Jól van kedves Annamari elhiszem én Neked! Csak csodálkoztam az egészen! :-)
Összeszámolta tényleg pont 1000 db! Először leszórtak pár 100 db-ot,majd ami ott maradt,most meg is veszik szép lassan..De hamarosan tényleg eltűnik a logika szerint. :-) Durva nagyon:)
Szvsz. tovább fog memmi és lehet még min. 1-2 nap felső limittel,hailyen kicsi közkéz,és hamar meg is veszik az eladókat...
Azért egy jótanács: Ne nagy pénzzel játssz. Azért van benne kockázat!
13 db-ot veszel összesen? Annyi szerinte oké! Én ma még vettem 5 db-ot, egyelőre most mrá kivárás.Többet nem kockáztatok...
érdekes, seni nem áll be 4500ra eladni, nincs még para. lehet jövő héten lesz, ki tudja. de pár napig még szerintem is mehet. nem kéne limittel, az mindig gombócot "tart" az ember torkában, mint a KEG-nél.
Az első pánikban 20%okat fog zuhanni.Most még senki nem akarja adni mert azt hiszi hogy sokáig fog emelkedni,és a végén mindenki kénytelen lesz veszteségben eldobálni.
őrmesteren érdemes elgondolkodni. olyan, mint a hbox. csak a tulajok adhatják. ők meg nem hülyék. nézitek? 2600 felett van eladó. ilyen kis tételekkel felhúzhatják nagyon
annamanna
Jaja,szépen megvették az eladókat,és figyeld meg egyre több áll bent felső limiten! 832 db,és alatta 4500 Ft-on is majd 900 db. szvsz. még pár nap könnyen benne lehet,szerintem 10 000 Ft-ig elmehet! bár majd meglátjuk!
volt egy inerjő a cégvezetővel,itt olvastam a fórumban,és ott tőkeemelésről volt szó,meg hogy a közeljövőbn lesz valami befektető,a lényege ez volt,lehet édemes lesz visszaolvasni az interjút a hétvégén.:-)
lehet felhúzzák elég magasra,és ott száll be nagybüfi??
már nem azért de egy nagybefektető minél alacsonyabban szeretne beszállni. fe lehet nyomni akármeddig, de ha Őrmesternek van infója, hogy valaki be akar szállni akkor ez nem jó politika.
oké.én értem amit mondasz.de az interjúban az volt,hogy lesz a közeljövőben tőkeemelés,majd visszakeresem...miért az nem lehet,hogy nem értenek atőzsdéhez,tőkepiacokhoz? mindenben nem lehet profi lenni.. szóval lehet elcseszik így a dolgokat,és mi van,ha tényleg lsz olyan aki jó magas áron beszáll?? soha nem lehet tudni...visszaolvasom az interjút...
vagy éppen NEM akarják, hogy beszálljon. ez is egy taktika. mert túl magas áron majd nem akar... vagy a górék akarnak nagyot kaszálni és van egy kialkudott ár, ahol eladnak. ki tudja...
minden lehet, mi meg kis egyszerű földi halandók találgatunk. linkeld be lécci az interjút, elolvasnám. előre is köszi. ja és neked külön gratulálok a tegnapi-tegnapelőtti vételeidhez.
Jól van,mindjárt belinkelem!
Köszönöm szépen! Elég kockázatos volt a vétel,de eddig bejött,a legtöbbször a megérzéseimre hallgatok a tőzsdén és az élet más területein is,
Ez sokszor többet ér, mint bármelyik technikai elemzés. :-)
Elé kisbetűkkel van írva, én úgy olvastam el, hogy átmásoltam egy Word fájlba, és úgy szépen el lehet olvasni...
Szívesen amúgy. üdv!
Törölt felhasználó2010. 12. 10. 14:17
Kiemelnék 1-2 fontos részt:
Terveznek-e a jövőben nagyobb cégek felvásárlását a hazai piacon vagy a tőzsdei bevezetésből befolyó összeget inkább külföldi piac szerzésre költik el?
Az akvizíciós tevékenységet tovább folytatjuk, melynek célja a hazai és a nemzetközi jelenlét megerősítése. A tőzsdei bevezetésnek célja, hogy egyrészt jobban megismerjenek minket a régióban, másrészt előkészítsünk egy jövőbeni tőkeemelést. A tőkeemelésből bevont összegnek is ebben a folyamatban szánunk szerepet. Jelenleg hat céggel állunk tárgyalásban, mindegyikkel különböző státuszban. E cégek közül az egyik román, a többi magyar.
