"A Társaság a számos negatív makrogazdasági kihívással sikeresen vette fel a harcot, mely aszámaiban is tetten érhető. Az előző év azonos időszakához képest az árbevétel közel 18%-al növekedett, illetve a Társaság nettó átfogó eredményessége is 70%-os növekedést mutat, mely az előző év azonos időszakában elért eredményhez képest jelentős javulás. Mindez annak köszönhető, hogy a Társaság nagy figyelmet fordít a költségtakarékosságra és a versenyképesebb szolgáltatási árakelérésére, illetve a hosszú távú költségracionalizálásra. " 2.5M részvény
Szarni bele az akármilyen jó eredménybe, ha a papír gyakorlatilag teljesen érdekelen és nincs benne minimális kereskedés sem!! Csak a maradék szartól szabaduljak már akár 30-40 százalék veszteséggel is, többé a környékére sem megyek, legalábbis amíg ez a hali nevezetű benne van!!!! Nutex total üres tevékenység nélküli, mégis 100 millás forgalmak hetek óta, és óriási emelkedés! Hogy a picsába lehetséges ez??? Ja, hogy ez a mutyi magyar tőzsde!!
És mi van akkor, ha itt is csak annyi történik, hogy próbálják levinni a 180 és 360 napos mozgót, mert mennek el a tőzsdéről mint a kulcs? Igazából ezek sem igazán élvezik a tőzsde által adott lehetőségeket...bár gondolom itt inkább az a lényeg, hogy nyilvános maradjon a cég, nehogy lecsapjon rá egy NER-es sunyiba, gondolom így lenne viszhangja... De továbbra sem értem miért vannak tőzsdén, ha nem ezért
Csak annyit fűznék hozzá, hogy beadtunk egy javaslatot a rv felszorzasra egy volt kgy- n. Az ott ülő vezetőség, tanácsadóstul ," szakértőkkel" együtt bólogatott, hogy jó ötlet. Összeszedtem a szükséges mennyiséget, amivel be lehetett terjeszteni, majd a kgy-n leszavazták egyöntetűen, azzal az indokkal, hogy sokba kerül nekik, és amúgy sem várható ettől, hogy jobban lehet kereskedni a rv- nyel. Ezután már nem bíztam többé abban, hogy ezeknek számítanának a befektetők érdekei, úgyhogy hatalmas bukóval eldtam az összeset.
akkor bánom hogy nem vettem csak kevesset-pedig vot mikor pár ezret adott a tulaj valamellik.simán volt idő rá hogy kivegyem.csak már akkor sem biztam ezekben.de hát bodorkos- miattlett ami lett-felfelé aztán persze lefelé is
Ma 5700db körüli forgalom volt, ami ahhoz képest, hogy kb szept. 09óta nem volt kötés tegnapig, elég jó. Csak kár, hogy tömögetik a könyvet be 10ezer darabokkal. Az eladó biztos tudja semmi értelme ennek. Mert illikvid, így magával cseszik ki, meg a részvenyesekkel.
Halinak hagynia kéne a kereskedést, nem mindig telerakni az eladóit. 1000 felett is adogathatná, de ő, évek óta itt pakolja. Nem is értem , nem tünik fel, itt fog rohadni még xx évig.
Bodorkosnak nem ez volt a terve. Akkoriban a szóbeszéd az volt. Hogy a Valton bevásárolja magát. Ez nem jött össze. Gondolom azért, de ezt én gondolom, mert budapest nem fideszes lett. Sok állami céget védeni nagy buli, focikat, minden szobrot :) stbstbstb Utána részvényaprózás sem jött össze. Lehetett volna a közkezet növelni simán. Most meg bánja a f.... önti a szarját, kit érdekel módjára. Mivel Kincséknek nem kell a papirja. Vagy ha kell ingyen mint itt minden. Egy komolyabb rally lehet felkeltené az érdeklődéseket. Vagy valami pozitív hír. Az lenne a nagy, megvenné most valaki a pakkját, egy ner lovag :)))))))) Nagyon nevetnék Bodorkoson, megérdemelné :)
Miután felvásárolta a részvényeket, és felhúzta ezzel az árfolyamot, gondolom a valton sem volt hülye, hogy nyélbe üsse az üzletet drágán, vagy akár amiatt lépett vissza, hogy azt vette le, kiderült a terv.
Pont aznap jelentél meg, mikor Oki törölte magát. 4 év hallgatás után. Oki 10kor kitiltva, törölve, te meg 12:52-kor megjelensz. De akkor csak véletlen műve
Mert nyrt és nem eladó...lenne visszhangja, most nem hiszem hogy jót tenne nekik még egy Lölő botrány, amúgy valszeg előbb utóbb elvinné valamelyik majom
Tegnap nem tudtam nézni Van bp nek olyan helye Alzatól nem messze. Nem megy a net, nincs térerő 😂😂😂😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Jöhetne pár kalandor speka, aztán hátha ráharpnak.
Legkomolyabb indulás lesz ez érzem.Már ez hányadik indulás?Pár éve már parkol a türelem benne .Ha bírjatok nem bánom.Csak egy kérdést tegyek fel magatoknak . Megéri ezt a semmit várni évekig?
Szia! Poison pill stratégia típusait nem látom a kereskedésben...😇 Kiszáradt mocsárban vergődünk szerintem, de majd kifejti 'okoska is a véleményét...🤣 Szép napot!😊
Őrmester részvényesek ide