Mostanában 2x is felment 470 ft-ig,ha le is adják papírt akkor már csak kis tėtelben teszik. Valószínűleg 500 ft-ig akciós most papír.Utána meg speka,újabb hírek vagy Hali vétel/öntės dönthet...
Szeptembertől komolyabb változásokra van szükség Őrmesternél tőzsdei aktivitással kapcsolatban,különben továbbra is marad az illikvid nyugdíjas papír kategória amibe nem szívesen fektetnek az emberek mert évekre beragadnak... Talán Bodorkós Lacinak is át kell gondolnia a jövőt🤔
Igen, 470. Halad szépen. 180, 365napos emelkedik, chart fulesbol fordul, csokkeno trendet tori. Kincs csalad vette. Nem ertem minek adja, aki adja, ha adja. Ez az en velemenyem gyors ranezesre
Jó reggelt!😁 Korán munkába allítottad a munkagépeidet!😉 Hajlamos az.ember képolvasás miatt felületesen olvasni... Jó, h. újraértelmezed az ítottakat!😊 Szép napot! [Remélem, lesz itt valami mozgás.]
elég tragikus a helyzet -szárazság van-különleges meleg-is még a természet is-mintha ellenünk lenne nemcsak orbánfidesz-pláne a külföld-nyugat mindig is
örmester nem neres az biztos-aztán lehet-neres lesz-mert mást nem tehetnek eladják.maffiafidesz bármit elérhet-ezek csak egytől félnek millioan az utcán és elkergetik őket.de ilyen nem lesz-nem valószinű.orbán visszajön az ablakon ha kirugják az ajton és akkor is ha agyonverik.lásd papa
Én nem vagyok elkápráztatva a Bét-tel..😇 RG szépen hozza magát, de régen a jótépé nyomában kellene járnia..😉 Nyesz-es lendület büfi jegyekbe vagyok szerelmetes...
M E G H Í V ÓAz ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaságszékhelye: H-1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9.Igazgatóságarendkívüli Közgyűlésthív össze2024. szeptember 10.-én (tizedikén) 13:00 órára.A Közgyűlés helye: A Társaság székelye: H-1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9.A regisztráció időpontja és helye: 2024. szeptember 10. 12:00 óra a Közgyűlés helyén. A Közgyűlés napirendi pontjai: -1. Igazgatósági tag(ok) mandátumának meghosszabbítása és új igazgatósági tag(ok) választása -2. Igazgatósági tag(ok) díjazásának megállapítása -3. Felügyelő bizottsági tag(ok) mandátumának meghosszabbítása és új felügyelő bizottsági tag(ok) választása -4. Felügyelő bizottsági tag(ok) díjazásának megállapítása5. Egyebek.. Chart? https://kepkuldes.com/image/TNgiw3
Pedig olyan szépen megindult a napokban🙂 Hali mindig bedugaszolja a kijáratokat😏 Ha mondjuk 10K-val beáll egy szintre azt már Senkinek nincs kedve megvenni...
Őrmester részvényesek ide