Az oroszok mindig csak emgalapozott megelőző csapást hajtanak végre. Belekényszerítik őket egy (háborús) megelőző csapásba. Szergény oroszok, mindig így járnak...
Szerintem full kamu, ennyi idő alatt egy gyorshajtást sem lehet kivizsgálni. Orosz-náci kártya mindenütt, a németek a jövő évi előrehozott választásra is már bedobták az orosz befolyásolásos szálat,. A globalista elit őrjöngését látjuk. Nekem elég volt Bidenék hasonló trükközése is, köszike.
murdoch szerint ez teljesen rendben van, talán még azt is be tudta magyarázni magának, hogy csak az usa nyomulásától védték a ruszkik a románok szuverenitását :-))))))))))))
Ezek az amcsik mindenhol nyomulnak és nem kell félnie egy NATO tagnak se, az oroszok megelégszenek a Krímmel és Donbasszal és már be is fejezték a hadakozást. Vagy mégse úgy van? . https://24.hu/kulfold/2024/12/06/romania-elnokvalasztas-ervenytelenitettek-georgescu-kibertamadas/ . "A román ügyészség szerint Oroszország részéről kibertámadásokkal, illegális kampányfinanszírozással és digitális platformokon (TikTok) történő visszaéléssel avatkozott be az elnökválasztásba, amelynek során óriási meglepetésre a szélsőséges nézeteket képviselő Călin Georgescu független jelölt végzett az első helyen."
A szomszéd kisfiú mozgássérült és mindig összeszorult a szívem, mikor a százzal futó kicsi lányom után úgy igyekezett, hogy kifordult a tolószékből. Általában karácsony környékén szoktam egy nagyobb összeget utalni nekik, hogy tudják elvinni kezelésre, mert sokszor gyűjtöttek rá. Ez akkor szakadt meg, mikor közel 20 perces tűzijátékkal ajándékoztak meg Szilveszterkor, a kutyáim nagy "örömére". Januárban meg hoztak egy tescós ajándékcsomagot, hálálkodva.. Pedig a lelkükre kötöttem, hogy a fiúcskára költsék.
Én elég sokat szoktam adakozni, de az utóbbi időben sokat csalódtam e miatt. Volt egy helyi szervezet, amit egy olyan Hölgy vezetett, akinek a fia rákban halt meg. Nagyon őszintén csinálták és nem azért voltak nonprofit, mert mindent elköltöttek, hanem mindent a támogatottak kaptak. Kiemelt támogatójuk voltam, de sajnos a hölgy megöregedett és belefáradt. Nem egyszerű ilyent menedzselni. Egyszer volt egy összetűzésünk, mikor meghívtak egy összejövetelre, ahol a kiemelt támogatóknak meg akarták köszönni az adományokat.. Visszadobtam a meghívót, hogy az én pénzemet erre ne költsék. Nagyon szégyelltem magam, mikor megmondták, hogy az asszonyka nevelt két disznót, a további segítők meg ingyen feldolgozták és felszolgálták nulla költséggel. Ez már nincs. Egyszer sikerült kicsalniuk tőlem egy 20 ezrest egy áruház parkolójában, ahol a siketnémáknak gyűjtöttek.Hivatalos pecsétes papírt nyomtak elém, írjam be az adott összeget, nevemet, születési dátumot. Mivel a két kiscsaj jelbeszéddel kommunikált, nem volt feltűnő. Csak mikor megismertem őket az áruházban és nevetve csacsogtak egymással egy elég drága kávézóban.....rádöbbentem, hogy bepaliztak.Nem mérgelődtem, biztosan ők is rászorulók voltak. :-) Az is szép volt, mikor 1989-ben küldtük Erdélybe a segélyt. Három kamiont raktunk meg. A sofőr elárulta, hogy kimentek a városunkból, aztán szépen átválogatták a szervezők az árut, voltak akkor még nagyon divatos bundák, kabátok meg vadi új ruhák, amit jócskán megvámoltak.De a minőségesebb élelmiszerből is vittek haza. Pontosan ezért, már csak személyesen adom át a támogatásomat, lássam, hogy jó helyre megy. Esetleg az áruházban telerakott kocsit hagyom ott a gyűjtést szervezőknek. Ha ők viszik haza, akkor is jó helyre kerül.
Amúgy nekik, a Kárpátaljai sárkányoknak, szólok a felesegemnek hogy utaljon penzt, ezt jó hogy betetted. Mert szerencsétlen Kárpátaljai ak megerdemlik. De ebbe ne menjünk tovabb bele. Olyan mint anno dednagyapanak és nagyapaimnak a csomagkuldesbe a fronton meleg sapka, sál, konzerv, ruha, alsonemube etc... való besegites. Mert ezt nagyon korrektnek tartom. Komolyan. Segitsuk őket, itt a tél, sok a nelkulozo a ferfi és nő és gyerek. Meg itt karácsony is. Így kell.
