..aki ilyen papírt vesz,s beleragad,az meg is érdemlei..ez is egy lufipapír...
nézzük fundásan a céget...saját tőkére vetítve az rv.1553 Ft-ot ér...
..a tavalyi évben részvényenkét 56 Ft adózott eredményt ért el....
...az idei számokat nem ismerem,de nem hinném,hogy akkora árbevétel és eredmény robbanás lenne,hogy 5000 Ft.-os rv ár indokolt legyen...hamarosan elkezdik önteni...pár ezer darabbal leverik majd ...
én 1500 alatt venném....ekkor már lenne értelme...
Úgy látom pár embernek fáj, hogy nem ült a vonaton :) Én sem, csak én nem vagyok irigy :) Ja meg mindenféle milliárdos arab sejkek a csőrmester topikján :) Beszaráas :o)) Gratula aki bele, mert venni.
"Akinek nincs pénze, annak muszály kockáztatni." Andre Kostolany
Nem fáj itt senkinek semmi. Arról van szó, hogy itt páran nem vagyunk vevők arra, amint egy, szerintem a jelenlegi részvény ár harmadát sem érő papírral akarnak kitömni embereket.
Ha neked viszont tetszik, hogy próbálják befogni a palimadarakat, akkor örülj neki és légy büszke magadra.
"Nem veszi senki." 20 millás forgalom, valaki csak veszi :) "Lufi" nem mind1 mivel triplázod meg a pénzed :) "Erős is megmondta" Aki a Top4 forumon a 88.-ik helyen van, azt hagyjuk :o)) Bye bye
Tőzsde, csak vannak rajta korrekt cégek, akik korrekt módon viselkednek és vannak sz_rházi cégek, akik abból élnek, hogy elszedik a kisbefektetők pénzét.
Sajnos ebből a kategóriából debütált az utóbbi időben lényegében minden cég.
Őrmester részvényesek ide