Törölt felhasználó2010. 12. 10. 14:20
Mik a cég tervei 3, illetve 5 éves időtávon?
Az Őrmester tervei a következő három évben: első lépés a tőzsdei kibocsátás. Ezzel kapcsolatban tervezünk tőkeemelést és új befektetők bevonását a közel jövőben, de ezek időpontja még nem pontosított. Mindezeken túl saját vagyonunk, illetve a későbbi tőkebevonás segítségével további akvizíciókat szeretnénk végrehajtani, fejleszteni tevékenységünket, illetve biztosítani az Őrmester és leányvállalatai organikus fejlődését. A fejlesztések célja, hogy az Őrmester a vagyonvédelmi piac teljes szolgáltatási palettáját lefedje, azaz rendszerintegrátorrá váljon és ügyfeleinek a legmodernebb megoldásokat tudja biztosítani. Köszönöm Kincs Istvánnak, az Őrmester Zrt. elnökének és alapítójának az interjút.
Sok sikert kívánok a tőzsdei szerepléshez, a megfelelő források megtalálásához, amelyek segítik céljaik elérését. Reméljük, hogy az Őrmester Zrt. sikereiből a kisbefektetők is részesülhetnek a következő években.
Aha,gyorsan kiszámoltam!
Még 28 limites nap után 750 000 Ft környékén lenne az árfolyam! Szóval 27 limites nap kel durván,hogy elmenjen a pakkom. :-))
Karácsonyig nem menne el sajnos...:(
Amúgy nem játszok ilyen ördögi játszmát,visszavontam az eladási ajánlatot... :)
Viszont,hamost egy valki visszavonná az eladói könyvben az eladói ajánlatát, akkor lehet hog láni lehetne egy újabb eladási megbízást! :-)
egyelőre nem volt öntés...sőt azóta inkább több vevő jött! :-)
akkor én nem vagy okos,ha ma nem öntöm be? :-)
köszi,de inkább türelemmel várok...
ilyen közkézhányad mellett,főleg,hogkisbüfik alig vettek még belőle, max pár 10 db-okat....amiket már szvsz. kiszórhatot egy részük,ezért szvsz. húzhatják mélg pár napig...
10 000 Ft szép árfolyam lenne!
Anno volt Csepel, Humet ralli két hétig!
Ez még 'csak' max. 1 hete megy...
Van még tér fölfelé...
ezt bírom. mindenki hogy aggódik! a legbátrabb vevő ma 140 darabot vett, a többi száz v. alatta. nem hülyék az emberek, kis pénz hozzon kis hasznot, mint nagy buktát. így kell csinálni, nem parázni. dobhatna be a cég még 1000 darabot, de nem érdeke. majd hétfőn.
Szuper a mai nap! :-)
Az utolsó percekben már 1155 db volt felső limiten!!! Szóval hétfőn napnál világosabb ismét felső limiten lesz!
Gyors számolás: Mai napi összforgalom: 1842 db
A vételi könyvben nagyobb pakkok várkaoztak, ez összesen 2100 db(kerekítve)
Tegnapi összforgalom: 1300 db körül
(Hipotézis: Ha az összes tegnapi vevő ma eladta nyerőben,akkor valakik szépen meg is vették, mivel ma má majdnem 2000 db forgott/nap)
Szóval indul az újabb kör, a kérdés már csak az,hol áll meg!
Szvsz. 10 000 Ft környékáre könnyen fölvihetik...majd meglátjuk,mi lesz,én opstimista vagyok.
Kellemes hétvégét, jó bulizást, kikapcsolódást Mindenkinek! :-)
Ünnepelni kell most hétvégén!
Aztán elkezdtem stoppal sz.rakodni 3800-on és véletlen elk.rtam (nem kicsit nagyon) és bedobta 3801-re :(((
60k nyerőm volt, de lehetett volna sokkal több :(
Na mind1 :)
Hogy fognak ebben a topicban sírni jövő héten, amikor már limittel fog zuhanni. Ne legyetek kapzsik, tudjatok majd kiszállni, különben megszívjátok.
5 ezret nem ér egy Őrmester részvény.
Könnyen lehet,hogy van egy kis pánikkeltés,de máris + 18 %-ban van!
Ugyanez elmondható visszafelé is, hiszen ma még könnyen felső limitre tehető minimális db számmal! Ennyi a lényeg.
Sőt 1 000 000 Ft-ig alig van bent eladó a könyvben! :-)
úgyhogy nyugi,lehet ittmég emelkedés!
Őrmester részvényesek ide