Azért itt beszállni 4500 körül már veszélyes. Bármikor jöhet egy leöntés, de ma talán még nem fog. Annyira nem likvid papír ez.
Gratula azoknak, akik kaptak!
Kitűztek vélhetően egy célt, ameddig fel fogják húzni. Innentől kezdve csak az fogja adni, aki eddig kapott szerintem. Azok meg hülyék lennének bedobálni, ha egyszer megy a vonat.
bemásoltam 9,45kor a könyvet. akkor 403 darab volt még eladó 3365-ön. mi a fenét tököltem, nem tudom. a gyerekkel szórakoztam biztos... 6% pluszban állt akkor, simán lehetett venni. aki csipegetett, jól járt. :) várom a holnap reggelt, mi lesz. de bosszant...
utólag vagyunk okosak megint, de ilyenkor verném legszívesebben a fejem a falba. megint jó volt a gondolatmenetem, venni kell az elején... és nem vettem... csak a főtulaj adhat el, az meg csak csepegtet pár százat. bedőlök mindig a lehurrogóknak. persze, ki szeret bukni? de így nem is kerestem, egy vasat se.
a tulajok meg a 259K-ból adhatnának pár ezret. ez olyan, mintha elmennénk a kaszinóba de nem adnak zsetont, hogy játszhassunk, csak várjuk mikor dobnak be párat.
aki az elején vett, már duplázott. igaz, kis darabszámmal, de a dupla, az dupla. gratula :)
Remélem megveszi! Szerintem 20-30 db-ot csak el lehet adni jó áron,főleg,hogy már + 20-30 %-ban vagyok...Belvettem tegnap nap közben 2900 Ft körül is,meg tegnap felső limiten. Ninc ssok,30 db-nál többet nem merek kockáztatni,ennyi fért nálam bele.
Szerintem még menni fog pár napig, főleg,hogy alig van eladó a könyvben...
és eddig,tegnapig csak 100-150 db-bal tették felső limitre,a mai nap az első,hogy kezd éledezni a forgalom, az 1300 db már jobb,mint a 100 db! Szóval szerintem lsz még benn kraft...Majd meglátjuk..
Őrmester részvényesek ide