Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Számból vetted ki a szót.Végig higgadt maradt,ha Ő nincs megálltam volna 100000 dbnál.Vettem tovább,mert logikusan érvelt és sok igazság tartalma volt a mondanivalójának.Így lett 253000 db.Jelenleg +39%.Ha olvasod MANOPI akkor hálás köszönet a gondolataidért!!
Azért itt most egy nagy kalapemelés MANOPI-nak is, gyanítom most nagyon édes mosollyal a szája szélén sétálgat a napsütésben! Remélem a folytatás és főleg annak volumene is az Ő számításai szerint alakulnak. akkor itt tényleg káprázat lesz. Köszi MANOPI! :)
Sajnos így igaz undorító az egész!! Ilyenkorra már illene 200 Milla forgalomnak lenni mint mikor opus t feltették. Így nincs sok értelme az ezeken a szinteken elfáradt emberek megakasszák!
érthetetlen az egész, amíg itt folyamatos 100-200 milliós napi forgalmak nem lesznek, meg egy komolyabb bejelentés, addig itt semmi, ez a nap is mi, milliós forgalom? Sajnos egy nagy nulla az egész így, mindig várni valamire, nekem csalódás, nem is értem a többieket, minek örülnek, itt gyakorlatilag egy dolog számít semmi más, az az árfolyam! Az jó? Nem, akkor miről beszélünk, akkor mi jó? Semmi, öt éves szopatás után, most megint mire várjunk? Itt csak az árfolyam számít semmi más, az meg továbbra is szar....persze várunk tovább, éljen, éljen, de jó....
Hát, el kell ismerni, tényleg csak erős idegzetűeknek való a DELTA részvény. Azt bizton állíthatjuk,hogy nem fórumozók, spekik kezdték el venni. Szóval elengedhették az árfolyamot ? Nem kell már a 40 ft alatti árfolyam ? Megvalósult amit akartak ? Igazából megállt tegnap az emelkedés,DE nem csapták ( tudták ) vissza az árfolyamot a spekik pedig ilyenkor általában az szokott lenni. ( 3 nap után ). Tehát ilyen szempontból elégedettek lehetünk. Most nem is az árfolyam a lényeg hanem,hogy mi következik ezután,hogy meg lett szavazva a srv. Sok-sok mindent csinálhatnak, történhetne. Valamiért hirtelenjében kellett a srv vásárlás megszavazása. Nem gondolnám,hogy csak "mézesmadzag" lenne . Kavarognak az emberben a gondolatok. történhet sok minden amit várunk. Új gazdi, opció lehívás, stb. Mindent összevetve a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. Mint már írtam. A srv is azt erősíti meg bennem,hogy nem egy egyszerű, mezei akvira kerül sor,mert arra ott van a 2,4 milliárd forint. MBH BANK is finanszírozhat rendesen ha úgy alakul ( már megkezdte ). Alapok ( Magántőke , BANK alapok stb ). Látható,hogy KOMOLYAN veszik a DELTA-t , bizonyíték a sok-sok elnyert meló. És hát tudhatjuk kihez tartoznak ( Autópálya meló ) , PÉNZT OTT VAN RENDESEN. Áááááááá, abba is hagyom,mert folytathatnám napestig. Mindenki eldöntheti mit csinál. ÉN AZ ÉPÍTKEZÉST VÁLASZTOTTAM , DELTA SZÁMOMRA A JÖVŐ mint IT cég a BÉT-en !!!!!!!!!!!!! Döntöttem, majd kiderül,hogy megfelelő volt-e a választásom. Számomra most is a jövő a fontos itt , NEM a napi 2-3 forint változás. Az számomra mellékes. Szép napokat minden DELTA részvényesnek. Őszig szerintem eldől ,hogy igazából merre is tart a történet. Lehet,hogy egy végtelen történet ?????? :-) :-) Jó elmélkedést mindenkinek. NE egymást mocskoljuk a napi 1-2 forint emelkedésért, haszonért !!!!!! Sziasztok. Jó kirándulást.
06. 30.-án lesz éves beszámoló Ami baj ebben a papirban h semmit nem lehet tisztán látni 5 év után sem, pl mennyit vehetnek most akkor? de vehetik pl tözsdén kívul is
,,– akár tőzsdén, akár tőzsdén kívül –" Hm...remélem nem lesz mutyika...és nem attól veszik át, aki nekik gyűjtötte hónapokon át... ,,Társaság mindenkori alaptőkéje 25%-át megtestesítő saját részvényt megszerezzen" Ez mennyi vajon?
Persze értem, de azt meg kell szavazni és a mértéke sem mindegy. Akármi is lesz ettől felesleges várni a nevetséges 80-100 ft körüli árfolyamot, 45-50 ig maximum talán jó lesz.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)