Erre nem szoktak vàlaszolni, ezt màr pàrszor én is kérdeztem , úgy vélem ez valami perverzítàs lehet otp brokernàl lenni , mert sz@r is dràga is ,csak ez lehet a magyaràzat ;)
A KBC Európa egyik legstabilabb bankja , belga. Leánya a KBC Security. Nem magyar BEVA védi, hanem belga és csak 20.000.- Eur-ig. Lassú ajánlat bevitel, ritka az abszolút leállás, nem rossz költség 0,11-0,15 % DT
Erste : gyors bevitel , kevés leállás, 100.000 Eur, magas költség 0,15 % DT 0,3 % napon túli , számlavezetés , és újabban 0,1 % / hó állomány díj
Nem is értem, hogy ezt a kését, hogy sikerül létrehozniuk. Lehet elfárad néha a futárfiú aki a tözsdéről hozza infokat... Még amikor ticker szalag volt több évtizeddel ezelőtt, akkor az USA-ban a legnagyobb hajcihők idején tudott késni az infó, na de manapság, a BÉT napi alig néhány kötése mellett, ráadásul amikor már a leggagyibb alkalmazások is a pontos idővel szinkronizáltak? Én a fundamentális elemzők helyében azért ezt az elevúltsági/igénytelenségi kockázatot keményen bediszkontálnám az értékbecslésbe, hiszen lehet egyszer még nagyon vissza fog ütni...
Az ok , hogy késik, de hogy záró szakaszban 5 percen keresztül nem fogadott be 2K 8920-as eladást, ami 8949-en ment volna el, az az igazi nonszensz. Szegény banknak nincs pénze online fejlesztésre ,de még karbantartásra sem. Mióta kínlódunk vele?
Ha tényleg aktívan kereskedsz, én mint régi OTPs is tiszta szívből ajánlom, legalább próbálj meg nyítni egy kisebb számlát próbaként a KBC-nél vagy a Randomnál és próbáld ki a telepíthető kereskedési szoftverüket (mert az új netes felület a KBC-nál is sajnos egy fostalicska), utána lehet nem lesz már kérdés, hogy az OTP-t ott tudjad hagyni :) Már az egy egetverő szabadság hogy a megbízásokat bármikor és ingyen modosíthatod, még akkor is, ha részben már teljesült, kisebbek a díjak, gyorsabb az ajánlat bevitel és egyedileg beállítható komplex képernyő párhuzamosan több részvény grafikonjával és ajánlati könyvével, futó kötéslistával, azonnali értesitésekkel a teljesülésekről amilyen formában csak akarod (képernyő, email, sms)... Csak egy próbaszámlát, és dühöngés helyett játék lesz :)
ezt irtak vissza:"Tájékoztatjuk, hogy bejelentését az ESZ-21-xxxxxxx/2017 iktatószámon nyilvántartásba vettük, amelyet a rendelkezésünkre álló információk alapján, fogyasztóvédelmi szempontok és a jogszabályi előírások szem előtt tartása mellett, a Panaszkezelési Szabályzatunk szerint kezelünk. Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban megoldást találjunk panaszára. Válaszunkról legkésőbb a közlésétől számított 30 napon belül fogjuk Önt értesíteni."
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni eladással kapcsolatban OTP direktBrókeren keresztül...Ha van részvényem, és el szeretném adni egy x árfolyamon, az összeset, akkor hogy kell bellítanom a megbízást? Az ártípus az limit, ide bírom ,hogy mennyiért akarom eladni.Stop megbízási, aktiválási ár- hoz mit kell írnom? Árfigyelést be kell kapcsolnom ?
Tudom, amatőr kérdés de pls segítsetek...
Elég a limitár. Megadhatod még az érvényesség időtartamát is. A többi mezőt nem kell megadni vagy bekapcsolni.
Az árfolyamtól és a vételi oldal mennyiségétől függ, hogy teljesül-e a megbízásod egészben vagy részben.
