Én tartom azt a kis db számomat :) ..már csak azért is mert, ha visszanézzünk a menedzsment munkáját Januártól, akkor azt lehet látni, hogy elég szépen dolgoznak. A Gyöngyösi bulitól sok pénzt várok ...a Holland Bicigli gyár Őrzés védelme.
T. Urak! A szept.17. utáni harcmezőn mit fogunk látni? C.2. még tartogathat meglepiket!? Jó lenne ez a papper menedéknek, a bét felívelő mindennapjai után. Gyerünk a szabadba! 🚲🏃♂️🏐😊👍😁
Bodorkós darabszáma minimálisan 45k-ra nőtt. https://bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$issuer/3358 Ezzel egyidőben viszont ugyanitt ha a kereskedési adatokat összeadjuk az előző közzététel és a mostani között, akkor azóta 4278 db volt a teljes forgalom. Ebből reálisan levonva az önkötések meg adok veszek stb valaki (k) 1%-ot megvásárolt.
Nekem az nagyon tetszik, hogy a generáció váltás ennél a cégnél PIPA! Másrészt nem hinném hogy, a gyerekek nem lennének elég szorgalmasak.Jelenleg 3x évesek és mennek tovább a már megkezdett úton. Azért ez megnyugtató, mert szívesen tartja az ber a db számát.
Figyelek en és olvasom a fórumot,de leszűkítettem az írásokat.Nem attol megy az árfolyam fel le,hogy en irok vagy sem.Valoban ma meghúzták és a végére nem is nyomtak vissza Nagyon.Majd meglatjuk mi lesz belőle.Lehet csak tiszavirág életű.holnap kiderül.Remeljuk itt a Split jo hatással lesz ár árfolyamra.
Őrmester részvényesek ide