Nekem amúgy van egy olyan nagyon rossz érzésem, hogy ha az oroszok kivonulnak majd ukrajnából, akkor el fog indulni egy nagyon komoly megtorlás, az országon belül. Ha az ukránok nyeregben érzik magukat, akkor tudnak olyan szintre süllyedni, mint a csecsenek vagy a kozákok.
"Úgy tűnik, elkezdték az ukránok szolgálatukba állítani azokat a hibátlan állapotú orosz páncélosokat, melyeket kezelőik hátrahagytak. Tucatjával hagyják ott a műveleti területeken a páncélozott harcjárműveket orosz kezelőik. Részben ennek műszaki, logisztikai okai vannak – például kifogynak a járművek az üzemanyagból – részben viszont a demoralizált személyzet egyszerűen úgy dönt, hogy nem harcol tovább."
ez jó jel ha már a demoralizált személyzetről jönnek a hírek
Tudod, csak tiszta forrásból! Különben nincs értelme. "Vélhetően egy percet nem láttál tőle vagy egy sort sem olvastál." Úgy neveztem futóbolondnak, hogy soha nem hallotam. Tényleg, ki ez? Vmi influenszer? "Te vélhetően 6 éve azt sem tudtad, hogy ki putyin, vagy ki a regnáló ukrán elnök." Olyanról hallottam, hogy Putyina az egy nő volt. Ez nem ugyanaz csak közben férfivá operáltatta magát? Gyanús! Regnáló ukrán elnök? Roshen? Téged mindíg elolvaslak, mert szeretem az ilyen okos, felvilágosult, intelligens fórumozók írását.
te meg: blablabla, Putyinom az Isten, blablabla, Putyin szeretlek, blablabla, az Orosz népnél nincs királyabb a világon, blablabla, remélem egyszer megcsókol Putyin 🤣😂😅
OROSZ-UKRÁN háború