Akkor egy példa: Mennyiségnél beállítom hogy 100dbÁrtípus: Limit 7300(richter)Stop megbízás,aktiválási ár: nem írok semmitÁrfigyeléssel: Nem.
Elvileg így el fog menni 7300-on ha lesz 100db ugye ?
2 napja nem lehet kereskedni telefonrol az Opimussal. Csak az Opival! Hogy lehetseges ez? Minden nap írok nekik. Majd szives elnezesemet kérik, visszaadjak a havidijat. Kivagyok segítve...
Szerintem nem, nem biztos hogy egyszerre fog elmenni,lehet pl elmegy 65 db változik a kötéslista és többi megmarad,ez csak egy példa volt. De persze lehet elmegy egyszerre az egész :)
De miért nem képesek rendbe tenni?Hála már nem tőzsdézek régóta,de abszurd,hogy utalni sem tudok!Nem beszélve arról,hogy használják a pénzünket! 1% kezelési költség nem kevés,ez Németországban 0!Vannak és lesznek különbségek!Ehhez még hozzájárul,hogy pénzt bármennyit vihetsz fogadják,de kivenni csak 2 milliót enged azonnal!Tudod itt azt mondják,te vagy a hibás....vagy én is!Hajrá csak okosan! :)
nekem még károm is lett belőle.....a leállást megelőzően írtam be eladást, ami a leállás alatt teljesült, de az ellenértékét nem írták jó a számlámon....a tranzakció lezártként szerepel, de az értékpapírszámlán meg nem lett belőle pénz
próbálok adni egy limitáras megbízást aktiválási árral, de a tranzakció állandóan visszautasításra kerül. ez normális? vagy mit csinálok rosszul? már mindenhogy próbáltam. az a célom, hogy ha felmegy az árfolyam egy adott értékig, akkor automatikusan eladásra kerüljön a részvényem és addig ne kelljen figyelgetnem...
ugyanitt: az Erste NetBroker-t esetleg használja valaki? vélemény? váltásban gondolkodom.
Itt veled volt a gond illetve az elképzeléseiddel, nem pedig a direktbrókerrel.
Most viszont a direktbrókerrel van gond, mert szó nélkül kivágott. Nálatok működik?
lehet, de még mindig nem értem, hogy akkor milyen esetben és hogyan kell alkalmazni az aktiválási árat, ha nem ilyenkor. amúgy engem tegnap vágott ki, ma még nem volt gond.
Törölt felhasználó2017. 09. 19. 11:17
Most komolyan! Tényleg van, aki OTP Direktbrókeren tőzsdézik?
:DDDDDDDDDD
A trnazakciókor minden esetben levonnak 0,35%-os díjat. Viszont, a nap végén a rendszer megnézi a megbízásokat és amennyiben van az adott napon beadott és csak az adott napra érvényes, pontosan azonos darabszámú és teljes mértékben teljesült vételi és eladási megbízás (a napon belüli időbeni sorrend mindegy), akkor a nap végén, 18 óra körül a vételi megbízás 0,35%-os díját visszavezetik a számládra. Vagyis a daytrade ügylet teljes díja fele a napon túlinak, csak eladási díj van. De lényeges, hogyan adod be és hogyan teljesülnek a megbízások, ahhoz, hogy daytradenek minősítsék! Rettenetes hátrány az otp-nél, hogy a részben teljesült megbízást nem tudod valójában módosítava (csak visszavonni és újra írni lehet), az ár után menni a teljes teljesülés érdekében, mint más cégeknél. Így javasolt, hogy kicsi, és azonos egységcsomagokkal üzletelj, ha már ehhez a gagyi rendszerhez ragaszkodsz. Szintén gyilkos a visszavonáshoz kapcsolódó 250 ft-os díj, ami normális cégeknél szintén nem ismert. De te tudod...
OTP Direktbroker problémák