Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Biztos nem fogok kimaradni ha megindul 👍 Rengeteg tőkém van erre ,vagy opusra! De szerintem opi hamarabb mozdul. Itt van megint 4 milliárdos üzlet, meg se rezegteti az árfolyamot😟 Hát mi a fasz kellene ide, hogy reagáljon 🤔
De legalább vernék be 30 ft ig, ott már sokan vásárolnának és talán felrántanák spekák 40-45-ig. Még mindig jobb lenne mint ezt a szarakodást nézni évek óta, vagy még évekig, így forgalom nélkül😥😥
Most már tényleg olyan érdektelenség övezi a DELTA-t,hogy már történnie kell valaminek. :-) Mint már írtam: Elképzelhetetlennek tartom ,hogy néhány mezei akvira ennyit kell várnunk. Kell itt még lenni valaminek a tarsolyban. Hír-hírt fog követni, építkezés jelleggel. :-) Én megVÁROM, erős vár a mi DELTA-nk . Egyenlőre mindenki , még a DELTA is vár. Így is vár-úgy is vár. Nyugalom-türelem,itt már olyan alap épült 5 év alatt,hogy Paks kettőt is elbírja. :-) :-)
sajnos egyelőre a nagy semmi folytatódik, meddig még? Ima részemről ma is ment h kapják vissza, (be), amit nekünk okoztak, okoznak szenvedést 5. éve....
Jaa! Maradok tényleg inkább nutexnél, nordnál, bifnél, wabinál, mtelnél, no meg 2 kriptonál. Mintsem ennél a szarnál parkoltassam a pénzem még évekig 40 alatt. Majd ha áttöri 40 körüli óriási falat nagy forgalommal, akkor jövök vissza. És remélem nem ott1 sorsára jut, bár nagyon rezeg a léc😟 Méghogy az ország negyedik legnagyobb IT. cége, na ezen röhögnöm kell 😃😃
Nem gondolok rá, DE ezeknél bármi-bárhova kerülhet ! MBH ! Magántőke alapok. Befektetési alapok. stb. 383 millió darab részvény ! Ezek KERESNI fognak rajtuk. :-) Látod, OPUS-nál is 5 év kellett az újbóli emelkedéshez. 37 ft-tól nagyobb a tér felfelé mint lefelé. :-) Ennyi.
AZ NEM, ezt már sokszor írtam én is. A mai világban sok hétköznapi embernek van 2 milliárdja, ez pedig az Ország 4 IT cége. " Bármennyi" pénz rendelkezésre áll, ha úgy hozza a helyzet. MBH !!!!! MÁSNAK IS KELL LENNIE.
Oké, interjú.természetesen olvastam, "csemegéztem" , írtam is ki belőle. De ezek már annyi mindent mondtak,hogy majd 29-én a hivatalos adatok után mondom, hogy jó, oké. Először a 1/2 éves érdekel. Utána még sok minden változhat júliusig. Mondtak ezek már sok mindent, MONDJUK 28 MILLIÁRDOT is. :-) :-) VÁROM A JÓT, mert jönni fog !!!!!! Lehet,hogy most keveset mondanak évesre aztán kitudja. Itt az a divat,hogy ne azzal foglalkozzanak amit mondanak hanem mit tesznek. Azt,hogy mit interjúznak nem érdekel, DUMA !!!!! A LÉNYEGET úgy sem interjúzzák le.
Tudom,hogy már elcsépelt , de hát valaminek csak kell lennie ezen a 36-38 forint(f)os árfolyamon. Igaz, ha ilyen sokáig tart akkor nem kellet volna már 2 évvel ezelőtt lehozni ide 40 forintra. MEGVÁRJUK A JÓÓÓT !
A Pénteki 1/2 éves jelentésből várhatóan megtudhatunk néhány dolgot a jövőről. Ha mást nem is azt legalább,hogy a könyvelő ceruzája miként fog.............. Érti aki érti ! :-) :-) ui: Várjuk még az Akvikat, Opciót, ami talán rendbe tenné a TULAJDONOSI viszonyokat. Mert hát az ÁRFOLYAM szerint nincs a DELTA technologies nyrt-nek TULAJDONOSA. Legalább is a "háttérben megbúvóról "-ról nem tudunk. Azért Augusztus 20-ig ne várjunk a tűzijátékkal :-) :-) Neveket várok még amiket összefüggésbe hozok Vidra távozásával. Ez csak az én véleményem.
