Miközben az egyik böngészőben benn vagyok a direktbrókerben és működik, egy másik böngészőbe most próbáltam belépni egy másik számlára, és még mindig ezt írja: A rendszer pillanatnyilag nem elérhető! Kérjük, látogasson vissza később oldalunkra! Megértését köszönjük!
Lassulás az internetbankbanAz internetbank működése során jelenleg lassulás tapasztalható. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ismét a megszokott módon működjenek a szolgáltatások. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük.
Tényleg egy kalap szar!!!!!!! felháborító!!!!!!! Nem lehet kereskedni!!!!!!! Bar ha így lesz egész héten, hogy kiakad 9.20-ig felfelé akkor végül is mindegy
az OTP ezen szolgáltatása egy nagy nulla a fogyasztóvédelem meg megvakult,havidíj van szolgáltatás nincs eszükbe se jut kárpótolni az ügyfelet GRATULÁLOK OTP betörünk Europába
Már hosszú-hosszú idő óta időnként benézek ebbe a topikba. Rossz olvasni ezt a mérhetetlen nyűglődést, ami itt megy. Évekkel ezelőtt megszüntettem minden kapcsolatot ezzel a csoda OTP-vel és az ERSTE-vel is (igen, velük is megjártam, pocsék banda).Életem egyik legjobb döntése volt. Nem értem miért nem léptek már le: LÉPJETEK!!! Mazochisták vagytok??? Ha csak az a kérdés, hogy hová menjetek, akkor én csak a Randomról tudok nyilatkozni: egy rossz szavam nem lehet rájuk.
Hirtelen átszaladtam a szembe lévő Otpbe kiderült ha mondjuk egy fajta van pl. Mol részvénye akkor 6000Ft. Ha Mol és Csepel akkor 12000. Részvény fajtánként 6000. Már be is regeltem a Randomhoz holnap megcsinálom a váltást ez amit az utóbbi 3 kereskedési napban csináltak az minősíthetetlen.
egyébként nem értem ezt a folyamatos blamát.. Csányi fia ott az informatikai vezető, tele vannak pénzzel, simán megtehetik, hogy olyan rendszert farigcsáljanak már végre össze, ami stabil. legalább az legyen már versenyképes, ha már jutalékok nem azok.
14 reszvenyem van, 6000 darabonként az elég húzós. Plusz forint/euro számlák biztosítás Probalom rajuk verni, leszarom a havidíj visszafizetését, fizessék meg a transzfer koltseget!
Technikai hibaTájékoztatjuk, hogy technikai okokból az OTPdirekt internetbank értékpapír műveletei jelenleg nem elérhetőek. Munkatársaink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy a szolgáltatás ismét a megszokott módon működjön. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük.
Besírok ,mert mielött összeomlott, még a havidijat sikerült gyorsan érte levonni a mainap.. Ez valami olyasmi lehet, mint mikor megveszed a mozijegyet, de az előadás elmarad, aztán mosolyogva közlik hogy de buta vagy, minek vettél jegyet, hiszen elmarad, úgyhogy buktad...:D
Igen most már valóban eltünt a menűsorból is!! Nagy nehezen felvették a telefont a 3 666 666-on, de csak irásbeli reklamációt fogadnak el!! Irjon mindenki ide...én kértem a minimális bukót átutalni a fszl-ra!! reklamacio@otpbank.hu Össze sem merem számolni a mai elmaradt hasznot a sok "fedezetre vár" megjegyzésre!!...közben ott a fedezet!!
én is OTP-s vagyok, reggel 9:50kor nyitotta meg először a SmartBróker-t, szerencsére nem kereskedek ma de tényleg idegesítő, addig is Portfolio vagy a Random Capital MobilBroker alkalmazásokon lehet követni ingyen a késleltetett adatokat, de az Random alkalmazás jobb ott 10-es könyvet mutat, de gondolkozok számlát nyitni a Random-nál
Jártam OTP-ben. Egyenlőre csak a panasz levelet sikerült megírni. Az ügyfélszolgálatos nem volt a toppon, de még a központ se tudott konkrét választ adni hogy mi történt illetve mi lesz a sikertelen tranzakciókkal. Nem várok túl sokat, valószínű majd hivatkoznak a szerződés valamelyik pontjára és nem lesz semmi. De valamilyen kártérítést ki kéne sajtolni belőlük. Az átvezetésre annyit mondtak hogy a teljes számlaérték 0,5%-a.
Több napja kaszálhattatok volna ha a Randomnál lennétek, nem károgni kell hanem váltani, az OTP szemében csak 1 ügyfél vagytok a 15 millióból, hiszen ilyen a hozzáállásuk, szarnak a fejlesztésre és arra h a pénzetekért minőségi szolgáltatást nyújtsanak.
sziasztok, kernek szepen segitseget, sosem adtam meg meg stop megbizast...Bemegyek eladasba aztan 1. Db szam: az egyertelmu... 2. Artipus (piac /limit): itt mit kell megadni, ha kell egyaltalan vmit...? 3. Stop megbizasi ar: gondolom itt kell azt az osszeget megadni, amit ha eler az arfolyam akkor adja el? 4. Arfigyelessel: igen vagy nem? ....koszonom szepen!!!
Persze h van, de neked nem € kell ha van 100 000 OTP részvényed, hanem maga az értékpapír, amelyből limitált mennyiségeket bocsátanak ki, hiszen egy vállalat Saját tőkéjében vannak. A Kelernél vannak ezek a részvények, ez adja a biztonságot. A Random Brokernek most megy a legjobban, sosem volt jóval 30mrd feletti havi forgalma, ez évben többször is meglépte már ezt a szintet. Amúgy ha egy befektetési szolgáltató csődbe megy, az a minimum h nem pénzben kell kártalanítani az ügyfeleket, hanem visszaadni a meglévő értékpapírjait, ezt a 2015-ös brókerbotrányokra vonatkozóan értem, jelenleg egy BÉT-en jegyzett brókercégnél sem áll fenn ennek lehetősége.
sziasztok, kernek szepen segitseget, sosem adtam meg meg stop
megbizast...Bemegyek eladasba aztan 1. Db szam: az egyertelmu... 2.
Artipus (piac /limit): itt mit kell megadni, ha kell egyaltalan
vmit...? 3. Stop megbizasi ar: gondolom itt kell azt az osszeget
megadni, amit ha eler az arfolyam akkor adja el? 4. Arfigyelessel: igen
vagy nem? ....koszonom szepen!!!
A Random is a BEVA tagja, ezért van, ezt a részvényes példát pedig azért említettem, mert a 2,5 évvel ezelőtti problémáknál eleve nem pénzbeli kártalanítás kellett volna, hanem mindenkinek kiadni azokat az értékpapírokat amelyek a számláján voltak.
OTP Direktbroker problémák