Remélem úgy volt, a troll topikban egyfolytában nyomják a ruszki propagandát, az ukránokat már szétverték csak napok kérdése az összeomlás, remélem nem így van.
Az Ukránok ma közzétett jelentése a tegnapi napról kiugróan magas orosz veszteségekről számol be. Vagy fokozódnak a harcok, vagy sikerült elkapniuk egy nagyobb csoportosulást (52 megsemmisített jármű, ebből 19 tank). Már én sem tudom mi a valós harci helyzet, mert annyira ellentmondásosak a hírek, de ezeket a hivatalos jelentéseket én nagyjából megbízhatónak tartom, legalább is a trendek jól követhetők.
katnap
vasárnap, 23:09
Előzmény:
daxlisgyuszi
Mivan te fidesznyik faszkalap, beszoptatok
az egeszet, harom honap alatt 50 kmre röfögtök a hatartol, szeretted
volna ha mára Csap orosz kézen lenne, te aljas moszkovita gennylada,
ahogy 45ben - meg 90, leszoptátok a nagy gennyes lófaszt, most is
lefogjátok szegényt kirakták végleg. Kicsit erősen fogalmazott, de alapvetően igaz :D
Meg aztán ki tudják már most is lőni az oroszok rakéta fegyverraktárát, akár 80 km-ről is. Ez is egy hatékony módszer. :) De két ukrán SZU-25-öst is láttak állítólag a város (Hrusztalnyij) felett. Az meg az orosz légvédelmet minősítené. "Fontos ukrán katonai siker az oroszok által ellenőrzött szakadár népköztársaság területén. Nem döntő, de a harcok menetét ideiglenesen mindenképp befolyásoló" https://www.facebook.com/watch/?v=1439765066447354
egy újabb áldozat :-) adminisztrátor ma, 20:04 #7014 Moderációs esemény történt "WLM" felhasználóval szemben. Moderáció: Kitiltás a teljes fórumbólA moderátor indoklása: köszönjük, máshol lehet folytatni
sotime távollétében is zajlik azért ott az élet :-) adminisztrátor ma, 17:26 #7013 Moderációs esemény történt "grizzlygeza" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2022-07-04 17:26-igA moderátor indoklása: tocsogj most egy kicsit máshol, légy szíves.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik