koszonom szepen! sajnos kulfoldrol nyomom igy nem konnyu valtanom hirtelen (persze tudom hogy a random a legjobb), majd ha fizikailag is otthon leszunk mar (jan-febr) valtani fogok....
Kérdezősködnék Tőled. A rAndomhoz át lehet a CIB-nél vezetett dolgokat migrálni, vagy hogy megy ez az egész? Én is a CIBné vagyok, de a 0,5% juti díjukat sokallom.
Igen és én nem értem, hogy az ország legnagyobb bankja, hogy engedheti ezt meg magának. Teljesen bizonytalan a működése, komoly károkat okoznak ezzel sok embernek. Le kellene cserélni a rendszert (pénzük van bőven), vagy az informatikusokat, mert ez nem állapot, hogy az ember nem tudja, hogy másnap mire számíthat.
"Nem felel a szolgáltatás
elérésének hiányából, zavarából, késedelméből vagy pontatlanságából eredő, előfizetőnél
keletkező hátrányos informáltság miatt elmaradt tőzsdei ügyletekből származó elmaradt
vagyoni előnyökért, ill. egyéb nem vagyoni kárért"
"Udvozlom Onoket, tegnap egész nap akadozott a SmartBroker alkalmazás, irtam onoknek. Semmi nem történt ma sem megy! Hat mi a tokom tortenik itt? Nem lehet kereskedni. Az Opus reszveny nyitás után 2 percel 10+ % emelkedett. Tortenes van, esely sincs kereskedni ezzel a szarral. Nem babra megy a jatek, nem zsetonpenzzel jatszunk! Az orszag legnagyobb bankja ennyit tud nyujtani? Javitsak meg a rendszert! Ha keptelenek ra csak szóljanak es transzferalom a penzemet a Random Capitalhoz. Elnézést a nyelvezetert, de ez mar turhetetlen! Udvozlettel: "nev, szamlaszam, telszam
Már az sem megy.... Tényleg a büdöskurv@ anyjukat.... Minek csinálnak ilyen szolgáltatást, ha nem tudják hogyan kell? És még drága is.... de legalább SZAR....
A rendszer pillanatnyilag nem elérhető!
Kérjük, látogasson vissza később oldalunkra! Megértését köszönjük!
Lassulás az internetbankbanAz internetbank működése során jelenleg lassulás tapasztalható. Szakembereink nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy ismét a megszokott módon működjenek a szolgáltatások. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük.
nekem szeptember elején 1 ilyen leállásnál elveszett kb. 500.000 ft-om, mert reggel 9 előtt beadott megbízásom a leállás alatt teljesült, de a leállás miatt az ellenértéke nem került jóváírásra....hetekig kellett veszekednem, mire jóváírták
Tapintatosan "lassulásnak" nevezik azt, hogy összeomlott a rendszerük és semmi nem működik.Arról nem beszélve, hogy az év során rendszeresen nem bírja a rendszer a hó eleji fokozott terhelést.Nem látható, hogy a beszedett óriási díjakból valamit is visszaforgatnának korszerűsítésre.Ezt már néhányszor levélben leírtam nekik, amire mindig semmitmondó válaszokat írnak. Na nyilván nem az alkalmazottak tehetnek az avult rendszerről...
Szerintem aki az OTP-nél van, az a biztonságra törekszik. A mai időkben nem ritka a bank csőd, könnyen elveszítheti az ember a megtakarítását. A mai állás szerint az OTP egy ideig biztosan nem megy tönkre és bár szar a szolgáltatása és drága is, de a pénz biztonságban van.
Tellóról többé kevésbé megy a smartbórker, ha valakinek igénye vóna rá.. a "gyorsreagálású erőimet" MÁR ÉN SEM itt tartom, befjegyre meg realtime-ra használom csak.. az RC-nek a grafikonjai nem az igaziak..má nekem..
OTP Direktbroker problémák