Az OPUS brutál cég lett, mint írtam 7-8 éve !!!!!!!!!!!!!!! Jajj, mit kaptam ott is. :-) IGAZAM LETT ! Opusnál részvénybevonás lesz. A 700 millió darab részvényt is SOKALLJÁK ! Itt is lesznek TÖRTÉNÉSEK,VÁLTOZÁSOK ! Én írok a DELTA cégről is. Mások is megtehetik,megtehetnék ahelyett,hogy sunyiba minősítik az embert. Nem lesznek ettől jobb helyzetbe. Én teszem a dolgom, elmélkedem, vásárlok,stb. :-) Más is tegyen magáért ha kiakar mászni a posványból. Ennyi. :-) :-)
Lesz itt tűzijáték , hidd el. NAGY PÉNZ LESZ AZ A 383 millió darab részvény. :-) + ( 2400 darab 10 000 forint NÉVÉRTÉKŰ , nem aprózzák el, nagyban játszanak) Sziasztok,megyek, kisütött a nap. Séta-Mosoly ! :-)
Azért egy titokzatos senkiházi magyar adott le megrendelést egy 73 méter hosszú szuperjachtra. :-) Ezek nem Fiat autókra gyúrnak. :-) Látod, én már ezen is nevetek. :-)
igaz, így volt, hétségtelen, csak tudod az a baj h az embernek a kedve elmegy az egésztől, lehetett volna akár a delta, akár az opus egy jó cég, amibe jó részvényesként résztvenni, várni a fejleményeket, na de így, ez mi, az ember a háta közepére nem kivánja ezt az egészet, megutálta a céget stb itt ez az egyik legnagyobb baj, azontúl h csak itt a deltába tönkretettek nem egy embert öt év alatt csont, bőrre raktak, na ezt kapja vissza a csontos banda, nem kongatni, meg hajókázni kell, hanem árfolyamban is egy olyan céget csinálni amibe jó benne lenni, 5 év után 37......na itt nagyon nem jó lenni, mi kezdettől fogva a jót vártuk, de csak rosszat kaptunk folyamatosan....
NEM !!!!!!!!!!!!!! Opus-nál is volt ez anno 2016-17-ben . 40 ft -nál . 200 ft -nál Tavaly 120 ft-on majd újfent 200 forinton. Jelenleg 400 forinton. Ezek így játszanak. Ugyan azon részvényeket veszik-adják ( nem lesz nekik kevesebb ) és közben szedik el. Lehet ezen sokan nevetnek pedig így van !!!!!!! Itt is volt ilyen időszak 80 ft-on, egy idő után néhány nap alatt 170 ft volt !!!!
de az nem furcsa h mindig van eladó, amit te és én is, bárki megvehetünk bármikor, ugyanakkor írod h meg akarnák szerezni azt is ami még nálunk van? Akkor mi a faszért adják itt, akkor nem kéne megszerezni :)
Egy dologban biztosak lehetünk, az árfolyam nem fog 37,1 forinton maradni hosszútávon . Ezeknél PÉNZ éhesebb "fajtát " nem ismerünk. Kicsit sokáig tart " nekünk" , de véleményem szerint megéri. ŐK sem itt fogják nézni mindig az árfolyamot. Gondolom , hogy nem 37 forinton akarnak majd vásárolni a részvényekért ! Ezért is szeretnék még azt a néhány 10 millió darab részvényt megszerezni ami még nálunk van. SENKIT ne tévesszen meg,hogy mindig van eladó. Ezeknél a részvényeknél már csak így működik. Opus- APP, 4IG ,
azért ehhez pofa kell, ima ment ma is, hogy öt éve folyamatos eladói nyomást tesznek a papírra, nehéz hinni benne, de legalább neked sikerül, örömteli, én pl nem adom el még jóval feljebb se, de már nem tudok hinni benne h jó lesz, annak szerintem már 5 év alatt kéne h jele legyen, egyik papírt se tartották öt évig ilyen állapotba, amelyik jobban megindult, meg én ki se nézem ezekből a figurákból, hogy ezek két egyenest tudnának rúgni abba a bizonyos labdába, de legyen igazad....
Nocsak, megint ez a bűvös 37,1 forint. Csak nem megint részvényt kapnak a fizetésükért újfent 37,1 forintos részvényáron számolva ? Köszi az információt, ezek szerint itt megéri, veszek még ! :-) :-)
Huuu, egy kötéssel, 400 000 forinttal levinni a DELTA részvényt 1,5 százalékkal. :-) Bodzalikőr ( ner diplomata, külföldi terjeszkedéshez jól jöhet,ők mondták ) , erről is interjúzhat. :-) Más : A Repülőtér vásárlás véglegesítését Február végére mondták utolsó információk alapján. Valaki tud valamit róla ? Én nem.
Látod, sok majomnak tetszik. Többek közt ezért is tehetik ezek a tetvek azt az ORSZÁGUNKKAL amit tettek , tesznek. Minden a családnak,haveroknak, strómanoknak.
Ezért is írtam,hogy az MNB miért nem vizsgálta ezt. Mert ez egyértelműen a részvényesek főleg a kisrészvényesek megtévesztése. És jöhetnek ide azzal, hogy mindenkinek a saját döntése, hogy mibe fektet.
Valamelyik majom- nak tetszik,hogy 28,6 milliárdot hazudtak 7,5 milliárd helyet. :-) Nézz a tükörbe és vagy köpj egyet és állj alá. Ennyit érsz, ha már megírni nem tudod a véleményed. :-)
Írták : RÉSZVÉNYESI ÉRTÉK VÉDELME !!! 210 forintos árat elfogadhatónak tartották !!!! NÉHÁNY HÓNAP UTÁN MIKÉNT LEHETETT a 28,6 MILLIÁRD -ból 7,5 MILLIÁRD ???
Na ja, plusz barna, kadosa, papp neve, abszolút át lettünk baszva, talán a csődősök kivételével még soha igy semmiben, ez mára teljesen egyértelmű, részemről ezért is ment és megy az ima h valahogy kapják ezt vissza, akik ebben részt vettek csak már nem írom be, mert a fasz kivan az egésszel, meg azzal h majd jó lesz. Az is milyen már h végrehajtananak egy ekkora elképesztő geciséget és aztán (tegyük fel h lesz még valaha 100 felett) most még azon vannak h valahogy elszedjék azoktól a kicsiktől, akik valahogy 5 év után is tartják még. Vagyis végrehajtják az egyik legnagyobb geciséget a tőzsdén és még akkor se azon vannak h rendeződjön az árfolyam, hanem h itt tartsák a végtelenségig, hát micsoda emberek ezek?
Delta Systems Kft bekerüléskori valós értéke A Kibocsátó 2019. július 30. napján adásvételi szerződést („Adásvételi szerződés”, vagy az üzletrész-adásvételi szerződés angol nyelvű megnevezése -quota sale and purchase agreement- alapján „QSPA”) és apport szerződést („Apport szerződés”) kötött a Deltagroup Holding Zrt.-vel a Delta Systems Kft. 100%-os üzletrészének megszerzéséről. A felek a Delta Systems Kft. vételárát 28,6 mrd Ft-ban határozták meg, amelyből 2,35 mrd Ft pénzben és értékpapír átadásával került teljesítésre. A megkötött szerződések alapján, a Kibocsátó 2019. július 30-i közleményében foglaltak szerint a fennmaradó 26,25 milliárd forint vételár akként kerül teljesítésre, hogy a Deltagroup Holding Zrt. ezen vételárkövetelését nem pénzbeli hozzájárulásként (apportként) tőkeemelés keretében a Kibocsátó rendelkezésére bocsátja, amely ellenében 125.000.000 darab, egyenként 0,78 Ft névértékű és 210,- Ft kibocsátási értékű, HU0000170170 ISIN azonosítójú, dematerializált módon előállított, „A” sorozatú törzsrészvény kerül a Kibocsátó által kibocsátásra a Deltagroup Holding Zrt. részére. Az MNB 2019. augusztus 12. napján kelt levelében nyilatkozattételre hívta fel a Kibocsátót azzal kapcsolatban, hogy mi alapján került meghatározásra a Delta Systems Kft. vételára, illetve mi alapján került meghatározásra a tőkeemelés nyomán kibocsátani tervezett új részvények 210,- Ft-os kibocsátási értéke. A Kibocsátó 2019. augusztus 14. napján kelt levelében a Delta Systems Kft. vételára tekintetében úgy nyilatkozott, hogy „[a] Delta Systems Kft vételárát – mivel egy adásvételi ügyletről van szó – egyfelől az alakította ki, hogy mi az a vételár, amiért a Delta Csoport kész eladni a csoport legértékesebb tagvállalatát. Másfelől ez a vételár a Kibocsátó megítélése szerint egyúttal megfelelt az informatikai szektorban aktuálisan kialakult piaci viszonyoknak”. A kibocsátási ár tekintetében a Kibocsátó úgy nyilatkozott, hogy „[a] kibocsátási érték meghatározásánál lényeges szempont volt annak az érvényre juttatása, hogy a meglévő mintegy 4.000 részvényes részesedése a tranzakció következtében minél kisebb mértékben híguljon. A részvényesi érték védelmének követelménye értelemszerűen minél magasabb kibocsátási árat indokolna, ugyanakkor az eladói érdek a minél alacsonyabb kibocsátási ár lenne. A 210 forintos ár volt az a mérték, amelyet még az eladó és a Kibocsátó is kölcsönösen elfogadhatónak tartott ahhoz, hogy azon ügyletet kössenek”.
