Várom a tippeket, azaz melyik párt, pártszövetség, hány képviselőt küld a parlamentbe. Természetesen az eredmények kihirdetéséig lehet a véleményeket módosítani és nyílván az fog nyerni, aki a leghamarabb jósolja meg - vagy közelíti meg - a végeredményt. A legjobb "jós" vállveregetésben részesül! 😄
Torockaiék kb. 280-360 ezer szavazatra számithatnak szerintem, amely alacsonyabb 65% részvétel alatt akár épp elég is lehet. Magasabb részvételnél szintet kell ugraniuk, a fityesztől elcsent szavazatokkal....a legoptimálisabb az ellenzéknek az lenne, ha ippeg lemaradnának a küszöbről, de ilyen szerencsére kár appellálni. Abban biztos vagyok hogy szoros helyzetben Orbánnal kötnének szövetséget.
Szerintem se fog, kiélezett két tömb közötti küzdelem és mozgósítási verseny nem kedvez a kis pártoknak. Ha mégis bejutna, seperc alatt támogatnák Orbánt.
Csak segítségként, nem a választásra gondoltam, bár remélem itt is kaptok, mert ha a Medánnak igaza van és Budapesten az ellenzék vezet 43-29-re akkor Orbán bajban van !
Mit csinált a fidesz kormány, miért nem ül le és mondja el az ellenzéknek a sikereit - olcsóbb lett a farhát, igaz, nagy siker, de majd kíváncsi leszek, hogy a hitelesekkel mit kezd és hogyan "védi meg a nagy rezsicsökkentést" vagy hogyan oldja meg az inflációt, hogyan fizeti vissza a 42000 milliárdos államadósságot. Ne félj figyelek, de remélem erre nem kerül sor, mert április 3-án mentek a levesbe.
kezdheted összeállítani a tervet, hogy kit kell szidni amikor rátok omlik ez az egész sz&r amit Orbán felépített, mindig más lesz a hibás :) már előre várom a folytatást...
Érdekel téged, hogy a valóságban mit csinált a fidesz kormány? Avagy külön vetted a pártot a kormánytól az értékelésedben? Közben az ellenzéki panelt használod, ostoba véleményedként!
Országgyűlési Választások 2022 Tippverseny