Még ha olyan cég lenne ez, olyan vezetéssel, IT gárdával ahol hazudoznak, felelőtlenül ígérgetnek, nem a korrekt számokat osztják meg a részvényekkel, ahol tojnak a részvényesekre, ahol csak ülnek a babérjukon, akkor azt mondanám igazad is lehetne, csak hogy nem így van. Itt az tetszik, hogy folyik az élet, minden nap felkelnek, csinálják a dolgukat, a Kincs család tartja az állományát már évek óta, sőt most vették át, szerintem sikeresen a családi örökséget, szóval jól sikerült a generáció váltás, ha van új munkaterület, akkor arról beszámolnak, ha valamit visszamondanak arról is.Amit tudnak megtesznek, és ez abból is lejöhetne mindenkinek, mint a vakablak, ahogy a koronavírus idején reagáltak, és lefagytak, mint más cégek.Kaptak az ÁLLAMTÓL megbízást, gondolom ott jól teljesítettek, és majd meglesz ennek is a hozadéka új megbízásokkal. Lehet hogy ez nem egy Tesla, vagy Biotechnológiai gyógyszer cég, és nem mi fogjuk az embereket eljutatni a Marsra, vagy egy más galaxisba, de olyan növekedést, mint egy normális, hétköznapi cég mi is tudunk. Én továbbra is tartom a kicsi darabszámom, mert érdemes itt hosszútávon befektetni.Bodorkós László is ezt látta meg a cégben. Persze vannak hibák amiket elkövetnek, de ki nem. Én se kaptam el a tyúkot elsőre :) csak harmadszorra :)
BRÉKING!: :Határozott idejű szerződéseket kötöttünk két építőipari céggel. A BVSC röplabda csarnok felújítását, valamint egy kiskőrösi óvoda építkezését biztosítjuk őrszolgálatunkkal. Partnereink, a Modus Vivendi Kft. és a Schlosser-Bau Kft. fő tevékenységi köre az építőipari generál kivitelezés, melyet a megrendelő igényeihez alakítva, saját erővel és minősített alvállalkozókkal oldanak meg.
Friss hir: Az 1998 óta működő, magyar tulajdonban lévő, fagyasztott pékárú készítésével foglalkozó Pek-Snack Kft. igali üzemének 500 m2-es területét kezeltük hideg ködös fertőtlenítéssel.Legfrissebb szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének tiszta, higiénikus munkakörnyezetet teremteni dolgozóiknak, vagy az ügyféltérben szeretnének gondoskodni a betérők biztonságáról.
Őrmester részvényesek ide