Magic is írta nyert, csóri elírt az eladási megbízását, teljesült. hát, igen jó pénze lett volna még... én nem mertem 50 dbnál többel próbálkozni, utólag látom, lehetett volna az első napokban...
arra jó volt, CIG ellenpélda, ugyanúgy felhúzták a tulajok az elején, mint a Hbox-ot.
ha lesz még ilyen bevezetés, érdemes az elején belevenni.
Gondolom, ezzel a 2 db-os 5230-as vétellel tartják meg mára az árat.
Elvégre nem zárhat mínuszban egy olyan 5 ezer ft feletti részvény, aminek az ajánlati könyvében jelenleg 1600 Ft-os ajánlat is látható.
:-)
Az első 5 kereskedési napban 12.2-től 12.8ig összesen 655db volt a forgalom. Ez idő alatt 1650Ft-tól 3168Ft ig ment az árfolyam.
Nos, fogalmazzunk úgy, hogy ez így nem igazán igazságos. :DD Vagy mondhatjuk azt is, hogy így (kisbüfik szemszögéből nézve) teljesen felesleges volt ezt a szart ide hozni a tőzsdére.
Miután duplázta magát, még a megjelenítendő papírok sorából is kivettem, tehát azt sem tudom mi van vele, csak itt a fórumon.
Várok minimum 1 évet, meglátjuk merre megy...
1 év múlva ilyen sebesség mellett vagy megfizethetetlen lesz, azaz a végtelenhez fog konvergálni az ára, vagy a 0-hoz :)
Akik nem "régi rókák" a tőzsdézésben, szerintem hanyagolják, kereskedjenek komoly papírokkal........bár aki bukni szeretne, ezzel biztosan sikerrel jár.........
Érik a 3000-es tartomány.
Lassan visszakerül oda, ahová való, 1500 alá.
Törölt felhasználó2010. 12. 23. 18:41
Üdv mindenkinek, aki még olvassa ezt a fórumot. Kicsit lelankadt az érdeklődés ez a részvény után nem? Tanács kéne! Zöldfülű vagyok belevettem ebbe a papírba.
Ti mit gondoltok mi lesz még itt?
Érdemesebb dobni bukóval?
Látom itt már 1500 alá várják egyesek a papírt. Nos aki 4500ért meg 4100ért veszi nap mint nap apránként, az mire számít? Ő nem látja, hogy ez le fog menni, vagy tud valamit? Akinek van értelmes gondolata, hogy mi várható megoszthatná velem. Tényleg szar tanulópénz lenne. Köszi mindenkinek.
Nem irigyellek.
Remélem, ki tudsz szállni nullában majd valamikor.
Minimális forgalom mellett húzták fel, most pedig minimális forgalom mellett megy vissza.
Akik ma veszik, azok szerintem ők saját maguk, próbálják mozgatni, de qrvára elszámolták magukat ezzel a bevezetéssel, mert a sok átverős sz*r részvény után ami a BÉT-en van, kevesebben haraptak rá.
Köszönet a hozzászólásokért.
Ha nullában akarok kiszállni, akkor vissza kéne menni az árfolyamnak 5400 fölé ugyanis a csúcson sikerült beszállnom. Reméltem, hogy megy még egy napig és már ki is szálltam volna, csak épp ott volt a játék vége. Most 25% bukóval kellene dobnom legalább. Kb. hány évet kell várni, hogy felmenjen?
Inkább dobni fogom, mert addig is veszek más papírt. Üdv mindenkinek és boldogabb karácsonyt.
Sajnálom hogy nem sikerült idöben a befektetet összegedböl sikert kovácsolnod .De arra biztatlak hogy probáld meg mert nem megéri örülni a saját sikerednek.Boldog karácsonyt és buborékos buékot!
de kényszerítettek valakit venni? vagy cig-et vagy phyl-t? pisztollyal a halántékon? nem. én is szívtam meg a phyl-t, 3x. de egyszer csak hoz annyit, hogy megérje...
vagy ott a foti. ott nem kapsz infarktust. 380-410-380-410 :))
Nem kényszerítettek senkit.
Aki +20%-on állva belevesz valamibe, az 19-re húz lapot. Őrmesterben 5000 felett ez már 20-ra történő laphúzás volt.
Alapvetően a PSZÁF tehet arról, hogy a BÉT tele van átverős, mutyi sz.r papírokkal, mert egyszerűbb számukra nagyképűen, lekezelően elintézni az ügyet, mint megmozdulni a nagy naplopás közepette és dolgozni (azaz vizsgálatot indítani).
Szerintem 100 ft-ot ér.
Én eldöntöttem már rég, h addig nem szállok be új cégekbe, amíg legalább 1 évet nem bizonyított (gyj). Addig lehet keresni velük persze, de gigamega kockázattal!
(vki kaszált ezen a szaron? Sikersztorik jöhetnének...!)
A felhúzásban olyan kicsi volt a forgalom, h szerintem bennefentesek (akár két személy) húzta fel a papírt, addig amíg nem jöttek a kocák. Ez egy hibátlan kitömés volt! (ezt írtam a kibocsájtáskor is)
Felét add el szvsz minél előbb, a többi befektetés sajna. Nehezen tudom elképzelni, h szárnyaljon ez a papír (miért?)
a piac dönt mennyit ér.
látod voltak akiknek 5400-at is ért.
Hja, hogy azok eddig buktak 40%-ot?
Ez van... a tanulópénzt MINDENKI megfizeti, így vagy úgy.
azért lehet itt keresni. múltkor beálltam -20%ra 2820 volt. ketten kaptak előttem, én már nem, kb 48 db állt előttem. sajnos. de onnan szépet futott 4000 fölé. biztos most is nyert valaki, nem csak a beragadtak szabadultak... :)
háromezres vevő biztos dobta is szép nyerővel
Az sem érdekel ha 50-et. Lásd:h-box.
Csak azt nézegetem, hogy 4000 alatt nem nagyon akarnak kitömni,és azok sem adják akik beragadtak, ergo lesz ez még 5000 felett.
Szerintem meg saját maguk adják-veszik, nem pedig a kicsik. Alig lehet benne valaki szvsz rajtuk kívül.
Ha sikerült volna a tömés, már lejjebb lenne az árfolyam.
azt mondja már meg valaki mi a fenének vezették be ezt a papírt? ha a cég nem ad el, ennyi agyuk sincs, akkor mivel lehetne kereskedni? 10-20 darabok, vicc. akik meg fenn beragadtak esélyt sem kapnak kimászni belőle. szemét banda, röviden ez a véleményem.
Őrmester részvényesek ide