Ráadásul . Jó felvetés, de rossz értelmezés. Ha valakinek a legegyszerűbb atomozgatni az pont Putyin, akinek meg a legbonyolultabb az Biden, őt biztos, hogy távol tartják az atomtáskától, nehogy ráaléljon a piros gombra. Nem szabad játszani a tűzzel, tisztelni kell az erőt, akár mennyire is antilibsi. Amúgy szerintem az oroszok előbb halnak meg a "hazáért", mint a nyugatiak, ezért sem értem, hogy mi az elképzelés.
Törölt felhasználó2022. 03. 01. 20:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
szégyeljék magukat! az összes embert aki ki mer menni sétálni a világon most azonnal villamosszékbe kellene ültetni.
Hát már eln. én feleljek a más könnyelműségéért. Nagyon drágán megfizetünk mi ezért. Persze,hogy érdeke húzza/halasza ki a háborút Ukrajna.(Még támogatást is kap hozzá nem kevesett) Békének nincsen alternatívája, hogyne
Várjuk ki a végét. Az orosz tábornokok sem hülyék. Lehet, hogy a konvoj menet közben "véletlenül" eltéved, defektet kap, meg elfogy az üzemanyag, és valahogy soha nem érnek el Ukrajnáig.
persze, nyilván nem menne tovább! ukrajnába is rendet tenni ment elvégre, megvédeni a szakadárokat. a szétégett családnál is milyen fasza rendet vágott.
itt munden ukran imado nyivakol ha bombaznak meghallnak.... talan meg kene addni magukat es nem lenne ez, ja nem addja meg magat. hat akkor sajnos ez van , ( ez a haboru)
OROSZ-UKRÁN háború