Kizártnak tartom hogy 900 tankjuk van csak a front ezen részére. Amúgy állítólag nehéz terep, erdők, folyók é-d irányban. Jó nagy veszteségeik lesznek várhatóan.
mi ez a 100e fős ork sereg 900 tank, 555 tűzérség és Lyman térségében támadásba kezdtek?? fura lenne nekem, hogy ekkora képesség eddig rejtve maradt volna... és most akkor ez így lett!
"A nemzetközi sajtóban pedig régóta híresztelik, hogy Alina Kabajeva intim viszonyt folytathat az orosz elnökkel, és több gyermeket is szülhetett neki. Legutóbb már az is felvetődött, hogy az utóbbi hónapokban megromlott kettejük viszonya.A Generall SVR szerint az ilyen találkozók ritkaságszámba mennek mostanában, mivel az orosz elnök megromlott egészségi állapota miatt inkább nem találkozik a családjával. Ami a vezető és Alina Kabajeva kapcsolatát illeti, „minden nagyon bonyolult” – fogalmaztak.A BEJEGYZÉS LEGUTOLSÓ MONDATA VISZONT MINDENRŐL ELTERELI A FIGYELMET: A CSATORNA MÖGÖTT ÁLLÓ FELHASZNÁLÓ AZT ÍRTA, HOGY VLAGYIMIR PUTYIN EGYEDÜL SZERETNE MEGHALNI."
Mi lesz a hamarosan elárvuló kgbélákkal a trottytopikban?
hamarosan a wc papírt is lopni fogják a wc-k mellé az orkok: "A svéd Essity vállalat, amely a Zewa, Libresse és Libero márkák tulajdonosa, véglegesítette üzletágának eladását, és elhagyta az orosz piacot – írja a TASZSZ."
Persze, értem. Egyébként azt írják a kisgyerek sérült, nem halt meg. Van a redditen egy videó, azon az látszik a szülők nem voltak bekötve, a szélvédőt ütötték ki:( Az sem normális, hogy ezt videózzák, ahelyett, hogy elsősegélyt nyújtanának....
meleg a víz, tegnap írta, háború helyett ugrott egy fejest a Szu-25 tegnap éjszaka tüzijáték, most meg légi és vízi bemutató, ejtőernyőssel - panaszra nem lehet oka :D gondolom ezek után jöttek a helikopterek is, menteni
Nincs azzal semmi gond, aki elmenekült annak pénzre van szüksége. Aki meg vesz nagy kockázatot vállal de nagyot is nyerhet. Simán működik a piac. Mennyi egy lakás ott?
Én már a szárnyaló Mariupoli ingatlanpiacon is nyomtam egy facepalm-ot. Veszik a lakásokat (nagy részt az elmenekült ukránokét természetesen) mint a cukrot, mert most olcsó, és jó befektetés. Tiszta hullarablás, remélem ha Ukrajna visszafoglalja a várost, akkor ezek a szerződések meg lesznek semmisítve.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik