Meghiúsulhat a Megyeri híd átadása, mert Szigetmonostor nem adja ki az M0-s új hídjának használatbavételi engedélyét - értesült a Népszabadság. A falu önkormányzata máig nem kapott garanciát, hogy valóban megépül a falut Szentendrével összekötő kishíd, jóllehet az szerepel az M0-s híd jogerős bírósági ítélettel megerősített építési engedélyében. A késlekedés a főváros közlekedésének összeomlásával fenyeget, mivel a Margit-híd felújítása nem halogatható tovább, az Árpád híd pedig már most is maximális kapacitással működik.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=99998
Ha.ha-ha.Oda adnák azt a lóvét ami nekünk élből jár,de ahhoz be kéne engedni a söpredéket,ukránokat be kéne engedni az unióba,be kéne vonulnotok esetleg,mehetnétek harconi az ukránokért,esetleg a gyerekeiteknek is,sokan nem térnétek haza,ez kell, ez olyan frankó.Sötét lepukkant közgazdászok vezetnék az országot brüsszeli irányitással.Többet kéne bulcsizni kevesebb lóvéért.A nyegle tahó lenne a miniszterelnők,ez is frankó lenne?
jo volna ha összeomlana-utána meg annyi kocsi lenne hogy az egész közlejkedés összeomlana-mondjuk nekem tele van a tököm a sok kocsitol -minden nagyvárosban csökkentik a kocsi közlekedést.nem irom ide hogyan-elég volt ne tovább
Ma reggel a királyi rádióban Orbán a fővárosi közlekedés tízperces leállásáról azt mondta, hogy szerinte ez példátlan eset, nem is emlékszik ilyenre. Vannak közszolgáltatások, amelyekre az embereknek szükségük van, víz, fűtés, közlekedés. Akik pedig vezetnek egy közösséget, kötelességük, hogy eljuttassák ezeket a közszolgáltatásokat az emberekhez, nem pedig az, hogy megtagadják ezt az emberektől. _________ bostoni teadélután ___________ Élénken emlékszem a bostoni teadélutánra, pedig akkor nem is éltem.A bostoni teadélutánnak nevezett, 1773. december 16-ai bostoni eseménysorozat (angolul Boston Tea Party) az amerikai függetlenségi háború kitörésének a közvetlen előzménye volt. https://hu.wikipedia.org/wiki/Bostoni_tead%C3%A9lut%C3%A1n A 18. század második felében Boston az angol gyarmati politika elleni tiltakozás helyszínévé vált. A szétszórt települések jelentős része ugyanis a keleti part közelében volt. A fehér telepesek száma ebben az időszakban negyedmillióról hamarosan két és fél millióra nőtt. Az angolok is hasznot akartak húzni a nagymértékű kivándorlásból, és jelentősen megemelték az adókat és a behozatali vámokat. 1773. december 16-án móhauk (Mohawk) vagy narraganszet indiánnak öltözött telepesek megrohantak három angol hajót a bostoni kikötőben, és teaszállítmányukat a tengerbe szórták. Orbán is ész nélkül veti ki a szolidaritási adót illetve az a furfangos hátsó szándéka, hogy pénzügyileg megfojtsa a fővárost. Ez persze jóval könnyebb feladatnak tűnik, mint az eu-s pénzek hazahozatala. De bkv leállása is veszélyes. Bármikor kirobbanhhat belőle egy körúti teadélután.
emlékszem amikor 1994 -ben elkészült az MO déli szakasza..azóta semmi fejlődés nem történet...leszámítva északon egy kis cikkelyt...de az nics összeköttetésben a többi szakasszal.. VICC.
Dubai -ban szerintem a hasukat fognák a sejkek, ha ezt elmesélnénk nekik.
Törölt felhasználó2008. 07. 22. 10:25
omolhaaaaat? ....mé? már helyre állt az elmúlt években...csak én nem vettem észre? ....szerintem ez már vagy legalább 5éve összeomlott!
Összeomolhat a főváros közlekedése-Veszélyb en az M0-s
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=99998