Gyönyörű... pár éve a portfolio teljesen tudatosan felduzzasztotta a megjelenő írások számát, és elkezdett nagyon primitív, kattintásvadasz címeket adni. Ők süllyedtek erre a szintre (nyilvan azert mert tobb kattintas = tobb hirdeto = tobb penz), akkor tűrjék azt is ha emiatt kritikát kapnak.. (attól függetlenül h sztem nem oroszbaratsag áll a háttérben, mint lvn és mások szerint, hanem ahogy írtam clickbait..) Kéne csinálni egy külön fórumot, akár discordon, és oda atmenni az értelmes társaságnak, mert ez így nem oké.
ez is gyors volt, érdekes, hogy az ukrán- és ukránszimpatizáns-gyűlölőkkel nem így megy ez.. Moderációs esemény történt "Bandi_ujonc" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-06-29 09:06-igA moderátor indoklása: személyeskedés.
Bizony sok értelmes nick esett áldozatául a moderációnak, még emlékszem azokra az időkre amikor nem volt, szerintem akkor sem voltak olyan sértések amik akkora egetverő lettek volna. Esik a szívonal, ez van.
LVN-t végleg kitiltották, nem tetszett a portfolós moderátornak az ork és a porfolió szó összevonásából született szóösszetétel. Valóban bántó, nyilván, de azért érdekes, hogy más besározását simán eltűrik, orosz propagandistákat simán eltűrnek, Sehmet fizetett Fidesz propagandista 0-24-es térítését és hazugságözönét eltűrik, de ha őket bántják akkor az már tűrhetetlen. Mindenki érzékenységét kellene így tisztelni, mint a sajátotokat, és akkor jobb hely lenne a fórum.
Akkor takarodjanak haza a nácik, most kell fokozni az ukránoknak a támadást, felégetni a ruszki tartalékokat, pusztuljanak a muszkák ha nem hajlandóak hazatakarodni.
Alulmúlta magát az Orkfólió. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire ne értsen ahhoz, amit lát és ír róla. Ez tényleg a magyar újságírás szégyene már. Nem biztos, hogy ez az orosz rakéta-sorozatvető harcképtelenné vált a találattól, végülis csak többezer wolframgolyó lyuggatta ki, de még utána is tüzelt kettőt. :))))))))))) Te szerencsétlen!!!! Azért "tüzelt" kontrollálatlanul, mert TELJESEN TÖNKREMENT az egész csotrogány, két rakéta hajtóanyaga meg begyulladt közben. Pffffff https://www.portfolio.hu/global/20230613/video-osszecsaptak-az-orosz-es-ukran-raketa-sorozatvetok-a-bm-21-es-maradt-alul-621076
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik