Igazad van, csak ez a dezinformáció túl sokáig tartott. Szerintem a biztonságos szállításhoz a még működő gáz és nyersolaj vezetékek adják a legjobb rakétaelhárítást.
Nem lehet, hogy csak meg akarják zavarni a sajtót, hogy az Oroszok ne számítsanak rá? Sok fegyverszállítmányt megsemmisítettek. Nem is értettem, hogy miért kell mindíg előre beharangozni. Persze ez csak az én véleményem.
Is, plusz szerintem szimplán beszariak. Nem mernek kiállni semmi mellett csak a szájuk nagy. Taktikáznak-lavíroznak és ők vallják magukat Európa vezető hatalmának. Lehet, hogy pénzük van, de erkölcsük az semmi sincs. Az én megítélésem szerint Ukrajna megsegítése egyenlő a jó ügy melletti kiállással.
1. Azt Macron mondta 2. A németországi Gepardok június 22 -én érkeznek Ukrajnába, a légvédelmi fegyverek júliusban és augusztusban. - Andrij Melnyik Ukrajna németországi nagykövete."
"Nagyszerű hír Ukrajnának! Scholz, Macron és Draghi Kijevbe utazik! Ez nagyszerű hír, mert Scholz mindig azt mondta, hogy csak akkor megy oda, ha konkrét segítséget hoz [spekulálhatunk, hogy végre nyugati nehézfegyvereket szállítanak]."
A hadihelyzet, ami nem túl biztató. (Tüzérség). . "Azt kérdezik tehát, hogy mennyire van most egyik vagy másik hadsereg a győzelemtől? Megmondom: három milliméternyire. Ennyi a különbség az orosz 152 mm-es és a nyugati 155 mm-es kaliberű tüzérségi lőszer között. Elég kis távolságnak tűnik, mégis rengeteg múlik azon, ki teszi meg előbb. Tán még a világ sorsa és jövője is."
Talán nem is annyira fikció. "A mai Oroszország széthullása a Szovjetunió mintájára egyesek szerint lehetséges, mások szerint kívánatos következménye lehetne az ukrajnai invázió kudarcának. Az analógia kézenfekvő, még ha a realitása egyelőre a fikciók világába tartozik is. Vlagyimir Szorokin irodalmár, aki jól látta előre, hogyan válik fasisztoid állama a jelenlegi rezsim, 2013-ban Telluria címen írt egy regényt, amelyben eljátszott ennek a forgatókönyvnek a lehetőségével. Története szerint Oroszország számos belső megrázkódtatás után „menedzselhető” méretű, főként autokratikus irányítású utódállamokra esik szét." https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/orosz-foderacio-haboru-elemzs-politika.753512.html
Valamikor régen nagyon vallásos voltam, így ez a fohász jutott eszembe: . "Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vigy minket kísértésbe; de szabadíts meg a gonosztól." ...stb...
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik