Egyértelmű Reptaliánus viselkedési jegyeket lehet megfigyelni Vologyán az utóbbi időben. A Qwuazaar-9 gázbolygóról xenonsugárral átformálták az agyát. Érthetetlen, miért nem hordott fóliacsákót, az megvédte volna! A Földkorongon meg még minket, Látókat néznek hülyének egyesek! Ébredjetek!!
Amikor olvassa a fórumot és látja, hogy már te sem vagy feltétlen híve, azért az nem múlik el nyom nélkül. Azért ez súlyos csapás irányába. Pont onnan jött a támadás ajhonnan soha nem gondolta volna.
Van egy “ember”, aki 20 eve fegyverkezik, evente hadgyakorlatozik, lerohan 3-4 orszagot, mindenkit eltavolit aki negativ szinben tunteti fel szemelyet es neked csak par napja tunt fel, hogy valami nem kerek?! Ezt komolyan mondod?
olyan lobizás vetülete van::))) kösz. nem nyírják ki! ::))) ez nem lenne logikus, mert lelepleznék magukat. Dá dá dá
Törölt felhasználó2022. 03. 01. 14:28
Számomra egy valami nem tiszta.Putyin személyiségének a hirtelen megváltozása.Közvetlen a háború kitörése elött napon láttam előszőr zavarodotnak és idegesnek Putyint és ez azóta is jelen van a személyiségében.Olyan,mint ha kicserélték volna.Ez lehet sima idegkimerültségtől is.Vagy akár egy megszálottsági álapotttól egy idegen identitás álral vagy ha még tovább megyek,simán kicserélték egy másik emberre.Ezt a 3 variációt tudom elképzelni.Kérdés,hogy mi a célja az egésznek,mert Putyin nem tud nyerni az egyértelmű,gazdaságilag olyan elszigetelődésnek néz elébe Oroszország amely ahogy legutobb írtam max 3 hónapon belül Putyin végét fogja jelenteni.Mindenesetre úgy tünik,hogy az emberiség belekerült egy spirálba és egy nagy kataklizma elött áll.
Azt a kis protekciót is irigylik az Euba amit Gázból eredően kapunk..Olajjal nem vagyok képbe!! Azt se felejtsük biztos forrásból tudom talán még rögzítve achivumba van: 2.VH a Doni harcok már eldőlt, németekkel ott harcoltunk együtt, mikor visszavonulás volt németekért kocsikat küldtek, szegény magyarok kérték hagy szálljonak fel,OTT HAGYTÁK A BAJTÁRSAIKAT,már akkor is jobban álltak a németek teherszállító járművekből.Na ez a nagy összetartás! -mennyi ember ért haza abból gyalogszerrel,Nagyon kevés!! Addig jó vagy még oldalakun AKTÍVAN harcolsz! -Na ez a mentésről szólt! Úgy voltak vele mentse mindenki a saját fajtáját. Bajba lehet kiismerni az embert.
"Ne viccelj már, múlt szerdán még senki sem számított háborúra" Ezt egy olyan topicba írtad február végén, amit amit január végén nyitottak. A helyzet az, hogy még a topicnyitó is komolyabban számolt a háború lehetőségével, mint Orbán, aki pedig személyesen is tárgyalt Putyinnal. A fórumlakók néha sokkal józanabbak, mint a diktátorok és a minidiktátorok,
"Legitim elnöknek tartja Volodimr Zelenszkij ukrán elnököt Oroszország – mondta ma Dimitri Peszkov Kreml-szóvivő az Interfax hírügynökségnek. Hozzátette: azt kéri tőle, hogy az ukrán haderő tegye le a fegyvert. Igen, ő az ukrán elnök. El tudja rendelni azt, hogy tegyék le a fegyvert és nem lesznek veszteségek– mondta Peszkov. Az egyelőre nem világos, hogy ettől függetlenül el akarják-e távolítani az ukrán vezetőt az ország éléről vagy békülékeny gesztusnak szánták-e a kijelentést.Korábban Kreml-közeli személyek azt hangsúlyozták, hogy nem akarnak kormányváltást, megszállást Ukrajna területén, csupán a szakadár területeken szeretnének választásokat.Az ukrán SzBU belbiztonsági szolgálat információ alapján a Kreml valójában három részre darabolná Ukrajnát: egy nyugati bábállamra, egy keleti oroszbarát „országra” és annektálná a Donbaszt, illetve a Krímet."
tudnám minek kell ilyen hülyeséget beszélnie a kreml szóvívőnek?
Bullshit Eleve egy bohócot küldtek az oroszok tárgyalni. Mindennel
csak az időt húzzák, a céljuk Kiev szétzúzása. Az orosz népből az elmúlt napokban csinált Putyin cselédeket
OROSZ-UKRÁN háború