Közben márc.31-én lezárás szakaszban Tőzsde törölt minden nyitott ajánlatot (likviditási kategória módosítás/árlépésköz érték módosulás) Nagyon üres volt Őrmester könyve/már 2 K felett is látszódott/ha valaki belevett volna komolyabban az szép lett volna...
És mi értelme!? Jöhetnek itt nemcsak sorban, hanem soron kívül is a megbízások ,az árfolyam mégis szarik rá. Sajnos ez is egy totál érdektelen, elfeledett papír, hiába a jó hírek 😟 Én normális tőzsdén ennyi jó hírrel a háttérben, a papinak minimum 4-5 ezer forinton kellene lennie!!!
6 db 760 Ft-on eladva.....bénááák, tegnap meg 1000-esével voltak a vételek. Ahhoz már nincs "tökük", hogy 1000 db-al adják le 500-ra, az nekik sem érdekük.
Ez a játék része, még leverték kicsit kevés részvénnyel, hátha még pár százat tudnak venni olcsóbban, mielőtt felhúzzák. Mennyire hihető, hogy 2 hétig nincs kötés se, utána meg pár percenként vannak 100 ezres lekötések....
Engem meglepne bár én egy egyszerű sötét speka vagyok. De lehet itt is barmi mint az összes papirnal! Ha megindulna egyszer giga lépésekkel hisz a kozkez parányi!
Őrmester részvényesek ide