Összevissza beszélsz. Beteszel a német káoszról valamit, aztán amikor írom, hogy egy kormány bukása és új választás nem káosz, hanem demokrácia, akkor beteszel egy linket, amelyik német cégek tömeges csődjéről szól. Legtöbbször meg se nézed szerintem, hogy miről szólnak a cikkek, mennyire hiteles az az oldal, hanem csak címeket keresel, amelyik a prekoncepciódat támogathatja és már elégedett is vagy. . A Politico cikkje se szól semmi komolyról., csak a címe hatásvadász, mint ahogy manapság megszokott. A klikkelés miatt van egy hatásvadász cím, a tartalom meg jóval visszafogottabb.
Már megenn álmodozol! Wishful thinking! Ha nem vetted volna észre, az ukránok módszeresen cserélik a fronton lévő katonáikat egy idő után, pihentetik őket.
https://karpatalja.ma/haboru/a-ferfiak-tomeges-mozgositasa-kezdodik-februar-28-an/ Ár kezdek arra gyanakodni, hogy Ukrajnát üresség akarják tenni? 1)Aki a fronton van az előbb utóbb vagy lelkileg vagy testileg nyomorodil teljesen le. Ezt r3grnnmiegesnek mostanában poszttraumas szindróma ak hívják, vagy nyomorék lesz, vagy meghal, és hősi halott lesz. A maradék, meg az anyja karikagyurujet és az apja nyakláncát is a maradék családi dollarrkeszlet árából menekülni fog az embwrxsempeszek segítségével azaz dezertor lesz. Továbbá mivel a kiadott, és drágán megszerzert "felmentesi papírokat" is bármikor felülvizsgáljak. Szóval a világ csernoznomjanak az igen nagy többségét birtoklo Ukrajna kiürül.
Mert én nem is beszéltem gazdasági összeomlásról, hanem káoszról. Azt te kaptad fel, minden amit linkeltem, az erre az apró megjegyzésedre vonatkozik: "Mégis mire alapozod, hogy káosz van Németországban gazdaságilag-politikailag? Milyen hiteles forrásokból lehet ezt a képet kialakítani?" Meg arra szösszenetedre, hogy a fidesz médiát olvassa az ember, na jah. Nem véletlenül linkeltem a dw cikkét, hogy legyen releváns forrás a német kormány összeomlásáról. A német gazdaság meg nem kicsit van rossz bőrben, nyilván szeretnéd relativizálni, hogy nehogy kiderüljön az is, hogy visszanyalt jócskán a szankciós fagyi. https://edition.cnn.com/2024/10/30/business/german-economy-volkswagen/index.html 'Europe’s biggest economy is in crisis. Just look at Volkswagen' https://www.politico.eu/article/europe-economic-apocalypse/ És ugyebár a Politico az európai gazdaság összeomlásának a veszélyéről ír, de tökmindegy ez (is) olyan lesz mint a fronthelyzet, folyton ukrán előnyről mantráztok, de valahogy az oroszok mennek előre.
Az EUban sehol nincs liberális párt által vezetett kormány. Szerintetek mindenki liberális, amelyik nem szélsőjobbos. A német CDU/CSU is, a Macron párt is, bárki...
Igen, az a van, hogy a nyugati, európai társadalmakat, kultúrát anarchiába döntő liberális világrendszeretek megy a lecsóba. Nem kár érte, viszlát sohanapján.
Persze, a te igazságod, amit véleménynek hívunk! Az nem az ő hibája, hogy nem érted, amit belinkelt vagy bemásolt. Te pedig folyamatosan olyanokat írsz, amelyeknek köze nincs a magyar valósághoz. Az nem zavar?
Tiszta szerencse (?) hogy hitler nem él.Helyette persze bőven akad más. Mintahogy az orosz (értsd populista diktatúra) barát , s egyben fidesznyik, stb stb rajongó csapat bizonygatja magáról, hogy mások miatt vn minden. Na de majd a (szélső)jobbos politikai csürhe rendet csinál. És minden szép lesz mint a gaz Horthy idején is volt. Fújjj.
Az nem személyeskedés, hanem a kommentelésére tett igazság. Folyamatosan olyan linkeket tett be, mintha azok a gazdaság, az országban lévő káoszról, összeomlásról szólna, pedig egy kormány mögött lévő koalíció omlott csak össze.
Hazudsz, mint mindig. Murdoch nekem írta azt a kommentet, amihez hivatkozva személyeskedtél. Te mit gondolsz ilyenkor, amikor ilyen nyilvánvalóan és alávalóan hazudozol?
OROSZ-UKRÁN háború