A befektetések eredménye rovatban látom az eladást és a konkrét árat is.Viszont a BÉT megbízások menüpontban még mindig 8 óra 42 perc 10 másodpercnél áll az idő.Teszem hozzá 9 óra 42 percnek kéne ott állni.Hogy lehet,hogy az OTP rendszere nincs átállítva nyári időszámításra?Káosz ez az egész!
Csak az a baj,hogy mindig a kisbüfi szívja meg.Ha az OTP megy akkor az ERSTE tippmixjegyzés xarakodik vagy az investing mutat valótlanságot.És ez fordítva is igaz!Mint egy virtuális mátrix!Miért nem kap az ember a pénzéért korrekt adatszolgáltatást?
Nekem még egy eladási megbízásom lenne DAX longcertiben,az ERSTEmarket oldalán a cerifikát keresőben tudom nézni a késleltetett árjegyzői árat DAX-nál.Az OTP-nél se kép se hang továbbra is.Bravó!
Ahhoz képest, hogy több, mint 1 órája áll a rendszer, látott valaki egy " dolgozunk a probléma megoldásán" jellegű értesítést ? Lehet , hogy nem is vették észre, mert a figyelőszolgálatuk is külföldön dolgozik már.
Már megtettem,majd eldöntik,hogy visszakapom-e a direktbróker díjam erre a hónapra avagy sem.De a trédelés lehetőségének a korlátozása ill a sok ideg amit az ember ilyenkor megeszik az mennyit ér?Persze ezt nagy ívben lexarják a pénzügyi szolgáltatók.A fő baj meg az,hogy ezért semmi büntetést nem kapnak!
Csak azt nem értem miért kereskedési időben kell ezt lerendezni,miért nem lehetett vasárnap hajnal 3 órától ma reggelig demo üzemmódban átállítani mindent.Miért kell ezt élesben csinálva a befektetők idegeivel játszani?Geci banda Csányival az élen!
volt itt egy beirásom ami eltűnt. Lényege, hogy Hétfőre ne hagyj bent semmi olyat amit a választás fuggvényében akarnál menedzselni. szerintem a szokásos fennakadás lesz, mint oly sokszor, itt e topikban is visszakeresheto hogy hányszor dühöngtek miatta. 100% hogy itt fogtok páran anyázni hogy miért lassú miért nem lehet belépni stb. Erre most készülj fel lelkileg is!
OTP Direktbroker problémák