Szerintem a világ jó nagy része már levette, hogy mi is folyik itt, hamarosan csomagolhatsz, vár egy másik topik, mondjuk Tajvan-Kína ahol nyomhatod újra a szuverenitásos mantrát.
az ország szuverenitásáért folyik a harc, de egy paranoid skizofrén usa gyűlölő orosz propagandista ezt nem fogja megérteni, amíg nem kezdik el gyógykezelni
Pedig amit a kolléga linkelt, ott van a pont: https://miningworld.com.ua/en-GB/about/Resources-of-Ukraine.aspx De tudom, Ukrajnában a demokráciáért folyik a harc, amelyet az az ország finanszíroz, amit óránként dobja sutba a demokráciás alapelveket, lsd. Biden kegyelmi döntése. És közben kimondják, hogy nem lehet Ukrajna ásványkincse az oroszoké. Azaz ezt mondta az egyik republikánus szenátor: "Egybillió dollár értékű ásványkincsen ülnek, ami jót tenne a gazdaságunknak. Ezért továbbra is segíteni akarom ukrajnai barátainkat" Csak óvatosan a valóságtagadással, szemmel láthatóan apad a szektátok. Esetleg dobd be újra a honvédő, alkotmányos kötelesség és egyéb hülyeségeidet, hát én drukkolok az ukránoknak, hogy ha már a vezérük is tojik rájuk, legalább el tudjanak menekülni, jobb mint cca 10 deka galliumért meghalni.
"Szóval akkor a yenkik mégiscsak megint káoszt szítanak, felfegyverzett míliciákkal a kormányerőkkel szemben." - ezek a törökök, nem az amerikaiak "Oké, láttuk hogy ment 2014-ben Ukrajnában is, ezeregy ilyen volt. Szigorúan demokratikus alapelvek mentén." - ezek meg az oroszok voltak, nem az amerikaiak
OROSZ-UKRÁN háború