Na most akkor tetelesen írd le hol kavartak a szart a ruszkik.+ Az utóbbi évben szaheli övezetben, de ott "igény is volt rá" ruhwlteknmar ott aa Francia USA fennhatosag öt és báb elnokoket. Na szóval ez egy kivétellel hol kavartak a szart Afrikában vagy közel-Keleten. Arab tavasz alatt Asszadot meg akarták buktatni(Wikipédia), Asszad ott lehet hogy kert segítséget a ruszkiktol a Dszihadistak ellen 2015 ben Na de 2011 tol próbálták Megbuktatni már a a. tuniszi libiai, egyiptomi, etc majdan ohh bocsanat rossz szót használtam. Arab tavasz alatt
KB. 4 év múlva beavatkoztak a ruszkik valami olaj vagy gáz vezeték ott futása miatt. Az én agyam se számítógép nem emlékszem pontosan. Aki a szart kavarja Koreai háborúk óta az USA elit.
De győzz meg. Na hajra! Csak adatokkal. Ne úgy mint a többi hogy én így gondolom meg úgy gondolom.
KB. 4 év múlva beavatkoztak a ruszkik valami olaj vagy gáz vezeték ott futása miatt. Az én agyam se számítógép nem emlékszem pontosan. Aki a szart kavarja Koreai háborúk óta az USA elit.
De győzz meg. Na hajra! Csak adatokkal. Ne úgy mint a többi hogy én így gondolom meg úgy gondolom.
OROSZ-UKRÁN háború