Pl azért mert itt nem fel dumalták a 210 óta, hanem le folyamatosan, hacsak nem forditva csinálták, mondjuk 200 se volt soha, 189 volt a teteje ha jól rémlik, mondjuk rengeteget eladtak 100-170 között, de azóta meg se próbálta feldumalni senki semmivel
Ugyan már mondjál valami konkrétat amitől ez nem kamubb cég mint az ott1. Ott1 nél senki nem tudta milyen aljas szemét dolgok húzódnak meg a háttérben! Utolsó két hétben 150-200 közt volt az árfolyam. Óriási eredményt tettek közzé, mkb 275-re értékelte. Aztán egy szempillantás alatt füge , és vissza sem engedték. Itt 180-37 -ig az árfolyam folyamatos eséssel hosszú évek óta, értékelhető eredmény nélküli a cég!! Ugyan miért ne lehetne összehasonlítani ott1 vagy set- el!!?? Sőt!!!!!
De mért, fejtsd ki? Mi jött be 5 év alatt a deltánál, amit vártunk? Azért 4ignek tényszerűen egy csomó minden bejott, szépen lehetett keresni az arfolyamon ellenben a delta öt éve, mi, mínusz 80 százalék az árfolyam..... 210 helyett 38
Ugyan már, itt mindenki totál vakon van, hagyjad már ezt a idióta éles kés dumát!!! Itt is a neresek kifosztják a kasszát, aztán a könyvvizsgáló eljátsza hogy ő nem adja a nevét ehez a aljassághoz, aztán füge és kibasszák mint ott1 et😟
Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban! Rizsa fiú is csak merő féltésből
írkál ide!Jajjj srácok,annyira átlátszóan csináljátok.Persze ez csak az
én véleményem :)))
Elolvastam a hétfői cikket jobban, szerintem ettől nem kell tartani, de sajnos ebben a felállásban több nincs ebben árfolyamban, valami varatlan pozitiv fordulat, bejelentés kéne mihanarabb, ha nem jön akkor itt semmi érdemi nem lesz, jelenleg igy ennyi van benne sajnos. Csak ugye 170nél jottek és többszörösen be lettünk csapva 210 stb, át lettünk baszva, jelenleg meg több nincs benne sajnos.... Mire menne jelenleg?
Sajnos nem.... Jászaié se, de azon látod h megcsinálja, ezeken a nagy semmit látod sajnos..... Pont mint az árfolyam, meg az egész sztory 2019 óta.....
És újra 37 két pont emelkedés volt és 2 nap akatt vissza is adta, 2 pont értitek 37-39, nem 139, hihetetlen..... De mi az a két pont, ebbol nagyjából 1 pont a briki dij, a nagy pakk 38on ment el.... Miről beszélünk, a nagy semmiről.....
Valószínű igy van sajnos, legalabbis nagyon így tűnik. Meg ez a csontos, bodzasi, meg a tobbiek, akár akik most nyilatkoztak nem egy jászai szint, ez is egyértelműnek tűnik..... Az lenne még megoldás, ha átvennék tőlük a céget mihanarabb.....
Szuper, nyertetek, Gratula. Engedd meg hogy szenvedjünk a könnyeink között , még egy kicsit elsiratjuk a pénzünket. Ahogyan a klasszikus idézetben van: "egyszer lehet röhögni rajtam, utána megsértődöm". Aranyosak vagytok, köszi, gyászolunk magunkban , ha egyszer elmondjátok akkor fogunk emlékezni rá. Sok sikert odaát!
Az államnak kellett 1 nagy hazai informatikai cég, ami nagyobb mint a T-Sys. (Látták, hogy sok megrendelésnél a T-Sys csak lebonyolító volt és nagy pénzeket tettek zsebre. Gondolták, ezt hazai cég is megtehetné, ami majd később külföldön is terjeszkedhet) Ez a cég a 4IG lett. Sajnos másik "nagyra" már nincs szükség. Hadiipart és a telekommunikációt, űripart és a drónipart is a 4IG kapta. Valószínű Jászai jól lobbizott. Ezzel eldőlt szerintem. Persze ez csak az én véleményem.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)