_problemara_figyelmeztet_a_bank.653714.html A röhej csak az, hogy délután még hibátlanul működött.
Képzelem milyen nagy erőkkel dolgoznak rajta....gondolom a kutya sincs bent dec. 26-án este....csak már megint mitől kúródott el....délután még simán működött......gondolom holnap reggel sem fog működni.
Már 5 éve is szat volt mikor nagy mozgás volt a tőzsdén lefagyott vagy no belépés. Nyugdíjasok kereskedési rendszere.Azóta kipróbáltam a KBC EQUITAS-t és a DEGIRO.HU-t .Fényévre előrébb járnak. Degiro-nal tettem le a voksom.
nem véletlenül állt le és nem (csak) azért mert olyan vacak ...sztem kim elvtárs időzítetett egy kis támadást az EU bankrendszere, kártyaforgalom elszámolói ellen, megspékelve halom vírusos levéllel szándékosan kapcsolhatták le a szervereket másokkal pl k és h (?) is a rendszereket blokkolva a szervezett támadást ...szvsz
OTP Direktbroker problémák