Tehát az USA a legerosebb g..i óvodás! Aki mindenkit megver aki nem adja oda a csokija egy részét? A dollár alapu pénzügyi. rendszerevel azt szívat szét aki az utjatban all.? Drukkolunk nekik. :))? Már meg is lett fenyegetve, szankciókkal, pénzügyi rendszerekbol való kizarassal mindenki aki nem dollárba kereskedik.... Szép ugye?? Vagy alternatív penzugyikereskedesi megoldást keres. A BTC is azert engedik mert USDT elszamolaasban azaz Theter 1:1 dollarhoz van kötve🤣.. Ez aztán a demokratikus dolog.🤣De ha valaki például anno Egyiptom vagy Líbia be akarta vezetni az arany dinárt, az és azért akarta adni az olajukat akkor kirobbant az arab tavasz. Szaud Arabia miért volt a világ egyik legdemokratikusabb állam az elmúlt 50 évben Kissinger paktum óta?? Kit érdekeltek az emberi jogok szaudarabiaban? Nők kovezese, emberek 100szazasával való lefejezese évtizedek óta?? És USA barátja volt? Az hát!!! Nocsak nocsak. Mubarak, Khadafi viszont kampó. Into pelda volt ez minden " neolib dollaruralom ellen lázadóknak a jövőben. Erre ez a Putyin gyerek már 2013 as beszédeben BRICS fele gazdasági szovetsegrol és valami közös dollár nélküli CBDC rol kezd el pofázni BRICS vezetőjekent.?? Hát mit kepzelt ő?? Mi fog történni!? Mert miért is kellene dollar az áruk és termékek, nyersanyagot elszamolasahoz? Mert az a fedezete. Oszt csodálkozunk hogy kitort az ukran háború és Z az utolsó hősi halott ukranig harcol? Jujuj akkor az USA Central bank a FED nem iranyithatnak a nemzetközi penzpiaci?? Aztán megkuldtek Putyint szopoágra már 2013ban rendesen. Ukrajnát is ellene fordítottak szövetségesek Janukovics őt megbuktattak. Utána meg jott volna Kína casus belije Tajvannal, csak Putyinek nem 3 hét alatt omlottak össze a nemzetközi pénzügyi szankciók brutális hatalmas súlya alatt, hanem 3 éve húzzák.............És Kína gazdasági kinyirasara meg nem volt idejuk az "illetékeseknek" Tehat akkor drukkolunk a legkoverebb, leg ge..b ovisnak aki szetver mindenkit aki nem az ő valutajaban akar kereskedni és nem adja le a "csokijanak" egy részét, azaz nem fogadja el az nyersanyagert és az áruért a papirfecni dollárt és a dollár alapu elszámolást?? Ez így nekem nagyon fasiszta hozzállas. Dollár alapú penzugyirendszer a világ nagyobbik részének nem jó! Világ gdpjenek 13%at adja de egyeduralma van a globalis deviza forgalomban?? Naaaaaaaa Esti mese, a jó és a gonosz birodalmarol. Hagyjuk már.... A társadalom alsó inteligeniaju 99. 5% nak való. Ők elhiszik. Vannak meg olvasott emberek.
Jaja, jó hogy nincs még itt, mert akkor a németek pislogni fognak. 2025-ben hasítani fog a gazdaságuk, úgy legalább 0,1%-al. A választópolgárok meg hálásan meg fogják köszönni, hogy megy az oroszokra mutogatás, miszerint a szankciók hatnak. Ja, rájuk, Trump meg köbö a kegyelemdöfés lesz.
A tartuszi haditengerészeti támaszpont megmarad az oroszoknak, és az Arab Tavasz alatt sem sikerült megbuktatni Bassár el-Aszadot. Az al-Kaidához - a Nuszra Fronthoz - kötődő Hajat Tahrir Al-Sham terrorszervezet vezetőjét, Abu Mohammad Al-Joulanit az oroszok és a szíriai erők Szíriában pár napja likvidálták, és most egy kicsit terrorkodnak, de majd megnyugtatják őket.
Ez is már lerágott csont, minden olyan választást elcsalnak az oroszok, ami kedvezőtlen a nyugatnak. Másrészt abszolút nem kétlem, hogy az oroszok is csak meresztik a töküket és nem próbálkoznak meg ilyenekkel. De akkor ne felejtsük el a 2020-as elcsalt yenki választást, miszerint a közösségi oldalak + média befeküdtek a háttérelitnek és elsikálták a Biden gyerek ukrajnai üzelmeit, orosz dezinformációs kamuval. Na ennek nagyon remélem hogy jan. 20 után lesz következménye. Kicsit hazudott az FBI is, ez így működik az autokráciákban. https://www.politico.com/news/2020/10/19/hunter-biden-story-russian-disinfo-430276 vs https://judiciary.house.gov/media/in-the-news/facebook-execs-suppressed-hunter-biden-laptop-scandal-curry-favor-biden-harris “As a result, Twitter and Facebook continued to censor the most significant news story of the election cycle, limiting the reach of allegations of Biden family corruption and ultimately benefitting the Biden-Harris campaign.” Na így kell csalni, a Tik-tokos sztori ehhez képest óvoda.
Ne fáradj a személyeskedéssel, nem hat meg. Meg már jóval korábban itt voltam a fórumon, de mindegy, ha ennyire futja, akkor biztos szép, kerek életed van.
OROSZ-UKRÁN háború